Anonimen
|
Maychika, spet ne bom nič naredila po stanovanju, ker bom cel dan visela na netu in čakala na na odgovor, kaj je pozitivno . No, kaj je? Sem tolk firbčna, da mi nos že notri v ekran leze. Eya, dobro nabiraš zvezdice, si mi za petami. Uh, moram pazit, da ne prevzameš prvega mesta med aprilkami (da dohitiva druge na RR itak nimava šans ). Midve sva ravno s sprehoda, tu je oblačno, toplo, nič ne piha. Kristina še spi, jaz se pripravljam na kuhanje. Za naju bom naredila rižoto po indijsko (sem že napislaa recept, meni je njam), Krisitna bo pa dobila rižoto s piščančkom in zelenjavo. Ena redkih stvari, ki rada poje. O kakšnih postnih dnevih ni pri nas ne duha, ne sluha. Vaši radi jejo govejo juhico? Naša je bljak . Flecker, super . Samo grozno zgodnja ura, jaz bi zaspala za mizo, z glavo v torti . Jaz sem ravno danes nesla razvit 100 komadov slik. Slike zapečem na CD, nekaj pa jih tudi razvijem. Ti sodobni mediji so v primerjavi s papirjem zelo ranljivi in zapisi začnejo hitro propadat. Tako rajši narredim še nekaj klasičnih slik, da bodo za zanamce.
|