Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vsak mesec. Blazno sem vesela, da je Matic boljši
in da bo že prav kmalu prva angina za njim. Auroraa drži se v službi in vem, da boš v dvoboju s kilogrami zmagala. Pri nas je novica ta, da nam spodnja enojka uspešno raste-je prvi zobek, sicer pa smo pridni in strašansko uživamo v prekrasnem sončnem vremenu. Res smo si ga majčice zaslužile(hočem reči milo zimo in sedaj super marec). Spalno vrečo prakticiramo že tri mesece in je ne damo več od sebe, ker je prima.Za danes le še pozdravček vsem majčicam.

. Anze je danes ponoci spal rekordno, kar se je poznalo tudi na njegovi dobri volji. Vceraj sva ga ob osmih nesla spat in je zaspal v trenutku. Zjutraj pa se je zbudi ob 7.30 in to brez enega samega nocnega oglasanja (baby-phone je bil enajst ur in pol cisto tiho)
. Danes mi je pa za pol urce zaspal ze ob desetih, pa se malo pred tretjo je sel spat za eno uro. Me prav zanima kaj bo jutri. Zgleda, da spet malo menja ritem.
...
da bom zlezla v službene "kostime in podobna jajca"
.
nimam pojma kaj delam narobe... je rekel ginekolog, da so to še vedno hormoni
- tko pa jaz ob osmih zvečer
ker se
in
igrata!