|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smoki...HUDO:(
26.2.2007 22:52:20   
#zabica#
Moj 13 mesečni sinček ima res hudo alergijo na arašide....smo ugotovili, ko je na igrišču
pojedel smoki in so se mu ustnice povečale za 10xuser posted image hvala bogu smo bili blizu zd.
do sedaj je jedel skoraj vso hrano, pa ni bilo težav, baje pa je to arašidovo maslo povsod.
prosim, pomagajte mi in mi svetujte česa se moramo izogibati, kajti nikoli več se ne sme ponoviti kaj takega.user posted image
hvala in lep dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smoki...HUDO:(
26.2.2007 22:54:49   
Anonimen
samo da se je zaenkrat dobro izteklo! drugače pa ne vem..v veliko sladkarijah in zadevah z oreščki so lahko tudi arašidi tako da brat deklaracije!!!

drugače pa se lahko taka alergija beje razvije do tretjega leta starosti, lahko otok enkrat poje smokije pa je vse ok, naslednjič se pa lahko zaduši! zato vsaj do tretjega leta nobenih arašidov!!!

(odgovor članu #zabica#)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smoki...HUDO:(
27.2.2007 7:46:05   
binabona
Pozdravljena

Jaz sicer nisem poznavalec alergije na arašide, ti pa svetujem, da se obrneš na med.over.net-forum alergije, tam ti bodo punce znale svetovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smoki...HUDO:(
27.2.2007 11:28:11   
Pi-kica 1
Kakšen drug nasvet, kot obvezno brat vse sestavine hrane, ki mu jo ponudiđ, ti bo težko kdo dal. Lahkoše probate z bioresonanco, a pri taki reakciji le na eno živilo bi jaz priporočala predvsem striktno izogibanje arašidom.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: smoki...HUDO:(
27.2.2007 11:46:29   
darjatimci
Najprej je potrebno ugotoviti na kaj vse je otrok alergičen,ker če je res alergičen potem sigurno ni samo na arašide.Pri enih izzovejo alergijsko stanje eni alergeni pri drugih spet drugi,zato je res težko svetovati.Najbolje je čimprej ugotoviti,če je res alergija,potem pa ukrepati,ker so diete ponavadi stroge,saj se arašidi skrivajo marsikje.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: smoki...HUDO:(
28.2.2007 19:38:32   
Čupka
čao, žabica! Sem ti odgovorila na zasebno sporočilo.
Darjatimci, moj fantek ima tudi izredno hudo alergijo na arašide in za enkrat nobene druga odkrite alergije. Je bil na testiranjih. Tako da ni rečeno. Je pa že sama ta alergija dovolj huda.
Brati deklaracije in ne uporabit ničesar v prehrani za kar nisi sigurna, da ne vsebuje arašidovega olja, ali masla. Predvsem pa osvestiti vse, ki so kadarkoli z otrokom! Pa na igriščih, rojstnih dnevih, obiskih, raznih igralnicah, parkih, nikoli pustiti otroka nikje izpred oči, saj povsod vlačijo otroci za seboj smokije, čipse, razne flipse, pombar medvedke, čokoladice,...mislim da je to še najnevarnejše.
pozdravček!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: smoki...HUDO:(
28.2.2007 23:14:33   
#zabica#
joj, hvala vsem za odgovore..ja res bomo morali full pazit...user posted image
ampak samo da je sedaj okuser posted image

(odgovor članu #zabica#)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?