|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 7:19:50   
NINA78
:((Punce, spet se (na žalost) vračam na to stran. Dala sem skozi grozno izkušnjo (izgubila sem moje detece). Bila sem v 10 TN in na 1. pregledu je G to opazila. Potem na čiščenje in sedaj prebolevanje. Do novega spočetja pa moram počakat vsaj še 4 mesece. Če ima kaka kako podobno izkušnjo, lepo prosim za kak nasvet kako to lažje prebroditi. Vsem lepa hvala in prav nobeni take grozne izkušnje kot meni. Pozdravček, Merry. :((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 7:45:13   
neža76
Draga Mery,

zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo, verjetno ti ni lahko!
Vendar glavo pokonci, pozitivno razmišljaj, bodi dobre volje in boš videla, svet bo lepši in ti boš bolje volje!!! :):):) Saj veš kako hitro minejo 4 meseci, potem pa spet :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: za novo :duda:!
Jaz take izkušnje na srečo nimam, si prizadevam, da bi bila v 9nebesan in upam, da mi bo v tem mesecu uspelo!

Mery, vedi da nisi sama.... evo tu imaš tri :rozica::rozica::rozica:!

Srečno

Neža76

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 8:18:53   
tinkamiška
Mery,
to, da izgubiš detece, se mi zdi najhujše. Zelo mi je hudo, da se je to zgodilo tebi.

Ampak ne smeš izgubiti upanja. Neka moja znanka ga je tudi izgubila, pa ima sedaj še samo 6 tednov do poroda. Je rekla, da je bilo hudo, ampak, da moraš it čez to in poskusiti znova.

Če bi imela čarobno palčko, bi z njo preprečevala takšne dogodke in bi čarala in čarala same:duda:!

Mery, jst upam, da bodo hitro minili 4 meseci in boš lahko spet delala na svojem angelčku. In res je, nisi sama. Me smo tu in kadar se ti bo zahotelo nas prikliči sem na ta forum!

Prosim, prosim ne izgubi upanja!:angel:

Tinka

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 10:57:23   
Pia73
:rozica: Draga Mery! :rozica:

Popolnoma te razumem, sama sem šla že namreč 2x skozi to! Edino kar ti lahko rečem je, da čas celi rane, sicer jih nikoli popolnoma na zaceli a čez čaz je lažje pogledati nazaj,....

Drži se,......

LP Pia73

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 11:55:53   
pika74
Pa kaj je zdaj to, sem pa prou jezna na ta svet. Saba gor piše, da je zgubla, ti tudi. A se tlele en tm gor mal zajeb... z nami tle spodi. Ne se hecat.

Mery, kot je Pia73 napisala, bo čas zacelil rane.

Me smo s tabo - pa oglasi se kaj :rozica::rozica::rozica::rozica:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 14:16:05   
Šoni
Pozdravljena Mery:),
tudi sama sem šla čez tako preizkušnjo pred kratkim, pa sem sedaj že ok, no ja kakor sem sploh lahko. Sedaj greva pa z možem v nove boje :sloncek: in sicer sem počakala samo eno svojo M:hudicek:, ki pa se je zelo dolgo obirala, nekje od poletja. Danes me zapušča in upam da je sedaj res ne bom dolgo videla.
Lahko ti le svetujem, ne bit preveč žalostna, glej naprej, saj vem da je hudo, samo zamisli si kako boš vesela, ko boš pod srčkom spet nosila eno malo pikico. Tudi jaz upam za vse nas, da se ti mali sončki odločijo in ostanejo z nami in nam tako polepšajo življenje.

Le pogumno..

Lp Šoni:miska:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 14:27:43   
Anitka
Hojla MERY!

Žal mi je, da se je tudi tebo to zgodilo. Upam, da bo čas čimprej zacelil rane, da bo bolečina kmalu minila in da bo naslednjič :duda: ali :duda::duda: ostala /li pri tebi.

Pa srečno,
Anitka:metulj:

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 16:45:06   
GoYa
Mery, kot pribito drži, da čas celi rane. Na začetku je zelo zelo hudo, s časoma pa se nekako sprijazniš in začneš bolj pozitivno razmišljat. To se ti v tem trenutku mogoče zdi nemogoče, ampak verjemi. Bo bolje.

Svojo žalost le izlij ven iz sebe. Nič v sebi ne zadržuje, ker ni dobro. Zjoči se kadar ti paše ne glede na to kje si in kdo je okoli tebe.

Joj, evo :((, ker sem se spomnila na mojo :duda:, ki je skoraj 2 meseca tudi ni več. Pa že dolgo nisem jokala za njo, ampak zdaj se mi je pa ulilo.
No, to ti hočem povedati, izlij svojo žalost kot sem jo jaz sedaj.

Lp, GoYa

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zopet na začetku ...
1.10.2004 18:09:30   
Jessy 1
Mery!
Zelo mi je žal zate. Vem kako se počutiš. Jaz sem to dala pred dobrim mesecem skozi. Še zmeraj nisem čist prebolela, ampak zdaj je že malo lažje.
Zjoči se, čas pa bo zacelil rane.

Kmalu boš spet razmišljala o novi pikici:duda:, pa bo veliko bolje.Držim pesti:miska:.

Lp
Jessy1

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zopet na začetku ...
2.10.2004 11:43:38   
NINA78
Punce - zlate ste. Hvala vsem. Res pomaga, če imaš nekoga, ki ti reče take spodbudne besede in morda nekoga, ki je to že dal skozi. Verjamem vam in upam, da bo čas pocelil rane in mi tudi prinesel novo pikico. V upanju za vse - da se nobeni nikoli več ne zgodi kaj takega - končujem in vas lepo pozdravljam. HVALA VAM. Merry. :)

(odgovor članu NINA78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?