|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.4.2007 8:02:23   
nanica
spet mi to delaj!!! zaspal pred osmo, prvič jedel ob enih, drugič ob štirih in spal do sedmih!!!! jupiiiii!!!

zdaj pa bere knjigo in kliče mamo

pišem še kasneje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11751
4.4.2007 8:04:54   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas ni nič kaj lepo, oblačno in piha... tudi pri nas noč minila kar zmerno... papale približno 2-3x, ali je pa mogoče bilo 4x... nemam pojma...

NAša mala pa je po vseh mukah včeraj ugotovila, da pa je vseeno boljše piti kar iz navadne flaške s cucljem kot pa da jo mami poliva s kozarčkom... in je včeraj pila pila pila... vse kar sem ji dala... jabolčni sokec, kamilice, vodo... user posted image user posted image user posted image ... In očitno res drži... :brezveze je otroke v karkoli siliti, ker ko bodo za kaj pripravljeni, bodo to že naredili.... zato je tudi s hrano ne silim... včeraj ni kaj dosti jedla, je morala vso tekočino not spravit od prejšnjih dni...user posted image user posted image user posted image
Saj po eni strani se mi zdi da je to korak nazaj, ker smo že lepo s kozarčka pili, ampak je pa tako trenutno lažje... včeraj sva obe uživali v kavarni, mama na kavici, malecka s čajčkom, v popolnem sožitju in brez stresa in polivanja....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11752
4.4.2007 8:05:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

hemoglobin- jaz sem imela hematopan celo nosečnost in tudi zdaj. Tega dajejo pred in po ful hudih operacijahuser posted image . Moja vrednost je bila malo nad 90 (spodnja meja je pa 120). Pa sem se prav fino počutilauser posted image . Pri porodih vedno zgubim ogromno krvi, tako da se stanje še malo poslabša. Pri Tii sem celo injekcije železa dobivala, zdaj mi jih pa niso dali, ker so baje v teh 5-ih letih ugitivili, da slabo vplivajo na ožiljeuser posted image ...Punci pa imata vedno dobro kri, nobena še nikoli ni bila slabokrvna (jaz sem namreč menda že po naraviuser posted image ), kaj bo pa z Jašem, pa nimam pojmauser posted image .
js sm pa štartala s 104, pa sm se tut fajn počutila... no, jutranje vstajanje mi ni blo, ampak to mi nikoli ni blo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11753
4.4.2007 8:06:55   
Arabela
Torej zmenek 19tega?
Kako se pa bomo za uro zmenile? Ne prezgodaj, ne prepozno user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11754
4.4.2007 8:08:08   
Arabela
A mi bo katera prišepnila ali kdo danes praznuje, da spet ne pozabimo?user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11755
4.4.2007 8:08:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js sm pa štartala s 104, pa sm se tut fajn počutila... no, jutranje vstajanje mi ni blo, ampak to mi nikoli ni blo user posted image

hvala enako user posted image ..lahko saj rečeva, d azaradi slabe krvi ne moreva vstat, ane?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11756
4.4.2007 8:08:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dobro jutro!

Pri nas ni nič kaj lepo, oblačno in piha... tudi pri nas noč minila kar zmerno... papale približno 2-3x, ali je pa mogoče bilo 4x... nemam pojma...

NAša mala pa je po vseh mukah včeraj ugotovila, da pa je vseeno boljše piti kar iz navadne flaške s cucljem kot pa da jo mami poliva s kozarčkom... in je včeraj pila pila pila... vse kar sem ji dala... jabolčni sokec, kamilice, vodo... user posted image user posted image user posted image ... In očitno res drži... :brezveze je otroke v karkoli siliti, ker ko bodo za kaj pripravljeni, bodo to že naredili.... zato je tudi s hrano ne silim... včeraj ni kaj dosti jedla, je morala vso tekočino not spravit od prejšnjih dni...user posted image user posted image user posted image
Saj po eni strani se mi zdi da je to korak nazaj, ker smo že lepo s kozarčka pili, ampak je pa tako trenutno lažje... včeraj sva obe uživali v kavarni, mama na kavici, malecka s čajčkom, v popolnem sožitju in brez stresa in polivanja....user posted image user posted image user posted image

naš pojma nima kaj naj s kozarčkom, pa ves je moker... predvčerajšnjim sem mu dala cucelj gor in je očitno nekaj popil, ker je jedel samo 2x ponoči... včeraj spet nastavek in sva jedla 4x ponoči... razmišljam, da mu pa cucelj tut ne bo tolk škodoval, če bo samo pil po njem... sej itaq nima dude in bi imel čist prelepe zobe... bi še folk misli, da ni najin user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11757
4.4.2007 8:10:31   
frrrr

A mi bo katera prišepnila ali kdo danes praznuje, da spet ne pozabimo?user posted image
zdej imamo do petka mir... takrat sta pa Tjaš in borovnicka na vrsti... js ju mau pogrešam... po operaciji se nista kaj javljala

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11758
4.4.2007 8:11:16   
frrrr

Torej zmenek 19tega?

ob 11ih prezgodaj? gorenjkam ustreza, men je vseeno... dolenjke, štajerke?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11759
4.4.2007 8:14:06   
frrrr

Upam, da bo lep sončen dan, da gremo na en dolg sprehod..
popoldne pa z user posted image  v šoping, ker nam primanjkuje osnovnih življenjskih potrebščin, kot tudi plenic....
Se še javim, grem malo vohunit po rruser posted image
pod to se pa js podpišem user posted image seznam za v trgovino je že zelooo dolg, pa se ga kr oba spretno izogibava user posted image ne vem zakaj ne uživam več v šopingiranju user posted image nekaj let nazaj sm pa full user posted image

midva sva se pokakala... greva zdej na drugo previjanje in prvo spanje...
papa in lep dan!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11760
4.4.2007 8:16:02   
frrrr

hvala enako user posted image ..lahko saj rečeva, d azaradi slabe krvi ne moreva vstat, ane?
sm se prejšnjič šefu zahvalila, da mi je omogočil zelooo fleksibilen prihod v službo med nosečnostjo in sm se lahk naspala user posted image začela sm s 8:30... na koncu pa že ob 11ih hodila user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11761
4.4.2007 8:18:23   
altati

Upam, da bo lep sončen dan, da gremo na en dolg sprehod..
popoldne pa z user posted image  v šoping, ker nam primanjkuje osnovnih življenjskih potrebščin, kot tudi plenic....
Se še javim, grem malo vohunit po rruser posted image
pod to se pa js podpišem user posted image seznam za v trgovino je že zelooo dolg, pa se ga kr oba spretno izogibava user posted image ne vem zakaj ne uživam več v šopingiranju user posted image nekaj let nazaj sm pa full user posted image

midva sva se pokakala... greva zdej na drugo previjanje in prvo spanje...
papa in lep dan!

frrr - jaz sovražim šoping v velikih trgovskih centrih, po možnosti petek popoldne ali sobotauser posted image . Sovražim gužvo!!!!! Pred božičem in novim letom mne trgovine sigurno ne vidijo. Ful! zadnje čase najraje kar možu listek napišem kaj vse potrebujemo in gresta s Taro. Danes bo pa izjemauser posted image . in bo mož ves veseluser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11762
4.4.2007 8:24:13   
Arabela
Frrr, naša je kar nekaj časa potrebovala, da je skapirala zakaj ji kozarček v usta tiščim, zdaj pa nama že uspe lepo piti... ampak ko sem zunaj pa mi je lažje če pije po flaški... glavno da pije... ja pa naša tudi nima ne dude, niti ne cuza prstekov...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11763
4.4.2007 8:25:04   
gaya

jutro

pri nas čakamo prvi zobek, ker mala ma žurke ponoči, ampak ne na joški. V spanju neki jokca, mama pa seveda zraven gleda kaj dogaja in ma posledično danes podočnjake do kolenuser posted image

Včeraj mi je naša Pikabu pridelala žuljeuser posted image , ne hecam se, sama sem jih k sem šla na 15 kilomezerski sprehod z novimi balerinkamiuser posted image , jah so mi rekli da jih je treba uhodit in jst vedno poslušam nasveteuser posted image

Popoldne sva pa še 1,5 krosirali pri nas ampak b batkah in je blo mnogo prijetnejeuser posted image

hemoglobin vedno sem mela dobro kri, razen takoj po porodu, ko sem izgubila ogromno krvi, ker niso ugotovili, da sem globoko v nožnici raztrgana mi je padel na okol 80. In sem bla posledično vsa zblojena, verjetn Pikabu bl ve, kaj sem bluzila k me je dobla za cimrouser posted image . Pol so mi pa dal sirup(3 flaše) in je zdaj okuser posted image , ampak občutki so bli pa taki fajni k sem bla na minimumu, kot da bi bla skoz mal zadetauser posted image .

avtosedež smo že debatirale, ampak ker je bla aktualna takrat oddaja o dojenju, je pol vse zamrlo, oz sem jst vrjetno falila. V Pikapolonici sem našla enga ob Brevija. mi je pa všeč, ker je res mehko oblazinjen, ker zdaj gledam v prvi vrsti na varnost, v drugi pa na resnično udobje, ker naša madam ma že v lupinci cel urnebes, ker ji ni udobnouser posted image . A ma kera Brevija oz pouna koga ki ga ima, ker me zanima kako se obnese.

Zdaj grem pa damo dat spat prvo rundo, pa vejretno bom še jst zraven mal dol padla.

Pikabu hvala za prelepo včerajšnje dopoldne user posted image , k sva se pripeljali domov je pa pri nas sonce sijalo user posted image , jah saj mi je pasal prevoz zarad žuljevuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11764
4.4.2007 8:35:02   
moci
dobro jutro,
mi se opravljamo v laško na kontrolo.
zoji sem hotela dat suhe slive - namočene in zmiksane, pa se kar davi user posted image nobene stvari noče jest. včeraj korenje in jabolko, danes to. je samo riževe vaflje, to ji je pa ful všeč.
jaz sem pa računala na slive - za železo in da jo odprejo, ker že 2 dni samo prdi in jokauser posted image pa se ne da. jaz v usta ona se pa davi, in ko sem vztrajala je pobruhala še, kar sem ji prej dalauser posted image
tamala bo izbirčnica, kot mamiuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11765
4.4.2007 8:50:08   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: moci

dobro jutro,
mi se opravljamo v laško na kontrolo.
zoji sem hotela dat suhe slive - namočene in zmiksane, pa se kar davi user posted image nobene stvari noče jest. včeraj korenje in jabolko, danes to. je samo riževe vaflje, to ji je pa ful všeč.
jaz sem pa računala na slive - za železo in da jo odprejo, ker že 2 dni samo prdi in jokauser posted image pa se ne da. jaz v usta ona se pa davi, in ko sem vztrajala je pobruhala še, kar sem ji prej dalauser posted image
tamala bo izbirčnica, kot mamiuser posted image

moci-
kupi bimbi gas kapljice proti krčkom!ko jaz mislim, da jo zna kaj zelo zvijat ali zapret- pa rezultat je isti- ji dam ene par kapljic po hrani in potem se pokaka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11766
4.4.2007 9:48:54   
piskot
jutro.

moramo biti kratki, da ujamemo se vreme preden se ulije.

prejle dajem martinu kuhano hrusko, pa babi klice in zazene celega vraga, da so hruske skoraj tako alergene kot jagode. a katera kaj ve o tem? jaz prvic slisim.

pisuka, z martinom v narocju tipkat pa ne gre sploh.

frrr macek je skoraj vrgel dol vrata od spalnice, ker smo ptica dali v spalnico v skatlo. potem je pa se prevohala vse temeljito, ko smo ga odnesli. smo mu nasli dom pri se eni skobcevki.

altati hvala ker si me vpisala na seznam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11767
4.4.2007 10:06:22   
Arabela
Moja je hruško v redu sprejela. je niti ne napenja po njej.. pa ful rada jo ima zmešano z baby rižem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11768
4.4.2007 10:14:35   
altati
frrrrr- ti si zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image ! Kmalu bi me kap, ko sem zagledala čokolado v nabiralniku! ne bi bilo treba, hecala sem se, res!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11769
4.4.2007 10:19:27   
štorkljica

Moja je hruško v redu sprejela. je niti ne napenja po njej.. pa ful rada jo ima zmešano z baby rižem...

Jaz ji dajem zdaj že kaj nekaj cajta hruško, samo vedno je mqalo skuhana, kot v kompotu s suho slivo in včasih tudi jabolkom. Čeprav ji zdaj najraje dajem recimo skupaj kuhano hruško + jabolko + banano ali kuhano hruško + kuhano slivo + jabolko. Danes pa sem ji dala kar jabolko + banano, ji že dolgo nisem kar tako banane dajala zaradi zaprtja pa bom videla kaj bo zdaj!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11770
4.4.2007 10:20:30   
tasha23

Torej zmenek 19tega?

ob 11ih prezgodaj? gorenjkam ustreza, men je vseeno... dolenjke, štajerke?

jutro, primorska žal odstopa, kot sem že včeraj zvečer napisala, nimava spremstva in odpade, žal

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11771
4.4.2007 10:40:18   
Anonimen
plizzz povejte za kdaj se mente,seveda če naju hočte zraven???user posted image user posted image

pa kje seveda???

aja pa plizz povejte mi kdaj vaši hodijo spat zvečer...nama nikoli ampak res nikoli ne rata pred deseto it spat, k sva bila pa v bolnici pa je ob osmih šel pa se samo nekrat zbudil??!user posted image user posted image

noja..

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 11772
4.4.2007 11:21:44   
Anonimen
pozdravljene,

mi imamo še vedno svetle noči, zato se bolj malo javljam tukaj gor...
Me pa zanima nekaj glede teh riževih kašic: zdaj imamo Beby riž od Hipp-a, še toliko, da porabimo to škatlo. Sem pa iskala podobno zadevo od Milupe. Žal sem ugotovila, da je v naši okolici samo ena trgovina (BC), kjer prodajajo Milupino hrano, pa še tam niso imeli samo riža, ampak mlečno žitno kašico z jabolkom in korenjem. Zaloga na minimumuuser posted image . Pa ne vem če lahko to dajemuser posted image  Sicer piše, da je od 4. meseca dalje, brez glutena... Je katera že probala? Ali pa tudi od Hipp-a mislim da je banana z breskvo... Ali je bolje, da dobi samo navadno riževo kašicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11773
4.4.2007 12:28:28   
Evik
OOOO ČAO BEJBE!

Vidim, da se mente o gh. midva tudi poskušava - danes tretji dan korenček - kar pomeni, ko ga dobi v usta drži le-ta odprta toliko časa, dokler mu ga ne uspe ven zbezat. začela sva pa s kuhanim jabolkom. ne vem a so koščki preveliki - mu čist speštam z vilicami pa še velik vode pustim. no ja čisto začela sva sicer z milupino kašo, prijateljici je uspelo, da ji je kar nekaj te kaše pojedel - meni pa ne. pa bil je tudi štiri ali pet dni zaprt, kamilice so pomagale.
saj vem,
moram končat kasneje

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11774
4.4.2007 12:34:03   
Evik
saj vem - nadaljujem kjer sem končala - da ste o tem že veliko govorile, pa vseeno prosim še nasvete. bom prišla prebrat. jutri nameravam z bučkami probat. pa izkušnje, kako se je dogajalo pa kdaj so začeli jesti
v petek greva na plavanje... ob 12h v dif - bo katera tam?
kakšni nasveti - bo prvič...
thanks, laufamuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 11775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  469 470 [471] 472 473   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!