Sandra*
|
Pozdravljene čveke! Jaz sem ravno s telovadbe pri miši. Smo se danes kar fajn natelovadle, zdaj sem pa še čist naspidirana, se morem stuširat potem pa hop na mojga , čeprav že spi, ampak bo sigurno za akcijo. Mark spančka, je prav bogi tele dva dni, skos ma mal vročine, ga kar zobki matrajo. Usta ima skos zaprta in jaz sem skos mislila, da mu bodo zgoraj prišli ven, ker mia vse napeto in že čist belo, danes pa sva bila v trgovini in je začel ful jokat, ga pogledam zvrha v voz in vidim spodaj tretji zob zunaj, groza, sem si misnla, revež kakšno mat ma še porajtala nism, da mu spodaj tut rine zob ven. Včeraj zvečer sem mu dala svečko zvečer, danes bomo pa videli kaj bo, če bo ponoči vroč, mu jo bom dala drugače pe ne. Danes sem mu v h&m kupila 2 full cortkani pižami (pajaca), na enmu je mikimišek na enmu pa medved pu, res sta mi ful cort. Jih grem zdele v stroj vržt, da vidimoj jutr šmikeja. stuhica: če bo dež bova midva z Markom verjetno šla na telovadbo, da bo imel Mark mal družbe. No fajn bodite, in čvekajte, jaz grem.....
|