piscancek
|
čer! no,pa sem se znebila še enga bremena . Seminarsko sem uspešno predstavila in sem dobila "vstopnico" za izpit 16.3.. No, jutr dobim pa že nov naslov za seminarsko- letos se mi bo pa utrgalo od teh sem cel dan sva letali okol in naju je sonček dobu po ličkih . Grem jutr kr kupit eno kremo z zaščitnim faktorjem, a predlagate katero? Andreja- ne vem točno kje v LJ se je odprla Robeez trgovina, sem zadnjič v enmu prospektu vidla. Jih pa baje tud v Stiefelkonig prodajajo- tk ene pravijo. Ja, sem pa slišala za te Superfitke, da so res superski. Vidim, da greste v prikolico na dopust. Tud midva si fuuuul želiva v prikolico,ker sva lani bla in sva se imela res enkratno, sam sem pa js mal zakomplicirala za letos. se mi zdi, da bi blo za Ajdo v prikolici mal prevroče, sej veš ko se segreje je . sva se lani cvrla, pa sva imela ventilator, pa prikolico v senci, ampak je bla vročina res huda. drugač bi blo pa to fenomenalno. Si me spet mal zrajcala zdej je pa Sara prava lepotica, pa kak nasmeh. Kater nahrbtnik pa imate, Deuter? A se fajn obnese? Midva tud mal razmišljava o tem. HUANITA- tolaži se s tem, da ti zdej bediš,ko mu zobki ven lezejo, nas pa to še vse čaka. Glede na to, kolk zobkov ste že "pridelali" se ti obeta že kmalu zaslužen spanec Ajda je dobla včeri korenček za jest, pa ji ke bil kr všeč. No, dans pa ga ni hotla jest. Je mela zaprta usta in pika. Ni preveč navdušena nad GH, ziza je še vedno zakon. tk babnce, fajn spite in se slišimo