Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
gledava prison break kar preko TV, potegnema z neta in si naštimava na TV, je lažje gledati in ni tistih odvečnih cd-jev.
. 
Sedaj se redim - načrtno in sem se že 1kg, če se tehtam zvečer.
. Je dala peč pomfri in šla na wc. 3 minute, pa je blo dovolj, da je bila cela kuhna v ognju. Sej najprej sem misla, da ni tko hudo, ko je mami klicala, sem misla, da sam paničari, sam je. Je pršla zdele do mene, vsa umazana od dima in objokana...sem ji je zdela 5 let starejša taka je bla. Zdej vsi pucajo tam, jaz sem pa z markom doma.
.
zate in tvojo sekico. Hvalabogu, da ni bil kdo poskodovan!
, sam ga po moje ne bom vec....
. Vsake tuk mal pomešam, stojim pa res ne zraven. Me prav zanima kako se to lahko nardi? Kr olje zagori? No zdej bom ziher skos zraven čepele, ker si očitno niti predstavljat ne morem kako hitro pride do nesreče
. Mi je ravno en štromar razlagal, kako je lahko nevarno, če polniš mobitel, potem pa sam mobitel izštekaš, kabel pa pustiš v vtičnici. Da se na koncu segreva, ker energija nima kam it, in lahko pride do požara.
Vau Romana tkole pogumna je tvoja punčka? Nika se je lani na morju šele zadnje dni opogumila, da se me ni držala kot klop za vrat, ko smo bli v vodi. Se prav vidi kako uživa v vodi.