|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.3.2007 7:40:05   
bodoča
Dobro jutro!

Punce, pridne ste, zdaj en čas nisem imela računalnika,pa sem kar dolgo rabila, da sem prebrala vse. Za tiste, ki vam je slabo en user posted image  in upam, da bo kmalu bolje. Jaz se počutim odlično, razen tega, da se zelo hitro utrudim.

Začela sem nosit nosečniške hlače, joj kak so udobne, bi še spala najraje v njih user posted image . Edino ni mi jasno kako je s številkami nosečniških oblačil. Jaz sem mislila, da moram imet isto konfek. št. kotvedno, imam pa za 2 št. manjšo user posted image , drugače pa so hlače od LaVie.

Pa še malo nekaj za seznamček; spol najine bebike bo ostal do velikega finala skrivnost in presenečenje, stara sem 24 (julija bom 25 user posted image ) in rodila bom v Slovenj Gradcu.

Bodite vesele in srečne še naprej!

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Septembrke
16.3.2007 7:45:36   
bodoča
Buškica, a bi lahko prosim opisala malo lastnosti tvojga vozička, pa ceno in kje si ga kupila. Mi je simpatičen in me zanima, hvala.
Pa napiši prosim, a se da ročaj prestavljat v obesmeri, al moraš košaro obračat?

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Septembrke
16.3.2007 9:16:49   
taja83
dobro jutro punce!

no pa da se vam še jaz javim po nekja dneh. sej brala sem vas vsak dan, ampak pisat se mi ni dalo.
gupppy nekaj za na seznamček. stara sem 23 let (junija bom 24 user posted image ). za spol ne vem in tudi ne bova vprašala, zato lahko dodaš kar user posted image . sva rekla, da če nama bo usojeno se bo kdaj tko obrnil pa bomo vidl, drugače pa bomo počakali do konca. sicer nama je vseeno ampak malce ciljam na user posted image , ker so mi že tri rekle, da bo to. pustimo se presenetiti.
sm že ful živčna ker imam v ponedeljek NS in komaj čakam da vidim našo pikico.
vidim, da nekatere že kupujete, jaz bom še ene dva meseca počakala, denarčka pa že pridno dajem na kupček.
slabosti so se mi pa nehale, tko da se zdaj kar v redu počutim, mogoče me kakšen dan kaj matra ampak sej mal more bit, da še vem da nisem sama user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Septembrke
16.3.2007 9:45:52   
buškica
POzdravljene!

BODOČA IN LEMAVRICA: Voziček je kupljen v Rutarju, ker je lanski model je bil precej znižan. in za ceno hartanovega vozička(brez košare in zimske vreče), sva tu dobila  kot je na sliki(se pravi športni del , košaro, zimsko vrečo in original lupinico-ta je bila sicer doplačilo). Vse skupaj z lupinico  je bilo 560 eurov.
Ročaj pri tem modelu ne moreš obračat, lahko pa ga nastavljaš po višini. Nakateri  drugi modeli pa lahko nastavijo ročaj v obe smeri.G lede , da sem sprobala tudi hartanove vozičke, per perego in še bi lahko naštevala, so ti neprimerno bolj vodljivi in lažji, saj imajo Alu okovje.Je pa tako zasnovan, da lahko vse dele snameš in opereš v pralnem stroju.

Voziček je od firme HOCO.

Več informacij lahko dobiš na tej strani: http://www.hoco.at/html/hoco_ranger.html

Glede na to da bi za podoben voziček Hartan odštela samo za voziček brez košare in zimske vreče skoraj 500 eurov se mi zdi to ugoden nakup

Upam, da sem vama kaj pomagala

lep dan






(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Septembrke
16.3.2007 10:18:56   
Rožica*
Jutro!

Spet eno tistih slabših user posted image
Kljub B-compleksu sem spet bruhala, upam da je to bilo vse in da se bo umeril čez dan.
Sem pa po 4 dneh jemanja tabletk, že dobila apetit. Včeraj zvečer sem bila ne nasitna in bi kar jedla zraven vsakega ki je kaj jedel. Ko je že pozno zvečer prišel moj dragi domov, sem še iz spalnice spraševala, kaj je, da bi videla če je kaj takšnega ki bi mi dišalo....  Pa sem se raje zadržala, ker bom tako hitro pridobila na teži. Čeprav me moj dragi draži, da so stari ljudje že vedeli in niso zastonj pravili, da je treba jest za dva. user posted image
jaz pa pravim, da je treba jest za dva user posted image  user posted image , vendar eden od niju user posted image potrebuje samo 200 cal. na dan.

Tudi jaz še ne nameravam kupovati za dojenčka. Si še sploh ne ogledujem, pa bom verjetno morala, da bom vsaj vedela kaj bi rada imela.
Sem si že nagledala v avstriji en giterped in okrasne dele, če ne bova kupila posteljce, ker imamo že vse pri hiši, le pogledat je treba v kakšnem stanju je. Tudi tega še nisem storila. Bom pa kupila samo tiste lepe dodatke in oddeje v Toysu.

Lp. Rožica.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Septembrke
16.3.2007 10:29:04   
lemavrica
Dan,
meni je blo pa zjutraj ful slabo. Sem nekaj pojedla in je šlo če z pol ure vse venuser posted image  pa je blo zadnjih 14 dni že kar ok.
Zaenkrat si midva samo ogledujeva opremo. Danes bova pla še v Avstrijo pa bova še tam pogledala kaj kej imajo. Nejbrž je pa ceneje kot pri nas.
Še par uric pol pa razvajanje. Komi čakam. Kljub temu da sem doma prov rabim malo sprostitve, da dam možgane na off in se rešim ene par skrbi.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Septembrke
16.3.2007 10:36:27   
sandra85
ma ke lep  voziček!!!user posted image user posted image user posted image

veste kaj, js bom tudi počasi začela kej kupovat...sej so tisti 3 meseci mimo...!
tak me že mikauser posted image
guppy sm pozabla napisat, da je to moja 1n...
učeri sem si v new yorker-ju kupla eno tako lepo poletno majčko-prav ko nosečniška je-dolga in punčkasta...za 15 € vuser posted image
jooooj v nedeljo sm fraj-končno...ampak je napovedano grdo vremeuser posted image
mah...
nič-lepo se imejte! papa


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:00:58   
Anonimen
Guppy, stara-mladauser posted image -sem 27 let.

Tudi midva sva že izbrala voziček, kupil pa ga bo brat nekje julija, ker je rok dobave 1 mesec. Tašča pa bo kupila globoko košaro in lupinco za zraven. Bo pa to Peg Perego GT3. Stane pa voziček 464 evro, košara 177 evro in lupiniva 177 evro. Skupaj torej 818 evrov. Madonca imava drag okus. Ampak v edno sva rekla da pri vozičku ne bova šparala, pa še tako sva lepo sponzorje pridobila user posted image .
user posted image
user posted image
user posted image

Mami bo pa kupila posteljo ki se da kasneje v mladinsko predelat, baldahin, dvojno posteljnino, 4 rjuhe in previjalno mizo z večjo previjalno površino in prenosno posteljo. Bravo mamiuser posted image .

Drugače se ne dogaja nič posebnega, na Obali lepo sonček sije in je toplo, danes imam namen pospravit spalnico in omare in ven zmetat vse tisto kar mi že 4 leta ni prav, sedaj mi bo pa še manj. Prava žalost bo noter ostala. Ampak drugeče me pa samo v slabo voljo spravi ko vidim kaj vse sem nekoč nase spravila. Verjetno bom nesla vse na Karitas, imajo v Luciji kontejner za obleke. Bom še videla.

Slabosti več ni odkar sem ugotovila da mi mleko škodi, tudi jogurti niso priporočljivi, tako da sedaj vsak dan kos sira pojem in je tudi dovolj kalcija.

Pa nameravam G menjat, ker sem z Rožičevo ful nezadovoljna, vedno je slabe volje, nič ne pove, če jo kaj vprašaš ji je odveč, UZ traja 5-10 sekund in adijo. Preglede pa imam vsakih 6 tednov in do sedaj sem bila 1x v laboratoriju in še to mi sploh ni hotela povedat rezultatov, ko sem jo vprašala mi je rekla če mislim, da bomo zdaj vsakič izvide gledaliuser posted image . Ja kaj pa drugega! In sploh je ni zanimalo da grem na NS, ona dela THT in naj kar denar prinesem naslednjič in da bomo to naredili. Halooo? Zakaj pa, če je bilo na NS vse v redu!!! Tako grem naslednji petek k Lovšinu, baje je ful OK, prvič grem samoplačniško in upam da me bo vzel za pacientko. Mislim, le kako bi me lahko zavrnil ko ga bom tam milo prosilauser posted image .

Lepo se imejte.

Srček

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:07:51   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24, 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27, 2n,  --> Postojna

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti, Celje --> Maribor
10.9. _mala_

11.9. Zoya27, 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. buškica, 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image

16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora, 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (26), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček, 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna

28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)


Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:15:25   
Anonimen
Guppy, hvala, ker si popravila.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:15:37   
guppy
Ooo, koliko paketkov user posted image  imamo!! Ma kako vam rata? user posted image

Berem, da ste nekatere pridne in se pripravljate na učenje. Meni še vedno ne gre, zdaj pa sem še pod stresom zaradi drugih zadev in sploh se ne morem spravit.

srček, tudi jaz sem čisto na začetku nosečnosti zamenjala ginekologa. Boljše je, če se ne počutiš OK. Glede na to, kar si napisala, imaš popolnoma prav. Upam, da se ti bo nov G bolj posvetil!

Kok ste fajn, da že gledate in kupujete vozičke. Tukaj se bom pa težko vključila v debato, šmrc. Spet moram gnjavit sonosečko - CUKRČEK, kaj boste nabavili?

Drugače pa imam eno lepo novičko: prejšnji teden sem nehala jemat Elevit... in ne boste verjele, od takrat nisem niti enkrat bruhala. Mislim, žal mi je za vsako izrečeno besedo, da folna ni vzrok za slabosti... saj ne vem, a je to res povezano z Elevitom ali je enostavno že "bil čas" (16. teden), da se vse to neha... samo tole je zdaj fenomenalno. Še vedno me mučijo slabosti, ampak bruhat me pa ne sili, tako da sem že 100% bolj zadovoljna!

tianna, res malenkost user posted image

Pridne bodite drage sonosečke in ne pozabite pobožati trebuščkov!


< Sporočilo je popravil guppy -- 16.3.2007 11:16:06 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:23:38   
Anonimen
Midva sva se tudi odločila za voziček Peg Perego. Najbolj so nama všeč njihovi modularni sistemi. Tale tu je moj favorit, cena kompleta je 645 €.

user posted image

Set vsebuje:
- voziček Pliko P3 Completo Naked
- avtosedež z nastavljivim podnožjem Primo Viaggio Sip
- košaro Navetta
- torbico
- dežno prevleko
- prevleko za noge
- strehico z zadrgo

Z univerzalnim sistemom Ganciomatic, vgrajenim v vse izdelke Peg Perego, lahko na voziček Pliko z eno samo potezo pritrdite tako košaro Navetta kot avtosedež Primo Viaggio.

Navetta: Praktična košara z ročajem za nošenje, idealna za otroke v prvih mesecih. Na strehici ima zračno mrežo, skozi katero imate dober pogled na otroka.

Pliko Completo: Športni voziček, ki se zapira kot dežnik, z aluminijastim ogrodjem in daljinskim upravljanjem na ročajih. Zložen stoji samostojno. Ima vzmetena kolesa s premerom 16,3 cm. Na zadnji osi ima poličko na kateri se lahko pelje bratec ali sestrica. Vsebuje tudi prevleko za noge in dežno prevleko.

Primo Viaggio Sip: Udoben avtosedež razreda 0+ (do 13kg), idealen za vožnjo otroka v avtu. Eden najboljših avtosedežev na mednarodnih testih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Septembrke
16.3.2007 11:48:03   
Anonimen
Tianna, an ne da so Peg peregotovi vozički zakonuser posted image . Pa ful kvalitetni. Se pa splača se peljat v Italijo, ker znajo biti precej cenejši.

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:02:38   
jacklyn
ojla
včeraj sem bila pri G.Videla sem svojo pikico prav živahno je brcala in mahala...
sem se kar malo pojokcala (hormončki)
dobila sem materinsko knjižico (zastonj)  laboratorijski izvidi so vredu.
po ultrazvoku je z pikico vse ok. naslednji teden v četrtek pa imam NS.
Sva se pa pogovarjala z ginekologom in mi svetuje da grem še na amnioc.
zaradi moje starosti.
In še celo tako je zdaj da če ne grem oziroma odklonim amnio. moram to podpisati.
Ne vem še nisem se še odločila. imam še kakšen teden dva časa.

Glede opreme tudi jaz že kar čekiram vendar bom z nakupi še počakala.
Sicer pa mi je prijateljica že dala nekaj cunjc( kako so cortkane in mckene)
vendar sem jih pospravila .
Srček tudi jaz imam ogledan ta voziček od Pega čeprav me malo jezijo barve.
No saj zelena je lepa ampak rdeča in modra pa čisto mim.
Modra je le na sliki lepa v resnici je  bljek.
Všeč so mi tudi trikolesniki od chiccota predvsem barve vendar mi pa sam model tako ne odgovarja.
In ker je še dovolj časa se imam še čas odločati.

A katera ve kaj pomeni kratica PSU
to je v materinski na strani 12 PSU/gibi

lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:17:39   
Anonimen
Pozdravljene!

Kako vas je lepo brat. Jaz sem pa zdaj že čisto prepričana, da čutim našega user posted image . Ful mi je lepo. Zanima me, če mi bo moja G. po ponovnem Uz naslednji ponedeljek tudi uradno prestavila PDP. Drugače sem O.K., odgovarja mi pomladansko vreme in temperature. Čeprav nekaj grozijo za naslednji teden vseeno upam, da so se zmotili.

Kaj se meni samo zdi, ali je Nefretiti res poniknila!?

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:28:20   
nana 27
Jacklyn, PSU pomeni "prisoten srčni utrip"..sem že enkrat spraševala, pa sem dobila tak odgovor. Jaz sem stara 28 let (junija 29). Tudi pri meni označi user posted image   Pri nas pa opremo imamo še od prvega. Ker posteljico uporablja naš škratek, bomo kupili koška za nekaj prvih mesecev. Če bo kaj po bratcu, ga bo hitro prerasel/prerasla. Aja, pa torbo za na voziček bomo kupili za prve mesece. Zimsko vrečo pa že imamo.

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:36:09   
Rožica*
Boga Nefreti je verjetno zelo zaposlene z vsemi "šolskimi" obveznostmi. In predvidevam, da kar utrujena od takega tempa. Če pomislim, kako utrudi mene že najmanjši napor. Sem pa prepričana, da nas bere, ko le utegne. Glede pisanja pa saj veste, kakšne smo, včasih se nam čveka na veliko in tipkamo ko zmešane, spet drugič se nam ne da....

Guppy tudi jaz sem prepričana, da folna kar vpliva na slabost.
Sploh po komentarju dr. sodeč, ki je rekel, da naj takoj preneham z jemanjem če še vedno bruham. Da naj bi dodatno dražila želodec. In res je bil zdaj 5 dni mir in dobro počutje do danes zjtraj. Zdaj se je slabost umerila in upam da bo pri tem ostalo.
Me pa muči GLAVOBOL!!!!! Kako si pomagate? Ne želim jesti lekadola.

A ja še nekaj. zdaj me pa prosim naučite, kako vstavite slikce v poste.
Sem to že znala, pa mi danes nikakor ne uspe.

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:49:05   
nana 27
Rožica, proti glavobolu pomaga kava, in sicer taka, da vanjo stisneš limono. Mogoče bi isti učinek dosegla s coca colo in limono user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Septembrke
16.3.2007 13:57:30   
Rožica*
nana ni slaba ideja ta s coca colo, bom morala mojemu user posted image  povedati, da ni tako škodljiva in da pomaga proti glavobolu. user posted image
Poizkusiti ni greh!?


(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Septembrke
16.3.2007 15:01:40   
jacklyn
ojla

Nana27 hvala za hiter odgovor

ja sej sem mogoče res že kje to zasledila vendar sem pozabila ali pa nisem dala toliko pazljivosti na to

vsekakor zdaj vem in še enkrat hvala

lp

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Septembrke
16.3.2007 15:50:55   
sandra85
oj punce...
js sem v sluzbi, pa je tak dolgcajt!!!user posted image
ze 1 uro igram igrice na netu-une otroskeuser posted image  da mi mal cajt mine...
vsake toliko delam v luciji, ko enga fanta nadomescam, drugace sem v portorozu-tam pa nimamo internetauser posted image  in je res dolgcajt...
no...do 19h vas bom lepo brala, pol pa grem domovuser posted image

aja, glede folne k. js jo ze 1 teden ne jemljem, pa mi je zaj ze 2 dni super...niti malo slabostiuser posted image user posted image  ne smem se pre hitro hvalit...

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Septembrke
16.3.2007 16:10:11   
Anonimen
A potem ne bo nobena folno kislino jemala do konca??


(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Septembrke
16.3.2007 16:32:36   
guppy
tianna, meni je G rekel naj jo jemljem čim dlje... ampak ne morem več. Itak pa imam pregled 30.3., ko mi bodo baje pogledali železo, kri itd. pa bo priporočal na osnovi tega potrebne nadomestke k prehrani.

Nefretiti, kje siiii?

Rožica, res se ti splača poskusit naslednje: usedi se na rob kopalne kodi in daj noge v toplo/vročo vodo, na glavo pa mrzel obkladek (npr. mokro brisačo). Jaz še nisem vzela Lekadola odkar sem noseča, ker si vedno nekako pomagam.

jacklyn, tudi jaz sem vprašala za PSU pa so mi razložili, da je to "plodov srčni utrip" ali nekaj takega. Ponavadi za PSU in gibe samo "+" naredijo, tako da v materinski piše +/+.

user posted image user posted image  vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Septembrke
16.3.2007 16:38:41   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Kok ste fajn, da že gledate in kupujete vozičke. Tukaj se bom pa težko vključila v debato, šmrc. Spet moram gnjavit sonosečko - CUKRČEK, kaj boste nabavili?




Nismo še nič ogledovali vozičke....imam pa v mislih enega čisto preprostega štirikolesnika...trokolesni mi niso všeč. Bova pa najbrž šla kar v eno štacuno z rabljeno opremo in tam kupila, ker se mi škoda zdi dat celo premoženje za voziček. V teh štacunah pa dobiš robo skoraj kot novo za bistveno manj denarja.

tudi drugače še nisem nič nakupovala za moje otročke. Edino skoz mi hodi po glavi, kakšne kompletke naj kupim za domov iz porodnišnice. Najbrž bom v zeleni in rumeni barvi....tako nevtralno glede na to, da ne bom povprašala po spolu. Se bomo tudi mi dali presenetiti.
Cunjic imam pa itak ful od 1. hčere.....torej, če bosta punčki, sta popolnoma oblečeni...če bosta pa fanta, bomo pač kasneje dokupili. Dosti nevtralnega pa itak že imamo.



Aja, pa Tifola tudi že akr nekaj časa ne jemljem.....se mi zdi, da sem bila po njem le zelo napihnjena. Sicer pa pojem ogromno zelčenjave in sadja in dobim vitamine preko tega.


< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.3.2007 16:39:44 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Septembrke
16.3.2007 17:26:29   
Anonimen
Jacklyn, hecno, ful stvar okusa. Meni pa ravno GT3 ni všeč v zeleni barvi in mi je ful všeč v rdeči (kot ferrari) in plava se mi zdi velko lepša kot na sliki. 100 ludi 100 okusov. Ampak najin bo plav, ker kaže da pričakujemo user posted image .

Moj foter je pogledal slikice iz NS in je videl da je user posted image . Mi vsi ostali sevada nič ne vidimo, ona pa je veterinar (ne se zdaj smejat, ker ti študirajo medicino skupaj z dohtarji tri leta) in pravi da se vidi. Sicer pa je na to namignila tudi G na NS, tako da ni več upanja na user posted image . user posted image .

Lp, Srček

(odgovor članu jacklyn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?