muki1
|
Ojla, mi smo spet Hiconcilovi . Včerajšnja noč je bila katastrofalna, pol noči sem jo prenosila, saj je jokala kot nora. Danes je naša zdravnica bila popoldanska in kljub temu, da je čez dan bilo boljše - jaz sem mislila, da so zobki krivi, sem jo šla vseeno pokazat. Vneto uho in antibiotik. Dobro, da sem šla, nekaj mi je reklo, da je vseeno boljše, da se pokaževa. Poslušat instinkt. Joj, pa danes, ko sem uspavala Ivo, sem šla še skopat Nežo, pa sva se šli še spomin namesto pravljice...pozvoni na vratih, ob 20.00 zvečer . Pride soseda, kao Ivo gledat . Taka starejša kmečka ženska. Jaz je sploh ne bi not spustila, so jo naši spustili, tak da je šla k njim, ne k nam, ampak iz gole vljudnosti sem jo šla pozdravit. Privlekla pa malo morje vsega...cel karton krofov, domači kruh, tak ta pravi iz kmečke peči, še topel, potem piščanca celega, pecivo, kavo, čokolade, šampanjec in še denar za Ivo. Ja, take imamo na Goričkem. Jaz pa brez vsega, da bi ji kaj ponudila, pa mama brez vsega Zdaj več res nimam na zalogi stvari za obiske, ker se ponavadi pravočasno najavijo. Mah ne vem, če naj sem jezna nanjo, da je kar tak navalila, če naj mi je nerodno, ker je toliko navlekla, pa ji nisem nič imela ponudit... eh, kaj hočem, naj bi prej poklicala.