Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, a je sploh katera tu gor
?

. Drugače pa mislim, da si res edina nosečka
. On gre v službo jaz pa moram dati kri za indirektni coombosov test. Tu pri nas v Hrastniku mi sploh ne znajo vzeti krvi iz žile, kadar so mi jo vzele nazadnje trikrat a je komaj kaj priteklo saj so mi za vsak počile žile. Imam namreč tanke zaradi dvakrat prebolele težke bolezni.
, z drugimi se pa še bomo, a ne? A ste že vse zuni? Hudiča, bom spet ta zadna
. Moj Jaško namreč spi in to že od 10. Se je pa že ob 6 zbudu, pa ni hotu nazaj zaspat.
. Je rabla celo leto, da je pošinla zakaj me zobi tko bolijo. Da ne govorim, da mi je spodih en zob zaradi tega 10krat odprla in bezala, kljub temu, da je vedno rekla da je zdrav
. KOnčno se je spomnala, da me je dala na slikanje in vidla, da mi modrostn rine v druge zobe. Sej pravim, dobr da je šla. Drugač pa tut jst ne vem h kirmu čem it. Sem mislala, da bo nekdo avtomatsko prevzel njeno ambulanto
(jaz kapučin), potem pa PB!