|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioresonančna terapija 2.
6.10.2004 20:46:12   
Janeja
Manja,

videla sem, da sprašuješ glede cene terapij z Biocom aparatom. Ker sem enkrat o tem na forumu že pisala, sem ti zdaj to samo skopirala.
Povem ti naj le še to, da sva midva z Janom hodila v Podčetrtek k dr.Medvedu in da so te cene veljale letos januarja. Kako pa je s cenami terapij v drugih centrih pa ti bo mogoče lahko pomagal kdo drug.


" Bioresonanca je zdravljenje z BIOCOM aparatom - Dr. Medved je na tem področju zelo priznan. Ravno ta teden je bil na POP TV v viziti prispevek o zdravljenju alergij z BIOCOMom iz njegove ambulante.
Nekaj več o terapiji sem napisala pod naslovom "izkušnje" na tem istem forumu.
Tudi jaz sem bila skeptična, vendar pa sem zvedla za kar nekaj 100% uspešnih zdravljenj po tej metodi zato sem probala. In uspelo nama je!
Prvo testiranje stane 15.000 SIT, potem pa ti glede na alergijo pove, koliko terapij bi bilo potrebnih za ozdravitev. Midva sva imela določene tri močne alergene (mleko, jajca, arašide pa še moko) in imela sva 10 terapij. Vsaka po 12.000 SIT Mogoče se res sliši veliko, vendar pa si izračunaj koliko daš za hrano, ki jo lahko otrok je in je nesramno draga: 1L riževega ali sojinega mleka 600.- SIT (spil ga je v treh dneh), škatla keksov brez mleka in jajc 700,- SIT (za dva dni),...
Na koncu pa ti da še pisno garancijo, da se pozdravljene alergije ne bodo več pojavile!!! "

Jaz zdaj 100% verjamem v to metodo! Res deluje.

Če te še kaj zanima, pa ti z veseljem pomagam, ker vem kako hudo je bit na dietah.

LP Janeja :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bioresonančna terapija 2.
7.10.2004 9:04:33   
BarbaraO
Živjo, Janeja!

Tudi mene zanima ta metoda. Seveda še ne vem, če jo bo potrebno uporabiti, vseeno pa je dobro vedeti. Hčerki so pri petih mesecih ugotovili močno alergijo na mleko in jajca. Od takrat dalje sva seveda na Pregominu in dieti (urtikarija III). Kdaj je otrok dovolj star, da se terapija lahko začne izvajati? Kako sploh lahko "pozdravi" alergijo za vedno? Ker sva oba s partnerjem tudi alergika (na cvetni prah), me zanima, če lahko zdravi tudi naju. Je kaj važno, kako dolgo že imaš alergijo?
Malo sem skeptična. Kaj pa, če ne bo pomagalo? Zadeva se mi zdi kar draga, zato mi ni vseeno, da bi vrgla denar stran.
Če se ti da, mi še malo opiši, kako izgleda terapija.

Hvala ti - in čau!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bioresonančna terapija 2.
7.10.2004 9:43:18   
Janeja
BarbaraO,
tudi najin Jan je imel najmočnejšo obliko alergije na mleko in jajca, pa je danes - 8 mesecev po opravljeni terapiji popolnoma zdrav in brez problema lahko je čisto vse! :bravo:
Starost za začetek zdravljenja ni pomembna, sama se moraš odločiti, ali bosta ti in tvoja hčerkica "zdržali" dobro uro priklopljeni na aparat BIOCOM oziroma drugače povedano: pri terapiji alergiku na hrbet pripnejo elektrode (podobno kot recimo Kozmodisk) kar preko oblačil, te elektrode pa so s kablom povezane z Aparatom. V ta aparat potem dajo alergen (npr.mleko) in na 10-20 minut menjajo položaje drugih elektrod na različnih delih telesa. Nekaj časa tako otrok drži elektrode u rokah, potem jih ima na zatilju, pa na čelu,... Z Janom sva se zamotila z branjem knjigic, pa risanjem,...

Bistveno za uspeh terapije pa je, da se v času zdravljenja 100% držite navodil zdravnika oziroma predpisane diete. Pri hrani je strogo prepovedano priti v stik s kakršnokoli obliko hrane na katero obstaja alergija, pa nobenih konzervansov,... Skratka vse čim bolj naravno.
Če se držite diete je uspeh 100% zagotovjen. To ti dr. Medved tudi pisno garantira pred začetkom zdravljenja. Uradno pa je uspeh zdravljenja z BIOCOM aparatom nekje okrog 80%, pri ostalih pa je bilo menda ugotovljeno, da se niso držali diete.:zmeden:

Kako se lahko pozdravi alergija? Laično povedano: telo alergika narobe odreagira, ko pride v stik z alergenom. V aparat BIOCOM pa vnesejo pravilne podatke, ki jih potem posredujejo telesu, da tega "naučijo" kako je potrebno reagirati, če pride v stik z alergenom. Uf, zakomplicirano napisano saj vem, ampak tako nekako so meni razložli.

Tudi seneni nahod se da pozdraviti - najbolj primeren čas je pozimi, ker tudi tu za uspeh terapije ne smeš priti v stik z alergenom.

No malo sem ti "naložla", če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj.

Kot sem že rekla: poznam veliko ljudi ki so se s to terapijo ozdravili, med njimi seveda moj sonček Jan, zato verjamem da res deluje.

Pozdravček,

Janeja




(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bioresonančna terapija 2.
8.10.2004 14:01:28   
Mel
Ojla, tudi mi smo se pozdravili z BICOM.Imeli smo alergijo na mleko in jajca, ki smo jo odkrili pri štirih meseceih in jo takoj zdravili z BICOM., Potrebne so bile tri terapije (v ljubljani.) Bila sem strogo na dieti in je pomagalo. Včeraj sem pa pojedla (še vedno dojim - stari smo sedem mesecev in pol) vaniljevo blazinico, tisto, ko kupiš na petrolu mmmmm... sem si jo tko zaželela... pa je dobil pikce in na BICOM smo ugotovili, da ima alergijo na vaniljev sladkor in aromo... Tega se lahko odpovem in upam, da bo v parih mesecih izzvenelo... če ne, grem pozdravit z BICOM.
Priporočam, ker imam dobre izkušnje osebno. (in od drugih, kolikor sem prebrala o tem)
Srečno,

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bioresonančna terapija 2.
8.10.2004 14:44:53   
Janeja
Ja res je, BIOCOM deluje! :bravo:

Če se žačne zdraviti alergijo v začetni fazi, ko še ni tako močna je potrebnih dosti manj terapij. Jaz sem za to metodo izvedela šele, ko je bil Jan star 2 leti in pol in je imel že najmočnejšo možno obliko alergije. Zato smo tudi potrebovali 10 terapij.:(
Je pa tudi nam Dr. Medved povedal, če se bi mu še kdaj pojavila kakšna alergija in če pridemo takoj na začetku, jo lahko pozdrtavi z dvema ali tremi terapijami.
Upam, da ne bo treba, v nasprotnem primeru pa grem brez pomisleka takoj nazaj!



(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bioresonančna terapija 2.
6.11.2004 18:31:59   
Janeja
Andreja,

zelo sem začudena nad tvojo neljubo izkušnjo. Tudi midva z Janom sva hodila na terapije v ambulanto dr. Medveda v Atomskih toplicah. Vsi so bili izjemno prijazni, skoraj vsak dan sva na terapiji govorila tudi z dr Medvedom osebno, če pa že ni prišel tisto uro iz ordinacije, pa sem ga počakala v čakalnici in vedno si je vzel čas za pogovor. Nesla sem mu tudi veliko različne hrane, ki mi jo je stestiral brez problema - kadarkoli.
Sicer ne vem katera zdravnica naj bi ga nadomeščala v njegovi ambulanti ampak se mi vseeno zdi zelo čudno, da je bila tako nedostopna? :zmeden2:

Žal mi je, da vama ni uspelo in da si izgubila zaupanje v terapijo ki v "normalnih okoliščinah" definitivno deluje.

Janeja


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bioresonančna terapija 2.
8.11.2004 10:00:01   
Mel
Oj,
tudi meni je žal, da si izgubila upanje v BICOM. Ta zdravnica ni kaj prida.
Si mogoče razmišljala, da bi poskusila drugje?
Misli, da je težko odpraviti toliko alergij v 12 dneh. Ker so meni rekli, da je med vsako terapijo potrebnih vsaj tri dni. Midva sva imela terapije na teden dni.
Vem, da je težko živeti s toliko alergijami... vendar, če bi bila jaz na tvojem mestu, bi poskusila. Midva sva hodila v Lj.
Lp in poskusi.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bioresonančna terapija 2.
9.11.2004 22:39:17   
ina1
Tudi jaz moram povedati, da sem nad to zadevo razočarana.Hčerkici so ugotovili alergijo na mleko in jajca (to sem takoj nehala jesti in po desetih dneh se je kožica zelo popravila), pa sem hotela poskusiti z BICOM, kaj mi bodo še tam povedali. Alergija na mleko in jajca ni bila ugotovljena, je pa pokazalo vse kaj drugega(ajda, rž, soja, kvas, jabolka!!, banane!! ...)Kljub vsemu sem se vseeno držala diete in navodil, tamali pa sem po 14 dnevih dala najprej jabolko - nič!! - čez nekaj časa banano - spet nič!!, jedla je kruh - glej ga zlomka, spet nič.Hvalabogu, ampak jaz sem zaupanje popolnoma izgubila. Me pa veseli, da drugim pomaga. Pa še to,šli sva v Rogaško, pregled je 10.000, terapija pa mislim da je enourna 7000 in polurna 4000.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bioresonančna terapija 2.
16.11.2004 8:14:15   
Bibek
Naj še jaz povem svojo zgodbo. Mali mišek je bil že pri treh mesecih diagnosticiran z atopijskim dermatitisom in alergijo na jajčni beljak. Takoj smo uvedli dieto in po dveh mesecih se je stanje normaliziralo. Ta idila je trajala približno eno leto, nato pa so se mu pojavili strašanski izpuščaji kljub dieti. Stanje se je slabšalo in takrat sem se odločila za bioresonančno terapijo. Po testiranjih so mu ugotovili alergijo na vso mogočo hrano in aditive v hrani, na trave, na klor, amalgam, na smog in vse mogoče stvari. Od hrane so bili najhujši nekatera žita, kvas, sladkor rdeče sadje, mleko... na jajca ni ničesar pokazalo, čeprav ga je testirala na mojo željo vsakič, ko smo prišli. Enkrat sva jo poskusila in ni bilo nobene reakcije, sedaj jeva jajčko brez problemov. Za ostale alergene smo pričeli terapijo. Rezultati so se pokazali pri strogi dieti, vendar so se mu v času terapij pojavljali novi alergeni. Nekaj smo pozdravili, nato pa se je pojavilo nekaj drugega. Zelo sem dvomila v uspeh in sem bila že trikrat na tem, da prenehamo. Vedno, ko sem hotela prekiniti terapije, pa se je pojavil žarek upanja. Tako smo vztrajali in do danes, po treh mesecih, lahko uživamo vse, razen aditivov v hrani (nekateri E-ji), nas pa čaka še nekaj preostalih. Ozdravili smo tudi klor, amalgam in glivice...
Aja, na terapije hodimo v Rogaško enkrat na teden.
lp
B

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bioresonančna terapija 2.
19.11.2004 15:58:15   
Janeja
Alojzij Medved dr.med. Ordinacija - Terme Olimia, Zdraviliška cesta 24 Podčetrtek
Telefonska št.: 03 829 78 32

Dr. Medved napiše natančen postopek zdravljenja, ki ga potem izvajajo terapevti v njegovi ordinaciji. Itak vse zdravljenje opravi aparat BIOCOM, važno je le, kakšni parametri se notri vnašajo.

Tudi Jan ni jedel ničesar s Pregominom. Kuhala sem mu na Riževem mleku. Piti pa je Pregomin začel šele pri 9 mesecih, ko sem ga bila zaradi svoje bolezni prisiljena nehat dojit.

Če pri sinu ugotovijo še kakšno drugo alergijo mu jo bodo pač pozdravili takrat kot alergijo na mleko.

Vem, da je trenutno hudo z dietami,... ampak verjemi, če se bosta držala strogih navodil in diete tudi v času zdravljenja, bo tvoj sinček sigurno ozdravel.

Če te zanima še kaj, pa ti lahko na privat pošljem tudi svoj telefon in me pokliči. Z veseljem ti pomagam.

Janeja

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bioresonančna terapija 2.
21.11.2004 19:16:13   
Janeja
No tudi moj odgovor je bolj pozen - mi je tako slabo, da se mi še računalnika ne da prižgat. :(
Midva sva dobila datum za terapijo v 14 dneh. Upam, da še vedno ni potrebno predolgo čakanje.
Držim pesti, da bosta čim lažje in hitreje prestala diete in terapije - v uspeh pa sploh ne dvomom.

Sporoči rezultat.

LP

Janeja

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bioresonančna terapija 2.
21.11.2004 20:13:16   
dojenček
Sem mislila, da si že obupala nad mojimi vprašanji, vendar pa si ti edina na katero se lahko obrnem glede bioresonančne terapije.
Upam, da tudi midva ne bova čakala predolgo, saj se bližajo prazniki in ponavadi se vse začne šele, ko je praznikov mimo, upam da tukaj nebo tako.
Seveda bom sporočila rezultate terpije, itak pa se še vmes kaj čujemo, saj redno berem forume.

Napisala si da upaš, da bova čimlažje prestala terapijo.
Kaj je to kaj posebnega kot biti na dieti, ker to sem že 4 mesece, tako da sem tudi pri tej terapiji lahko, razen če gre za kakšno drugo dieto kot izogibati se mleku in mlečnim izdelkom na katere je moj sin alergičen.

Ali mi lahko na kratko poveš kako poteka to zdravljenje? Malci si me prestršla glede diete in terapije, saj imam 8 messecev starega sina :duda:, ki nevem kako bo prestal terapijo, tako da me je malce že strah.

Hvala za odgovor!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bioresonančna terapija 2.
22.11.2004 14:38:44   
dojenček
P.S.
Seveda bi bila vesela, če bi mi poslala svojo telefonsko številko na privat sporočilo, na katero bi te lahko poklicala za podrobnejše informacije!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bioresonančna terapija 2.
23.11.2004 14:27:27   
Janeja
Glede čimlažjega prestajanja terapije sem imela v mislih predvsem to, da včasih pač ni najbolj enostavno majhnega otroka prepričat, da mora bit dobro uro na enem mestu in to zahteva kar veliko mero tvoje energije. Če imaš možnost, lahko zraven vzameš tudi kakšno babico, ki je lahko zraven in ti malo pomaga zamotiti otroka.

Pri dieti pa moraš poleg alergena iz prehrane popolnoma izključiti tudi vse konzervanse (npr. vegeta, jušne kocke, juha iz vrečke, paštete, .....). Dejansko moraš jesti čim bolj naravno hrano.

Tolažiš pa se lahko s tem, da to traja samo tri tedne - ali celo maj - potem pa dieta sploh ne bo več potrebna - nikoli!

Na privat imaš moj telefon.

LP Janeja


(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?