melitkica
|
evo mene.....mi je končno uspelo! Vidim, da vas je kar nekaj čvekic, ki ste kar precej strani načvekale... pa še srečanje ste pričvekale... Že kar lep čas nisem bila nič na RR in sploh na računalniku. Z Azro se vedno potikale naokrog, tudi moj oče je bil zelo bolan (še je, je pa precej boljši), zato sem bila čim iz sebe (vendar sem bila pazljiva zaradi mleka). Pa tudi rutar se nam je pokvaril in smo komaj stvar nazaj zrihtali. Zato pa sem tu. Azra trenutno spi in sem dobesedno spodila dragega gledat TV, ker grem jaz na RR. Drugače smo ful vredu, hitro rastemo, smo zelo živahni, cartavi, brezzobi, sedeči, doječi, speči... pa še sem dobila. Sem se kar nekaj časa švercala. Mi je prav ugajalo. Azra se je lepo navadila spati v svoji sobici, spi kvalitetneje kot prej, le redko se prebudi, da se ji malo carta. Tudi čeblja non stop, vozi avto ipd. Je pestro kot tudi pri vas. Beba76 - Tia je prava lepotička. Bo gužva pred hišo. Tanyka - od kje si? Sem za srečanje v Mariboru ne glede na kdaj, ker imam avto vedno na razpolago. Sem pa odsotna od 27. aprila naprej. Kaj pravite pomurke, štajerke, korošice in ostale? Nekaj slikic: tako pa že sedim malo se martinčkave, samo sonček se je skril nič naju ne ustavi (razen toče) Alarm.... se še oglasim
|