|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.4.2007 19:43:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Arabela, sem ažurirala tabelco s podatki vaše Katarine - bravo za mere user posted image imam pa navedeno, da je bilo 1.3. 00g manj, kar je cel mesec in ne 14 dni nazaj.. je prav?
dobra reklama za Radensko user posted image pa čestitke Katarini za prvo diplomo

Frrr, zadnji pregled je bil 19.3., ne 1.3., mi je verjetno 9ka ušla...user posted image

bom popravila... hvala

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11676
3.4.2007 19:47:34   
piskot
frrr jaz mocno upam da je tisti celulit na martinovi riti sel iz moje dol user posted image

drugac smo pa mi res eno zatocisce brezdomcev. moz je prejle ko smo sli domov ujel enga kanarcka. pod sosednjim blokom, pa noben noce bit njegov lastnik. zdaj smo ga dali v eno skatlo in caka v spalnici, da se nas bo kdo usmilil. isceva kolege, ce ima kdo kaksno kletko. pri nas tako ne more ostati, ker nina se na balkonu vrabce lovi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11677
3.4.2007 19:58:59   
nanica
moci, midva ne bova nič na plavanje hodila, meni bazeni ne dišijo preveč, bova pa čofotala v morju, že komaj čakam, da se ogreje, upam, da bova poleti veliko lahko na primorskem

a si me še kaj spraševala, sem že pozabila
aja, a prideta kaj naokrog z Zojo, če bo lepo vreme?

služba - to ni prava služba, to je bolj družba, včasih pa še kakšen evro v žep pade, konec marca pa je čas obračunov, saj vi to še predobro veste, pa smo mali poročila in plane naredili

mali žabec že spi, danes je bil kar nerazpoložen, se je drl celo pot iz Ljubljane v avtu, sva se morala nekaj km pred domom prav ustaviti, pa še dojiti se ni hotel

aja, menstruacija: a jo imate že vse? meni se zdi, da je na telovadbi samo še midve s prijateljico (rodila je septembra) nimava, ostale punce jo imajo že vse

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11678
3.4.2007 20:15:46   
@lina
današnji dan si bom zapisala z rdečimi številkami: 03.04.07 je dan, ko je naš Matjaž "padel na žlico". Če pogledate datum, je dan+mesec enako letu (3+4=7), že mora biti kaj na tem, da je taka prelomnica od prejšnjega davljenja z GH. Popoldan sem mu pripravila krompir in je že kazal zanimanje, samo ni prav dosti pojedel - 1/4 majhnega krompirčka (druga runda kuhanja, ne tisto zažganouser posted image )...zdaj zvečer je pa čist ponorel nad riževo kašico...nisem prav veliko pripravila, iz 30 ml vode, ampak je vse pojedel, grabil je mojo roko in si jo nesel v usta,...user posted image

Čestitke tudi Lanu od Naje in Tristanu od *line* user posted image user posted image user posted image user posted image

frrrr, tudi od našega ritka je celulitasta...user posted image

nanica - menstruacija - že decembra se mi je začel nek izcedek, ki se je potem ponavljal vsak mesec do februarja, tam nekje 30-35 dni, vse skup nič, ni bilo dost za tampon, mogoče za en mini vložek... marca ni bilo nič... sploh ne vem, a je to sploh bila menstruacija?
Pikabu, tako močno sem jaz imela po prvem porodu...ta velik tampon ni zdržal dve uri - prva dva dni, potem se je umirilo...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11679
3.4.2007 20:28:19   
Arabela
Dober večer!

A se lahko fiksno zmenimo za datum srečanja prosim? Ker če grem jaz sama iz Mb bom s sabo vzela še sestro ki je čist "****njena" na male bebe in bo prišla z menoj zadružbo po poti... prosim lepo....

Dan je minil super super super... zjutraj plavanje, dobila diplomo... z nama je šla sestra da bi slikala... pa so crknile baterije že pri prvi sliki user posted image user posted image ... diplomo pa bomo dali v okvir...
Popoldne sva šli pa na sprehod s kengurujem.... po kašice v Dm, pa na kavico v mesto... sva šli kar sami pa nama je ful pasalo...

Sem pa zadnjič dala na stran v HMju jaknico in ko sem prišla ponjo je ni bilo več...user posted image user posted image ...so nekaj zafrknili in so jo dali v prodajo... in seveda je več v tej barvi ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa sem kupila pastelno zeleno pa mi je zdaj še bolj všeč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11680
3.4.2007 20:29:35   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

dajte mi kakšen predlog: če bo šlo tako naprej, bom jaz s tem kuhanjem zelenjavice za Matjaža uničila vso posodo - dam kuhat in ker je majhna količina vode, hitro povre, jaz pa obvezno pozabim, ker grem pač nekaj drugega delat ta čas... mislim da zame ni rešitve ali je še kakšno upanje?user posted image user posted image

Še ena takauser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11681
3.4.2007 20:30:09   
Arabela
user posted image user posted image ČESTITKE Lu + Tianu in  *lini* + Tristanu za pol leta user posted image
user posted image user posted image ČESTITKE naja78 in Lanu za 5 mesecev
user posted image

Sem nekje založila seznam pa se zdaj zraven štulim ko vidim od drugih kdo praznuje...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11682
3.4.2007 20:31:25   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

dajte mi kakšen predlog: če bo šlo tako naprej, bom jaz s tem kuhanjem zelenjavice za Matjaža uničila vso posodo - dam kuhat in ker je majhna količina vode, hitro povre, jaz pa obvezno pozabim, ker grem pač nekaj drugega delat ta čas... mislim da zame ni rešitve ali je še kakšno upanje?user posted image user posted image

Še ena takauser posted image

Jaz grem običajno na RR... user posted image ... zdaj pa si vedno timer naredim... hvalabogu tistemu ki ga je iznašel user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11683
3.4.2007 20:32:19   
Arabela
Beki in moci.... kako imata Tinkara in Zoja že dolge laseke, da jim delate čopeke...user posted image user posted image user posted image ... naša pa je še kratkolaska..user posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11684
3.4.2007 20:33:10   
Arabela
A še katera gleda BB? Jaz vsak dan, ker se takrat ravno s Katarino dojiva.... pa kar not buljim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11685
3.4.2007 20:39:09   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image

Jaša ravnokar na sprehodu (slikano s gsm-jem)

op. tožbe me ne zanimajo, za bolečine v vratu imate dežurne ambulante nujne pomočiuser posted image

Naš mali ima ravno tak flis user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11686
3.4.2007 20:41:58   
Arabela
Tako uživam v novem nahrbtniku

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11687
3.4.2007 20:46:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati jasa sva spet srecala na poti nazaj. nekaj bo na tem user posted image

moj predragi mož mi izza računalnika pravi, da prosi, da prevzameš Viv-ine navade in ga naslednjič pocukaš za rokav z besedami: hello, jaz sem pa Piskotuser posted image ! Bi šlouser posted image ????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11688
3.4.2007 20:47:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

še eno vprašanje: ali imajo vaši user posted image tut kej celulita? naš ima celulitasto ritko... pa me zanima ali je to od moje nezdrave prehrane, al pač tko minljive narave kot mišelinkasti obročki

to imajo vsi....nič se sekirat! čist normalno!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11689
3.4.2007 20:49:21   
altati

drugac smo pa mi res eno zatocisce brezdomcev. moz je prejle ko smo sli domov ujel enga kanarcka. pod sosednjim blokom, pa noben noce bit njegov lastnik. zdaj smo ga dali v eno skatlo in caka v spalnici, da se nas bo kdo usmilil. isceva kolege, ce ima kdo kaksno kletko. pri nas tako ne more ostati, ker nina se na balkonu vrabce lovi.

Moja življenjska želja je, da bi imela zatočišče za mucke, kužke, hrčke, ptičke in podobne fletne živalica (ala Milena Močilnik, sam z veliko več prostora, denarja zanje itd...)....Moj dragi se pa kar križa, ko mu jaz to povemuser posted image . Le zakaj????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11690
3.4.2007 20:50:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

aja, menstruacija: a jo imate že vse? meni se zdi, da je na telovadbi samo še midve s prijateljico (rodila je septembra) nimava, ostale punce jo imajo že vse

Nimam je. In dokler dojim, je niti ne pričakujem (enako je bilo pri Tari in Tii). Dobila sem jo kakšna 2 meseca po končanem dojenju in tako naj bi bilo tudi zdaj.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11691
3.4.2007 20:52:06   
altati

današnji dan si bom zapisala z rdečimi številkami: 03.04.07 je dan, ko je naš Matjaž "padel na žlico". Če pogledate datum, je dan+mesec enako letu (3+4=7), že mora biti kaj na tem, da je taka prelomnica od prejšnjega davljenja z GH. Popoldan sem mu pripravila krompir in je že kazal zanimanje, samo ni prav dosti pojedel - 1/4 majhnega krompirčka (druga runda kuhanja, ne tisto zažganouser posted image )...zdaj zvečer je pa čist ponorel nad riževo kašico...nisem prav veliko pripravila, iz 30 ml vode, ampak je vse pojedel, grabil je mojo roko in si jo nesel v usta,...user posted image  

čestitke!Bravo Matjažuser posted image !
Jaz sem se pa odločila, da mu dam 14 dni mir z žlico. potem bom pa ponovno poskusila. Ker če fant pač noče, pa noče....ima že morje časa....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11692
3.4.2007 20:54:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Naš mali ima ravno tak flis user posted image user posted image user posted image

našemu Jašu ga je kupila njegova prababica (89 let ima). In zraven temno modre hlačke. Ima dober okus, a neuser posted image ?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11693
3.4.2007 21:00:30   
piskot
altati saj bi, pa sem imela glih en polurni telefonski pogovor s prijateljico. a zakaj mam 60 eur racuna user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11694
3.4.2007 21:03:28   
Arabela
Nič ne bo s maminim čvekanjem celo noč in katarininim spanjem celo noč... mala sovica me že gleda... hitro ji grem podturit joško da bo dalje spala...

Lahko noč pa eno bolho za pomoč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11695
3.4.2007 21:03:56   
altati

altati saj bi, pa sem imela glih en polurni telefonski pogovor s prijateljico. a zakaj mam 60 eur racuna user posted image

no, potem pa naslednjič..da bo vedel, o kom mu govorim domauser posted image .da bo slika celauser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11696
3.4.2007 21:08:12   
frrrr

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11697
3.4.2007 21:10:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

A še katera gleda BB? Jaz vsak dan, ker se takrat ravno s Katarino dojiva.... pa kar not buljim...
ta teden gledam, ker Jaša popoldne noče več spat in je tolk utrujen, da ga nekje 19:50 pristavim, poje in koma... prejšnji teden je bil pa poln energije in je papcal oz. se crkljal tudi do 20:30

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11698
3.4.2007 21:11:13   
tasha23
oooooooooooooo altati nov avataruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  FUL JE LEP!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11699
3.4.2007 21:11:48   
moci
evo mene, najprej napišem, ker potem ne vem če bo še čas brat...

danes naju je med sprehodom klicala sestra (pri P) in sporočila, da je zoja slabokrvna. sva morali po sirup in dajala je napotke, sem si res mela kam zapisat user posted image
v glavnem iz ene skrajnosti v drugo - najprej do 6. meseca samo dojit, potem alergija in dieta še zame, potem pred 6. prelahka - hitro 3 obroke GHuser posted image , zdaj slabokrvna pa najbolje kar en goveji zrezek pa mal regrata z rumenjakiuser posted image
jejhata, če nebi nič vedla, bi blo pa ravno pravuser posted image user posted image user posted image
no, jaz ubiram srednjo pot. malo po svoje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  466 467 [468] 469 470   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!