|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 10:27:52   
corfu
Siskamiska, čestitke, za uspešno opravljen pregled!user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 10:33:53   
rumba
Corfu, Jelenche je na dnu seznama zapisala, da punčke krepko vodijo: 10user posted image  in 14user posted image . Pol pa sklepam, da me, ki se bomo pustile presenetiti, dobimo user posted image .user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 10:35:59   
baja*
Siskamiska, user posted image  za morfologijo!
Tudi jaz že nekaj časa pijem sirup železa (Legofer). Najprej mi je bil dober, je taki sladki, zdaj mi je pa že ful ogaben ratal. Zraven moraš spit dosti vitamina C, da se železo lažje veže.
Rumba, nočem te strašit, ampak sem že večkrat slišala, da je pretirana žeja znak sladkorne. Si že delala test?

Uživajte!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 10:40:00   
rumba
baja*, ja so me že poslali na 50g test, ki pa je bil negativen. A G vseeno pravi, da mi cuker očitno ful niha (ga je našla v krvi in urinu) in ga test v tistem trenutku ni zaznaluser posted image . Ga bom pa šla ponovno delat čez nekaj tednov, do tedaj pa moram mirkati pri sladkorju in zdravo jesti.
siskamiska, user posted image  za morfologijo. A, ti se boš tudi pustila presenetiti! Super!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 10:44:46   
siskamiska
Corfu, Baja in Rumba hvala user posted image .
Se strinjam ,da bojo pol vsi ostali fantkiuser posted image , nekako je treba izenačit a ne?user posted image
 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 13:50:24   
Jelenche
ohoj siskamiska,.. super da je vse OK. Kako je to lepo ko spet vidimo svoje user posted image  a ne?

jaz tudi komi čakam, da bom spet videlaaaa ... in to bo 29.

jutri grem na test za sladkorno ... držite pesti da bo vse OK  user posted image   user posted image

LP

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 14:05:08   
rumba
Jelenche, dobro opravi jutri. Lahko pa s seboj vzameš limono in jo stisneš v tisto sladko reč, ki jo moraš popiti. Je dovoljeno. Držim pesti!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 15:41:33   
*maja
Lepo slišat da vam gre vsem lepo. Meni pa danes ne gre popolnoma nič user posted image . Sploh n evem več kaj je to...najraje bi se kar zjokala mi gre res vse narobe. Kar vzamem v roke al se pokvari, polomi, ali se podrejo vsi plani, potem pa še mularija že v vrtcu, ko jih pridem iskat tečnarijo in trmarijo da je to za znoret. Se ma kar lepo vse v njihove sobe nagnala....

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kdaj bo konec današnjega dne user posted image ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 15:52:49   
siskamiska
Maja, upam da si že boljše volje. Misli na pikico v tebi in boš boljše volje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 15:58:30   
siskamiska
Punce, a je treba pridt na glukozo tešč?

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 19:01:19   
Anonimen
Ja, siskamiska, za test moraš bit tešča. Pa potem do odvzema ne jest, ne pei, ne lulat. Tako je bilo vsaj pri meni.

No, jaz sem pa danes imela športni dan. Najprej k zdravniku, kjer sem skoraj pošizla, ker sem se načakala. Pol sem šla pa v Mb naše v službo pozdravit in malo počvekat. Ob dveh je pa že moj prišel in me peljal na kosilo in potem po trgovinah vozičke gledat.
Jaz sem si strašno želela kupit Traxx Jaguarja, a nama ne gre v avto. :( Sem se morala poslovit od mojega sanjskega vozička.
Zdaj pa edino kar ustreza najinim željam in potrebam je PegPerego Pramete. 355€ voziček z zimsko vrečo, dežno prevleko. In še 132€ ali 177€ za jajčko.
Grem zdaj malo še počekirat kakšne cene se da najt na netu, pa kakšne so ocene vozička in jajčke. Pa treba bo še pogledat kakšne s cene v Avstriji. A katera kaj ve?

Zdaj sem pa tako mrtva, da komaj sedim, gledam in vse. Malo sem se zmatrala v mestu, veliko je pa krivo, da zadnje dneve slabo spim, ker celo noč vozičke kupujem. Ko pa grem prvič na WC, pa pol 2-3 ure ne morem zaspat.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 19:21:02   
siskamiska
Zvesta hvala za odgovor.

Kar se tiče lupinice, sem jo jaz ravno včeraj kupila preko bolhe, staro 7 mesecev, ampak skoraj nerabljeno ( nekateri deli so še v polivinil zapakirani) za 70 evrov. Nima niti ene praske. Je pa od Peg perega.  
Tud rabljeni Pramette se prodajajo, pa začni malo gledat, ker pomoje lahko kakšnega zelo ohranjenga kupiš za zelo malo denarja. Tudi na Ringaraji imaš male oglase in sem v zadnjem času zasledila nekaj teh vozičkov, ampak je na bolhi večja izbira.

Jaz pa že nekaj časa iščem eno posteljico 120*60, pa nobene take ne najden, da je temno rjava. Eno posteljico že imam, je že skoraj za v muzej, ker je še od meneuser posted image , samo je čisto lepa in nič razmajana. Kar se tiče jogijev in posteljnine pa imam namen vse kupit novo, ker to se mi pa res zdi ( vsaj jogi) da mora bit nerabljen oz. da je od nekoga ki ga dobro poznaš.

Komaj čakam, da me zagrabi nakupovalna mrzlica za oblekice, ker bom pomoje pokupila cel H&M.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 19:21:53   
rumba
Pozdravček!

Danes so imeli v vrtcu pri Aneju koncert ob materinskem dnevu. Otročki so nam zapeli cel kup pesmic. Joj, kako so bili lepi. Ma, hudo je s temi nosečniškimi hormoni na tako prireditev, ko mi kar tečejo solze, ko gledam mojega miška, kako je že velik. Solze ponosa in sreče. A kaj, ko mišek tega ne sme videti, ker ne bi razumel, zakaj mamica joče. Itak me je skoz gledal in mi mahal. Sonček moj, kako je bil lep....user posted image
*maja, še pet ur je današnjega dne....user posted image user posted image  Upam, da si že bolje.
siskamiska, tudi v Lj na Polikliniki, kjer sem jaz delala ta test, sem morala biti tešča, pa tudi ko popiješ tisto sladkobo, ne smeš nič jesti ali piti, dokler ti ne vzamenj kri - to je čez 1 uro. Za WC mi niso nič rekliuser posted image  Pa itak me ni tiščalo, saj sem bila fuuuuuul žejna.
Zvesta, škoda, da si se morala posloviti od svojega sanjskega vozičkauser posted image . Ampak, da te malo potolažim, pri nas je bilo podobno in je šel v avto le PP Pramette. Pa sem z njim ful zadovoljna. Ni problema.user posted image  Pred kratkim sem videla ta voziček v akciji v Baby centru. Mogoče se ti splača gledat dnevne akcije na njihovi spletni stran, kjer imajo kar lepa znižanja.

Sicer pa, malo pozno, a vseeno vam vsem želim vse najboljše za materinski danuser posted image . Pa to velja tudi za vas, ki ste 1user posted image , saj ste že na pol mamiceuser posted image   user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 19:25:44   
rumba
 
Uuuuuuuuuuups, se vidi, da sem še vedno pod vplivom vrtca user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vam kar 4 dni prehitro voščim. Šele ko sem kliknila potrdi, sem pogledala datum....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 19:59:51   
rumba
Spet jazuser posted image . Ja, še vedno me je user posted image .
Hotela sem samo napisati, da je sedaj ob 20.00 na TV3 dokumentarna oddaja To čudovito dojenje. Grem gledat!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 21:14:03   
Bonni
Evo še jaz,  user posted image

Vidim, da ste pridne s pisanjem. SUPER! Če me ni malo doma, si že moram vzeti čas, da preberem user posted image . Ampak je filing.

Jelenche, jaz sem iz Bežigrada, pljunek stran od Big Brotherjev user posted image . Vsak dan grem vsaj enkrat mimo njihove hiše s svojimuser posted image . Se lahko kdaj dobimo v unmu parkcu na kavici, če ste za. Da kakšno nosečniško rečemo še v živo. Imam zdaj že toliko user posted image  okoli, da se mi zdi, da samo še o tem govorim user posted image . Aja, pa dobro zrihtaj jutri!

Danes sem pa spet videla mojga user posted image . A kako? Sem imela UZ srca (ker ima mama napako na zaklopki, me je G preventivno poslala na pregled) in je kardilologinja še dol malo poškilila. Faca user posted image . Itak pa ni vedela, kje je glava in kje so nogeuser posted image . Drugače je pa vse ok.

Siskamiska, user posted image  za pregled. No, po mojem bom jaz malo uravnovesila user posted image user posted image , ker imam filing, da je user posted image , ki pa se noče preveč razkazovatiuser posted image .

Po mojem se bom počasi začela podajati v nakupe. Komaj čakam. Ampak, da se "rajcam", bom kupovala 1 po 1. user posted image

JA, punce, jaz grem na 3D, 23. aprila ga imam v Dravljah. Še katera?

Aja, punce, ste oz. boste vi kupovale trdo vrečo za v voziček?

Uživejte še ta večer in se beremo spet jutri.

papa


(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
   RE: Julijke 2007
21.3.2007 23:11:28   
Bonni
Ooooooooo, da krstim še teče nove strani user posted image

Sem pa hotela povedat, da sem si danes kupila nosečniški pas in je super. VSem, ki tudi nosite nizko, ga priporočam.

No, zdaj pa res LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 8:23:54   
Freycha
Meni se zelo dopade tale nova stran, edino porabila sem kar nekaj časa, da sem ugotovila, kje so po novem zasebna sporočila user posted image

Aja, pa dobro jutro babike!

Očitno so včerajšnje tablete bakterij za mojo floro in favno črevesja pomagale, saj se danes veliko boljše počutim. Tudi spala sem celo noč in Dita je spala z mano (oz. sem jaz tako močno smrčala, da je tudi čutila nisem user posted image ). Sem si šla pa včeraj lepo kupiti Rupurut, pa dost tega hecanja z Donatom. Se mi je zameril do konca.
Aha, včeraj sem bila pri dermatologu, pa se je samo križal kaka sem. Je rekel stric, da navadno se nam izboljša stanje v času nosečnosti, ne pa poslabša. Pa sem mu povedala, da so mi tako napovedovali že v puberteti, pa se je poslabšalo, sedaj se je tudi, naslednja možnost je menopavza, po smrti (sva družno ugotovila) bo pa zagotovo dobro user posted image  Mi je še povedal (ko sem mu povedala kake rezultate testiranj sem imela), da sem med tistimi top alergiki v SLO. Sem mu rekla: bravo, vsaj nekje sem med prvimi user posted image user posted image
V glavnem, dobila sem ene kremice (za bebike mazat) pa dobro željo, da se mi po porodu povrne stanje.....

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 8:40:51   
simi27
Pozdravljene,

v torek sem imela pregled, in je vse bp. Svit se lepo razvija in pridno brca user posted image

Glede vozička - jaz sem kupila PP Pramette. Dobila sem ga za 100 eurov ceneje (beri 255 eur), ker je lanski model. Najbolje, da pogledate stran: www.pegperego.si. Se splača spremljat akcije.

Lep dan vsem! 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 8:41:20   
GabiW
Dobro jutro user posted image ,

kako ste kaj danes? Jaz sem začela nekaj kihat in smrkat, pa ne vem ali je to alergija na cvetni prah ali nahod?! Bom vidla! Če bi lahko izbirala, si bolj želim nahod, kot pa alergije. Prej mine!

Bonni tudi jaz iz kuhinje gledam na hišo Big brotherjev. Mimo grem samo takrat, ko grem v Fit&Fun migat.
Jaz sem si kupila nosečniški pas že pred 2. mesecema. Na priporočilo fizioterapevtke. Nosim ga samo na sprehodu. Ko sedim me preveč tišči. Je pa res fajni. Sicer nekateri mal čudno gledajo, če grem po ljubljanski promenadi in nimam plaščka, ker se vidi. user posted image

Koliko stane 3D UZ?

Bežigrajčanke, ali bo katera šla v materinsko šolo v ZD Bežigrad?

Lep in sončen dan vam želim,

pa pa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 8:57:42   
Anonimen
Ajajja..... Zmatrana...

Že tri dni in noči se mi po glavi rolajo samo vozički. Danes ponoči se mi je sanjalo, da sem izbirala barvo, pa skup in narazen sem jih zlagala. Zdaj sem pa kot cota....

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 9:03:37   
Freycha
Mi pa naj bi danes šli iskat voziček - kočno! Potem pa je mir s temi "nujnimi" potrebščinami - upam!

Zvesta, ti kar vse v roza kupi, pa je...... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 10:34:58   
Bonni
GabiW, jaz bi šla v ZD Bežigrad user posted image . Jaaaaa, samo da mi ni treba parkirišča po LJ iskat. Peš in sem tam. Pa še skupaj greva lahko. A kaj veš, kakšni so termini?

3D UZ v Dravljah stane 80 eur. Drago, ampak je pa po mojem fajn doživetje.

user posted image user posted image user posted image  Sonček je!!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 10:47:19   
GabiW
A kaj veš, kakšni so termini?


Zadnjič sem bila tam, pa je bil razpored samo za mesec marec. Vedno se začne na začetku meseca. Jaz bom šla v maju. Ker menda lahko gres šele v 7. mesecu. Mi je pa tudi blizu, tako da bova z mojim user posted image  šla kar peš. 10 minut pa sva tam. In menda ne kompicirajo, 5x je ta "seansa", dobiš podpis in ... greš rodit. user posted image  Sicer sem slišala da imajo ppt prezentacijo mal staro, predvsem slike, ampak povejo in naučijo pa te vse. Pa tudi odprti so za vprašanja.

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 10:52:21   
rumba
Pozdravček vsem!

Danes sem se pa komaj znašla. Pa kar neki mi piše eno čez drugo, pa nickov ne izpisuje... Sicer pa mi je všeč ta nova podoba RR-ja. Poživljajoče pomladna.
Pa še sonček je zunaj!user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?