|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.4.2007 21:15:25   
moci
čestitke tian in lu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11701
3.4.2007 21:16:14   
moci
aaa zdej pa dela, me je nekaj dol vrglo. sem hotela dopisat še priznanje, da čestitke plonkam...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11702
3.4.2007 21:19:12   
moci
 user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11703
3.4.2007 21:21:13   
moci
kok lepo zgleda. zdej sem pa profesionalka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11704
3.4.2007 21:22:04   
psaša
moci bravo za štiri zvezdice user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11705
3.4.2007 21:22:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: moci
domača kašica: meni je zdravnica rekla, da dam lahko polento ali pa riž (mogoče ga preliješ s svojim mlekom?)
v bistvu kaše brez glutena (odpade gres, recimo)

Jaz sem mu riž že skuhala, ampak se ne da lepo spasirat, tako da mu ni bilo preveč všeč. Polenta me pa malo skrbi, ker je tako vroča, potem se pa strdi, je pa tudi ne bi hotel jesti. user posted image

zakaj pa polent ne razredčiš z mlekom? svojim ali adaptiranim?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11706
3.4.2007 21:23:22   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

moci bravo za štiri zvezdice user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11707
3.4.2007 21:24:37   
moci
altati, lep avatar, ga je veselje pogledat, zdaj pa veliiiko piši, da se ga navadimo user posted image user posted image user posted image
aja, kok dober voziček ma jaša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11708
3.4.2007 21:24:52   
psaša
A se katera spozna na računalnike ali pa vaši user posted image ? Kaj menite o tem:

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/product.asp?dept_id=401&pf_id=610300

Prosim za mnenje!

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11709
3.4.2007 21:26:11   
moci
joj beki, kok je pa tinkara fletkana.
pa še čisto prava punčka je. v kikliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11710
3.4.2007 21:31:27   
frrrr
vn vrglo in nism kopirala user posted image
še enkrat:

user posted image Matjaž za uspešno hranjenje po žlici user posted image

Arabela, glede na seznam bi rekla, da bo 19. srečanje
pa full imate lepo deklico user posted image

piskot, naš muc je divjak po mamici siamki, očka je pa poštar... tut lovi ptiče po balkonu... na streho tut zna po žlebu prit, pa smo mu prepovedali, ker nam je že 2x padel iz 3. nadstropja dol, ko se je brezglavo vrgel za ptičem user posted image imava ga pa od njegovega 2. meseca... prvi teden je bil mož z njim doma, da se je privadil novega okolja in ga je kr zamenjal za mamico
kako pa je nina odreagirala na toplo večerjo? user posted image

hvala vsem za odgovore o celulitu user posted image

menstruacija... v začetku marca je nekaj bilo... 4 dni sm morala nositi dnevne vložke, ker kaj več ni blo... pa še to je blo 1 dan rumene barve user posted image bomo videli kaj bo ta mesec...

visok račun za telefon... piskot, to spada k paketu busy mamma vozičkek user posted image škoda, da ne obstajajo še takšni z laptopom in brezžičnim netom user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11711
3.4.2007 21:31:32   
@lina

danes naju je med sprehodom klicala sestra (pri P) in sporočila, da je zoja slabokrvna. sva morali po sirup in dajala je napotke, sem si res mela kam zapisat user posted image
v glavnem iz ene skrajnosti v drugo - najprej do 6. meseca samo dojit, potem alergija in dieta še zame, potem pred 6. prelahka - hitro 3 obroke GHuser posted image , zdaj slabokrvna pa najbolje kar en goveji zrezek pa mal regrata z rumenjakiuser posted image

a kaj veš kolk ima vrednost hemoglobina? Mi imamo tudi nizkega, pa nam ni nič predpisala?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11712
3.4.2007 21:33:26   
frrrr

ttu z moje strani, moci! user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11713
3.4.2007 21:35:33   
frrrr
hemoglobin... če je Jaša kaj po meni, bo imel tut nizkega... no, tut mož bolj lovi mejo.. js sm pa v nosečnost štartala s prenizkim user posted image in sm Retafer papcala...
moci, kaj ste pa dobili Ferrum Lek?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11714
3.4.2007 21:39:10   
frrrr
http://www.neplodnost.info/ziva/peticija/
mal podpore z naše strani ne bi škodilo...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11715
3.4.2007 21:40:15   
moci
frrrr, zoja je blazno celulitasta, ne vem, zakaj se nič ne sekira user posted image

nanica, lahko se kaj dobimo, zoja že blaža pogreša user posted image user posted image jutri nas ni, potem pa lahko. midve sva šli danes peš do vodic v lekarno (6 km v obe smeri), pa sploh ni hudo.

menstruacija - aha. sem kmalu fasala user posted image

arabela, saj pravijo, da so laski če kasneje zrastejo, bolj gostiuser posted image

srečanje - bo najbolje da preštejemo št. podpisov pod datumi, in izberemo bolj zaželjenega, ane? misli, da je (tako na uč) to 19user posted image imam prav?

@lina, nič niso povedali, kok. samo da je slabokrvnauser posted image pa 2 ferrum lek al kaj že sva dobili.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11716
3.4.2007 21:41:24   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

hemoglobin... če je Jaša kaj po meni, bo imel tut nizkega... no, tut mož bolj lovi mejo.. js sm pa v nosečnost štartala s prenizkim user posted image in sm Retafer papcala...
moci, kaj ste pa dobili Ferrum Lek?

najprej odgovorila, potem prebrala user posted image user posted image user posted image
jap, to

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11717
3.4.2007 21:42:46   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

http://www.neplodnost.info/ziva/peticija/
mal podpore z naše strani ne bi škodilo...

Sem že podpisala.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11718
3.4.2007 21:53:16   
frrrr

A se katera spozna na računalnike ali pa vaši user posted image ? Kaj menite o tem:

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/product.asp?dept_id=401&pf_id=610300

Prosim za mnenje!

je HPjev - glede tega bi rekla, da je ok

mož pa pravi:
Procesor: Intel Pentium P-M 740 1,73 Ghz
Pomnilnik: 512MB SDRAM DDR II  1kos (NI PROSTE REŽE) -> škoda, ker nima razširljivea slota (ni 2x 256, ampak je 1x512), ga je pa tut mau malo... bi blo bolje 1 GB... za Windovs Vista ga boš rabla mau več kot 512, XPji pa laufajo normalno
Trdi disk: 60GB SMART ATA 5400 RPM -> majhen in počasen disk

Optični pogon: DVD + / - RW DL
Povezovanje: WLAN 802.11 b/g
Mrežna k. 10/100 in analogni m. V.92
Grafični pogon:Intel Grap. Media Accelerator 900-128 shared
Vmesniki: 1xVGA, 2xUSB 2.0
PC Card Type I/II/III, vtič za potovalno baterijo
Zaslon: 14'' TFT WXGA (1280*768)
Li-Ion baterija 4 celična (do 2h) -> mau slaba baterija... če je ocena realna, pol je kul
Dimenzije: 3.0 x 33.4 x 24.7 cm – 2.26kg
Operacijski sistem: Windows XP Home slo
Garancija 1 leto

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11719
3.4.2007 22:01:13   
Lu
Preletela sem vas.

Vsem hvala za čestitke. Vsaka dobi po ena palačinko. Torte ni danes user posted image user posted image user posted image

Zdaj malo k odgovorom.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pa še povedati vam moram, kaj ga kvačka naš Maks ponoči, oz tudi čez dan, ko se zbudi. Zelo so mu všeč tisti trakci, s katerimi je obloga privezana na posteljico. Jih odveže in potem veselo žveči. Me je skoraj fršlok zadnjič ponoči, ko sem ga dobila s tistimi trakci v ustih. Ema je te trakce začela odvezovati, ko je bila stara več kot eno leto.

Pri nas isto počne. In potem je trakec čisto moker user posted image Že kar nekaj časa,ja.

mi smo pa dobili osebno user posted image user posted image user posted image user posted image
in ni šla cela zojina frizura gor user posted image user posted image user posted image user posted image ker slika je takale (za tiste, ki nimate msn-ja):
user posted image

U kakšna čupauser posted image user posted image user posted image

Beki tudi tvoja ima prav fleten čopek. Jaz ga pri Maji nisem mogla tako kmalu narest. Zdaj ko bi ga lahko ga ima pa samo par minut gor. Ne trpi nič v laseh. JAz bi ji pa take frizurce rada delala. Upam, da kasneje bo kaj bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: altati

lu- čestitke za 1/2 svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Mi bomo v ponedeljke pekli celo tortico s pol svečkeuser posted image !

Za tortico se pa priporočamo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Lu midva se vama globoko opravicujeva in zeliva tebi in Tianu lepo praznovanje polovicke!

Oproščeno user posted image user posted image user posted image

*Lina* tudi mi vam želimo vse naj naj z pol svečke. Čas res prehitro beži.

Naja tudi vam za 5 mesecev.

Srečanje. Mislim da je za 19.4. res več prijav. Jaz pripeljem Majo s seboj. Maxica Max ji ne uideuser posted image user posted image

Ta vikend gremo pa na morje, če bo le lepo vreme. Ja, danes nas je dež ujel, ravno ko smo šli k zdr. In seveda dežne prevleke nisem imela s seboj.user posted image Mali dobro zaščiten, Maja v naročju z mano, in smo šopali v hrib skor 90°. Mi je bilo tako vroče da je joj. In ko smo opravili kontrolo je spet sijalo sončece. Maja zdrava, mali dobil Operil. Ampak samo če bo res nuja. Zaenkrat še ni bila. Sem ga pa po prsih namazala z materino dušico.
Dajem pa Tianu večerni obrok okoli 18 ure, nato ga do 19 nekako pripravim za spanje, podojim in gre v Mižo, Maja tudi med tem gleda risanke in ob 20 uri prebermo pravljico, umijemo zobke in tudi v posteljo. Mami pa potem na RR, ati pa itaq spet dela.user posted image

Zdaj grem pa tudi jaz malo še pred TV in potem nina nana.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11720
3.4.2007 22:04:43   
psaša
frrrr najlepša hvala

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11721
3.4.2007 22:12:58   
Maxica
A ima katera kaj stikov z Vavo? Kaj je z njo, kako je Luka?
Pikabu, kaj si kupila v BC za oblečt? Mi gremo verjetno jutri v Ljubljano, pa sem rekla, da bi tudi obema kupila en kompletek. Si vzela od Kanz ali kaj drugega?
Altati, super nov avatar.user posted image Je bil pa res že čas.user posted image
Moci, veliko otrok ima slabo kri oz. pomanjkanje železa, sploh ob prehajanju na gosto hrano. Suho sadje ga ima precej, morda bi ga ji poturila v kakšno sadno kašico.user posted image
Menstruacije k sreči še nimam. Pri Maxu sem jo dobila 11 mesecev po porodu, pa še vedno dojila. Tudi tokrat je ne pričakujem prav nič prej, a je prav, menstruacija???? Sva zmenjeni???user posted image
Mis, normalno, pri nas je tudi kar pestro na previjalni mizi, kar obrnil bi se na bok in na trebuh. Je treba biti res previden, da ne pade. Se pa nič ne krega in ne joka pri oblačenju, glede tega imam pa res kar potrpežljive otroke.
Frrrr, en stolček iz Ikee ful hvalijo tu na RR, sam ne vem, če je ta. Poglej malo pod Otroško opremo, kjer je debata o stolčkih za hranjenje, pa boš videla, če je to to.
Celulit je prisoten tudi pri našem Lanu, ampak mislim, da ni moj, jaz ga imam vseeno dovolj.user posted image  Brez skrbi, Max ga je tudi imel, pa ga zdaj nima več, to je očitno sam za dojenčke.user posted image
Moci, super fotka za osebno, se pa ne čudim, da ni cela čupca šla gor.user posted image  Pa bravo za štiri user posted image .
@lina, bravo za premik pri hranjenjuuser posted image , pri nas še vedno nič od nič.user posted image  Morajo res zgleda dozoret, ne moreš nič prehitevat.
Arabela, vaša princeska je pa tudi ful fotogenična, prava zapeljivka. Se pa vidi, da je za cel mesec starejša od našega user posted image , ker je prava baba že.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11722
3.4.2007 22:15:12   
Maxica
Ja, Beki, seveda, Tinkara je tudi super luštna na fotkah.user posted image
Za srečanje potem recimo 19.4., katera bo pa ura? Pa za vsak slučaj pustimo odprto še 16.4., če bodo slučajno slabo vreme napovedovali za v četrtek, kaj?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11723
3.4.2007 22:27:51   
muki1
Ojla, mi smo spet Hiconcilovi user posted image .
Včerajšnja noč je bila katastrofalna, pol noči sem jo prenosila, saj je jokala kot nora. Danes je naša zdravnica bila popoldanska in kljub temu, da je čez dan bilo boljše - jaz sem mislila, da so zobki krivi, sem jo šla vseeno pokazat. Vneto uho in antibiotik. Dobro, da sem šla, nekaj mi je reklo, da je vseeno boljše, da se pokaževa. Poslušat instinkt.
Joj, pa danes, ko sem uspavala Ivo, sem šla še skopat Nežo, pa sva se šli še spomin namesto pravljice...pozvoni na vratih, ob 20.00 zvečer user posted image . Pride soseda, kao Ivo gledat user posted image . Taka starejša kmečka ženska. Jaz je sploh ne bi not spustila, so jo naši spustili, tak da je šla k njim, ne k nam, ampak iz gole vljudnosti sem jo šla pozdravit. Privlekla pa malo morje vsega...cel karton krofov, domači kruh, tak ta pravi iz kmečke peči, še topel, potem piščanca celega, pecivo, kavo, čokolade, šampanjec in še denar za Ivo. Ja, take imamo na Goričkem.
Jaz pa brez vsega, da bi ji kaj ponudila, pa mama brez vsega user posted image  Zdaj več res nimam na zalogi stvari za obiske, ker se ponavadi pravočasno najavijo. Mah ne vem, če naj sem jezna nanjo, da je kar tak navalila, če naj mi je nerodno, ker je toliko navlekla, pa ji nisem nič imela ponudit... eh, kaj hočem, naj bi prej poklicala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11724
3.4.2007 22:30:34   
muki1
Toliko ste spet naflikale, ne vem, če imam dovolj moči, da se prebijem skozi.
Čestitke slavljencem user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  467 468 [469] 470 471   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!