|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽALOSTNA
4.10.2004 15:41:56   
saba
Punce pozdravljene!!!

Joj pa same grde stvari berem in še v takem stanju kot sem, mi gre non stop na jok, da kr bulim v ekran s solznimi očmi in upam, da kdo ne pride v mojo pisarno.:(:(:(:(:(:(:((:((:((

Jaz ne vem, kako bom preživela te tri mesece preden z možekom probava spet..pravzaprav ne vem kako bom preživela ta teden, tko sm žalosna, da bi se lahko utopila v svojih solzah.

Sej vem, da me boste tolažile, ker ste res vse super super punce...ampak res ne morem pozabit.

Kaj nam vse življenje nameni. Tolčem se po glavi, ker nisem začela delati otrok že prej. Zdej pa pri 27ih se tuki jočem ko en otrok od 5 let. Sama sebi grem na živce.

Kot bi rekli, po dežju posije sonce..upam da bo tudi meni.....

kar malo sm se razpisala, ker vem , da me ve razumete. Doma si ne upam jokat ker potem spravim v obup še moža, ki je tko in tko že žalosten.


lp
žalostna saba:(:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ŽALOSTNA
4.10.2004 15:51:55   
Darja*
Hallo saba!

Pa ne bit žalostna,...:(ker pol smo žalostne še me:((:((:((. Vem da ti moja tolažba ne bo nič kaj pomagala.:( Izjoči se kolikor čutiš, da je v tebi solza, boš videla da jok pomaga. Lažje ti bo. Vem, da je hudo, ampak ne pozabi da upanje ne umre nikoli, nikoli res nikoli.

In še nekaj ne pozabi,... nikoli nisi sama, vedi da smo vse s tabo, vedno se lahko naneseš na nas.

Le glavo pokonci,....

Darja*

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ŽALOSTNA
4.10.2004 15:53:14   
billa
:(:(
saba, žalostna sem ko berem tvoj post...nekaj časa nisem dosti brala (gužva), ampak sem pred kratkim razmišljala o temi, ker te že dolgo ne berem...zdaj pa tole:ups:
Vse kar lahko napišem bo zvenelo retorično, ampak resnično moreš bit zdaj optimist, poskušaj to zaradi možeka, ki praviš, da je žalosten.
Upam, da bo kmalu mimo grdo obdobje in da posije zate sonček:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ŽALOSTNA
4.10.2004 15:58:48   
Tiamo
Pozdravček Saba,

tudi jaz sem se spraševala kako bom preživela tri mesece...in evo kot bi minil je tukaj tretji ciklus. Pomisli koliko se boš šele potem, ko boš ponovno zanosila, spravlala ob živce, če bo vse OK.

Jaz sem stara 30 in se tudi tolčen po glavi zakaj nisem začela prej delati...pač ni bil prej še čas za to. Prišel bo čas, ko bomo vse vesele in se bomo z veseljem spominjale tega forma in se smejale kako smo vsak dan brale nove in nove teme.:bravo::bravo:8)

Žalosta :(:(:((:(( Saba ti kar jokaj, pol ti pa lulat ne bo treba :sloncek::sloncek:

Lp Tia74



(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ŽALOSTNA
4.10.2004 16:03:11   
Anitka
Hojla SABA!

Tudi jaz sem danes zelo žalostna, kljub sončku, ki sije zunaj. Ob branju današnjih žalostnih sporočil, je tudi mene zajela žalost. Punce globoko sočustvujem z vami, a prosim vas, ne vdajte se, ne obupajte pa če je še tako težko. Tudi jaz se tolčem po glavi zakaj nisem že prej začela "delati" na otroku. Sicer pa, ali mi lahko kdo garantira, da bi pikico že imela ob sebi, če bi jo začela "delati" že pred petimi leti?!? Ne ne more mi in ne more niti vam, dragim mojim prijateljicam, zato si ne smemo očitati tega.
Uporabila bom že zlajnano frazo, da za vsakim dežjem posije sonce. Punce v še tako težkih trenutkih ne smemo obupati, kajti upanje umre zadnje. Uspelo nam bo, uspelo bo tebi Saba, uspelo bo Klarisi, uspelo bo Bambi, pa Koali, Pii 73, Piki 74, Gei 1, Meeryani..... pa uspelo bo tudi meni. Mogoče ne zdaj takoj ta mesec, a ni :hudicek: da nam pa nekoč v bližnji prihodnosti vseeno ne bi uspelo.

Punce držite se in na dve :modri::roza: ali pa na + kakor želite;) Pa srečno!!!!!!:angel::angel::angel:

Anitka:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ŽALOSTNA
4.10.2004 16:27:29   
GoYa
Danes je pa res en žalosten dan.
Začelo se je s Klarisino novico, pol sem začela šteti dneve do naslednje M in pol še do naslednje (ker sem neučankana za naslednji postopek) in videla na koledarčku, kjer si delam križce kdaj imam M, da je od junija do avgusta prazen (ni bilo M, ker sem bila v 9nebesa). Pa sem se spet spomnila na mojo :duda:.
Saba nisi edina, ki buli v ekran s solznimi očmi. Taki spomini so zelo boleči. Ampak....ne bomo se vdale, tudi nas čaka sreča!!!!

Veš kaj, če se ti zajoče ravno takrat, ko je tvoj možek zraven, se kar zjoči in ne zadržuj ničesar v sebi. Vem, da je tudi on žalosten, ampak nisi super ženska, sploh pa nisi "na gumb" narejena.

Bo bolje!

LP, GoYa



(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ŽALOSTNA
4.10.2004 16:45:43   
NINA78
Pozdravljena. Kako te razumem - tudi jaz bi kar zjokala se. Ne vem, ker nisem sledila vsem, ampak a si tudi ti imela spontani splav morda (ne zamerit, ker ne vem)? Jaz grem jutri prvi dan v službo po splavu (30. 9. čiščenje). Grozo sem preživljala. Vsi pravijo, saj si še mlada (26), ne skrbi - še je čas, .... Saj verjetno poznaš vse to. Pa tudi meni je po eni strani žal, da se nisva že prej odločila za otroka (bi imela vsaj več časa na razpolago), ampak ... po toči zvoniti je prepozno. Verjamem v to, da vse pride ob svojem času in da verjetno še nisem bila pripravljena na otročka, pa čeprav si ga oba z možem srčno želiva in sva že imela (zdaj ta 2 meseca) tako velike plane ipd. Da niti ne govorim. Tudi meni je hudo, pa raje ne jokam pred možem, ker je pol obema hudo in ... MORAMO BIT DOBRE VOLJE IN UPAT NA NAJBOLJE. Izvoli :):):) in :rozica::rozica::rozica: za morda lepši dan. Ne pozabi - nisi sama v svoji žalosti. Pozdravček, Merry. :metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ŽALOSTNA
4.10.2004 16:54:48   
bambi
Drage moje punce, kar zjočite se, naj vam ne bo nerodno, jaz veliko krat jokam in ko se zjočem mi je bolje. Vem kaj prestajate, saj sem tudi sama izgubila otroka in vem da je to neprimerljiva bolečina. Moja punčka je že brcala in bila zelo živahna, v 26. tednu pa se je nenadoma umirila.....
Tega drage moje ne bomo pozabile nikoli, ampak narava poskrbi zato, da naše pikice vzame v nebo, če ni kaj vredu. Vem da nobena izmed nas ne bi želela, da njen otrok trpi, zato so nam dani trenutki bolečine in trpljenja, da nas naredijo močnejše, da nas naredijo drugačne..... da znamo cenit kar imamo, ko to končno dobimo. Zaradi tega vsega bomo nekoč najboljše mamice na svetu in za to se splača vstrajat, upat in gledat naprej....
Tudi zame je ta teden teden žalosti, ker mineva točno 1 leto odkar sem jo izgubila....
Skupaj smo močne, skupaj bomo zmogle....

Miren dan vam želim

vaša Bambi :rozica:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ŽALOSTNA
4.10.2004 21:40:04   
pika74
:rozica:saba:rozica:

Berem tvoje žalostno pismo in razmišljam, kako naj ti pomagam...tega še nisem izkusila... pa vseeno. Kadar mi je bilo zelo hudo, je bilo vedno dobro, če sem odprla ventil in jokala:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((. Ni dobro, če držiš v sebi. Daj to žalost čimprej ven iz sebe in izlij vso bolečino - pa Tio74 posluš - pol ti pa še lulat ne bo treba - sorry ampak tale je res dobra ;);).

Pa veliko se pogovarjajta s svojim ljubijem. Pa magari skupi jokajta. Ne bodita narazen zaradi žalosti. Lažje vama bo, če bosta šla skupaj čez to preizkušnjo. Boš vidla, bo bolje.

Pa tudi :duda: še čaka na vaju, samo tale ni bila še čisto pripravljena. Je bilo bolje, da je bilo tako. Žal. Ampak, če bi tale :duda: ostala pri tebi, bi bila sigurno zelo boga in mogoče bi zelo trpela zaradi tega. Pravijo, da je to naravna selekcija.

Boš vidla, tud ti boš še mama. Vem!

Pa oglasi se še kaj. Bomo kšno rekle;).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ŽALOSTNA
5.10.2004 9:52:13   
saba
hvala vam punce.

res včeraj je kar poplava nastala pri nas doma, saj sva se z možekom zvečer oba jokala.
ne morem rečt ,da mi je danes lažje, ker bi se zlagala. Dnevi minevajo in upam, da bo moja žalost tudi minila. Zaenkrat je pač tako. Hvala vam res...še se bom javljala tukaj ker ste res super.

za vsako od vas eno :rozica:

saba

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?