|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko nas
1.4.2007 15:04:31   
bini
hej..
ja, jest se popolnoma strinjam z Gino in naša je do 2,5 let vztrajno zavračala vse ponudbe z najine strani - takrat sva rekla dost in v 3eh dneh je skapirala in bila suha za lulat, ker je pač imela dost mokrih hlačk... prepričana sem, da bi isto uspelo tudi pol leta prej, ampak midva nisva bila dovolj vztrajna.. TODA -rabim nujno nasvet kaj naredit s kakanjem - kmalu bo torej pol leta kar naša dama pove za kakat, ampak še vedno zelo odločno zavrača kahlo ali školjko - zahteva plenico in konec... ne pali niti sedenje na kahli ob zabavanju z risankami ali čim podobnim - enostavno zadržuje dokler ne dobi plenice, se gre skrit in potem se pokaka... tega problema pa ne znam rešit in se moja pamet ustavi user posted image

za našega malega pa bomo z navajanjem na kahlo začeli čez recimo 1 leto user posted image  - upam da nam uspe user posted image

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Koliko nas
3.4.2007 10:02:42   
Olivija
Kaj pa vem, živim v prepričanju, da sem bila suha pri 18 mesecih zaradi tega, ker so me motile težke in mokre plenice.
Pri naši dveh je pa ravno obratno, te pamperske so tako tanke in vse vpijejo, da jih nima kaj motiti.

Sem malo opazovala otroke okoli sebe, ki so jih začeli odvajati po prvem rojstnem dnevu in kakšnih velikih uspehov ni opaziti. Zdaj so stari že več kot 2 leti in imajo še kr plenice user posted image .

Ano smo pa tudi že nekaj morili pred 2. rojstnim dnevom in še zdaj mi je žal, ker odvadila se je pa sredi januarja (stara 2 leti in 3/4) in to čez noč. Tako, da prepuščam celo zadevo Juliji, ko bo kazala zanimanje, jo bomo dali na kahlo.


(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Koliko nas
3.4.2007 10:12:14   
HHH
Menim da je prav, da se vam nikamor ne mudi. Vse ob svojem času in eni prej drugi kasneje. Moja je bila stara 2 leti in pol, ko sem jo opazila, da vsake toliko časa čisto obstane in se gleda tja med noge. Vprašala sem jo: A lulaš? in vedno mi je pokimala. Tako sem ji nekega lepega dne enostavno snela plenice in ji oblekla spodnje hlačke s pujskom, ki so ji bile strašno všeč. Rekla sem ji  da mi mora povedati  kdaj bo treba lulat, ker bo pujsek žalosten, če ga bo polulala. In je povedala. Takoj. Nekajkrat se je zgodilo da prepozno in je že teklo preden smo hlačke slekli. Ampak povedala pa je.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Koliko nas
3.4.2007 10:29:51   
Maleal
Mi tudi.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Koliko nas
3.4.2007 10:34:21   
CAPA
Mi tudi..

Star je 2 leti in 4 mesece. Pred dvema tednoma sem mu razložila o hlačkah in da pol, ko bo mel hlačke, da bo pa res mogel povedat da ga lulat.. ker potem ne bo več pleničke...
In veste kaj je naredu...user posted image  
Šel je ven iz sobe in reku.. ne še!! user posted image
No zdej pa že par dni neki sprašuje okoli hlačk, da ne bo planičke... sam zaenkrat ga pustim, da se bo počasi navadil na to idejo... čez kak mesec ali dva pa akcija - do konca!!!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Koliko nas
3.4.2007 14:57:08   
žiža
Moja tavelika je pri 23 mesecih zlezla iz plenic po Ginini "metodi" user posted image
Mah, sem bila sita previjanja in zdelo se mi je da pri 2h letih je pa že tolk, da bo povedala za lulat. Enostavno sem slekla plenico jo potem na vsake 5 minut spraševala če jo lulat. Dva dni je še lulal, kjer jo je prijelo, ta tretji dan je že sama naštimala kahlico in naredila lužico. S kakanjem smo imeli malo več težav. ampak nam je tudi to uspelo. jaz mislim, da je enkrat treba probat in da je malo takih, ki bi kar sami od sebe povedali, da nočejo več plenice.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Koliko nas
3.4.2007 17:26:06   
Jutra
Mi smo pa začeli sredi letošnje zime.user posted image  Stara je bila 2 leti in 2 mes. Mesec kasneje pa je bila že suha podnevi in ponoči.

Ne vem, meni osebno pa je bilo bolj praktično uvajati pozimi kot poletiuser posted image  Poleti nas ni nič doma. Smo cele dneve zunaj.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Koliko nas
3.4.2007 21:54:17   
Naja31
Mi naj bi tudi začeli.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Koliko nas
3.4.2007 22:02:24   
petra81
Sem prebrala vse odgovore in imam vprašanje, če ga bo kdo prebral:
A je pri ene letu in pol še prezgodaj? Meni se zdi da naša že zdej zelo razume, če jo vprašam, če se je pokakala, bo rekla ojej, če je pokakana, če ne, je pa tiho! Sedaj je stara skoraj 14m, poleti bo pa leto in pol!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Koliko nas
3.4.2007 22:41:01   
Jessy
Tudi mi čakamo sončka, gatke pa že čakajo v omari! Prav danes si je izbrala hlačke z motivi delfinov in je vsa navdušena. Me zanima, če bodo zato kaj bolj suhe user posted image .

Petra, moja prijateljica je imela punčko suho pri 18-ih mesecih, je pa zato čisto povsod s sabo nosila kahljico v nahrbtniku, da jo je kjerkoli dala nanjo.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Koliko nas
4.4.2007 8:57:42   
Antigona
Mi tudi...

Me je pa že prejšnji teden sam presenetil, ko mi je povedal da ga lulat, pa se ni še čisto nič navajal. In mu je uspelo že nekajkrat narediti lužico v kahlico. Vmes se sicer ravno tako polula v pleničko.
Bom pa počakala do junija, ko neham delat, da bom lahko dosledna. Trenutno imam namreč tako zmešan urnik v službi, da enostavno ne morem tega izvajat.

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Koliko nas
4.4.2007 9:07:13   
Pajaca
Pri nas smo taveliko odvajali jeseni. Enostavno je pri 18m prišla domov iz vrtca in ni hotla več plenice, seveda se je polulala ene 5x v tistem popoldnevu, a če noče mice je pač noče. Potem smo nesli hlačke v vrtec in je bila tam dosti prej suha kot doma.

Pajacka že od 1l dajejo v vrtcu na kahlco, doma še noče. Ko bo želel, ga bomo odvajali. Bo pa verjetno poleti le v gatkah ko bomo na vrtu. Preprosto vem da bo polno letanja ke in sem, pa v bazenček pa peskovnik pa kar tako, pa bo v gatkah, če se polula se pač bo.....

Ampak tako majhen otrok itak še ne ve kako in kaj z lulanjem in res ga težko pustiš sredi zime brez gatk. Po 2l je to lažje, saj otrok vsaj prb pove kako in kaj.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Koliko nas
5.4.2007 22:02:16   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1

Tudi midva bova začela. Na kahlico lula in kaka le, če ga slučajno ujamemo. Sicer pa tudi povedat noče, pa da je ne vem kaj. Kratkomalo se mu ne zdi vredno zgubljati časa za previjanje, še manj pa za lulanje in kakanje na kahlico.

Se podpišem.

Malemu čisto preveč dogaja, da bi mislim še na to. Bomo pa tudi mi plenici rekli Bye-bye, samo še malo.. user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?