|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.4.2007 22:38:01   
tasha23
počasi se odpravljam spat, sploh vam ne morem sledit, kot  sem pa le nekaj prebrala ste se odločili za srečanje 19.04., kar pomeni, da mi ne bomo morali prit - ne znese, mislim, da bi bilo malo prekruto po cepljenju tako dolga pot. Očitno nam ni vsojeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in vse naj naj slavljencem

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11726
3.4.2007 22:45:28   
mis
šibam spat. Sem utrujena. Jutri zjutraj imava plavanje in bom poročala.

moci, ti si pisala, da pije tvoja rižolino in zdaj spi. Kaj to pomeni? A razredčen riž al kaj?

noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11727
3.4.2007 22:47:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

počasi se odpravljam spat, sploh vam ne morem sledit, kot  sem pa le nekaj prebrala ste se odločili za srečanje 19.04., kar pomeni, da mi ne bomo morali prit - ne znese, mislim, da bi bilo malo prekruto po cepljenju tako dolga pot. Očitno nam ni vsojeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in vse naj naj slavljencem

tasha, daj no, a res nebi šlo?
mogoče se bo pa čist dobro počutil. saj ima cepljenje en dan prej, ane?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11728
3.4.2007 22:49:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

šibam spat. Sem utrujena. Jutri zjutraj imava plavanje in bom poročala.

moci, ti si pisala, da pije tvoja rižolino in zdaj spi. Kaj to pomeni? A razredčen riž al kaj?

noč!

ah, jaz sem ji dajala riževo kašico po žlici, pa je malo jedla, potem pa je kar sitnarila, zdaj ji dam pa kar v stekleničko, malo bolj redek, pa je.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11729
3.4.2007 22:57:46   
@lina
tasha, mogoče bi pa vseeno poskusila, če se bosta oba ok počutila?

Muki, boga mala pikica Iva... držim pesti da antibiotik čimprej prime...nam očitno pomaga saj so krvni izvidi od včeraj v mejah normale...jutri samo še urin dava enkrat na kontrolo... Držite se! Pa boljšo noč vam želim!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11730
3.4.2007 23:02:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A ima katera kaj stikov z Vavo? Kaj je z njo, kako je Luka?
js sm ji prej mailirala, da jo pogrešamo, pa za srečanje sm ji sporočila...

Frrrr, en stolček iz Ikee ful hvalijo tu na RR, sam ne vem, če je ta. Poglej malo pod Otroško opremo, kjer je debata o stolčkih za hranjenje, pa boš videla, če je to to.
glede na to kolk stane, ne bi rekla, da tega hvalijo... ne bi dajala full keša za stol, ki bi ga pol kr v prikolici pustila... če bo pa preslab in ga neu hotel uporabljat, je pa tut brezveze a ne... mah, bom še med rabljeno opremo mau pogledala in bo... hvala za odgovor!
Celulit je prisoten tudi pri našem Lanu, ampak mislim, da ni moj, jaz ga imam vseeno dovolj.user posted image  Brez skrbi, Max ga je tudi imel, pa ga zdaj nima več, to je očitno sam za dojenčke.user posted image
glede na to, da ga imajo vsi vaši otročki, pol bo že vredu user posted image me je blo mau strah, da smo edini user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11731
3.4.2007 23:02:55   
tasha23
ojla še sem tu, ker mojega srčka čakam, da greva spat. Žal res ne bo šlo 19-ga ker poleg tega, da je dan po cepljenju nimam spremstva in ne upam sama na tako pot, žal

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11732
3.4.2007 23:04:45   
tasha23
Frrrr žal naš Gael nima celulita, se je odločil, da ga pusti vse mamici user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11733
3.4.2007 23:05:21   
frrrr
muki, pozdravite ušeska! pa nč kaj pomembnega nisi zamudila... brez skrbi...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11734
3.4.2007 23:05:44   
Pikabu
Vsa naspidirana od današnjega dneva, se moram še vam javiti.

Sem zdaj printala še voščila za veliko noč. Tokrat ne znese kaj drugega in sem kar našla eno slikco, napisala besedilo in sprintala. Jutri gre pa na pošto. Mi je pa možek malo pomagal. user posted image user posted image user posted image

Danes je bil pa res super dan. Še si želim takih. user posted image

Previjanje: naše se zbija na bok, na trebuh pa ni šans. Njemu to ne paše. user posted image Z oblačenjem pa na srečo tudi ni težav.

Altati, user posted image user posted image user posted image za nov avatar. Res luštkan dečko.

Frrr, stolčka ne poznam in ne morem komentirat. Tunel tudi nimamo, ker ni prostora. Se je pa Ema z njim igrala v povezavi s šotorom pri mami in atu. Najprej jo je bilo malo strah, potem je pa uživala.

*lina*, mi uporabljamo kupljene kašice, če gremo kam ven, pa da ne pridemo pravi čas domov, da bi kuhala. Zakaj bi te obsojale? Vsaka mamica dela pač tako, kot njej odgovarja in verjame, da je za svojega otroka najboljše.

Da vam povem, kako sem jaz danes bila zanikrna, samo ne me socialni prijavit. Ema je bila skoraj brez kosila. Ko smo prišli domov, sem se takoj lotila čuftov delat. Emo sem spraševala, če ji skuham polento, pa je rekla, da je ne bo jedla. Potem sem pa zase odprla čokolado (ja, moj post je šel po gobe user posted image ), pa je zraven jedla, prej je že eno celo žemljo pojedla in se mi je res zdelo brezveze kuhat, da potem ne bi jedla. Sem mislila, da bo mož kmalu doma, da bomo itak skupaj jedli. Ja, pa ja. Mož je bil pozen, ker je šel danes tudi pozno v službo, Ema je pa vmes malicala vse, kar ji je prišlo pod roko. Ko sem imela vseeno dosti tega, sem šla njej naprej narediti kosilo in ravno takrat kliče mož, da prihaja. Pa je še dobro, da sem ji dala prej za jesti, ker se je nekaj afnala in sem ji morala jaz dajati, da je sploh kaj pojedla.

@lina, user posted image user posted image user posted image za uspeh pri GH-ju. Vsak dan bo šlo boljše.

moci, čestitke za štiri zvezdice. user posted image user posted image user posted image A sem dobro navijala, a ne? user posted image

Muki
, naj antibiotik čim prej prime. Držim pesti, da se hitro pozdravite.

Kaj pa ostali bolniki? Pri @lini vidim, da so že boljše. Aja, pri Lu se tudi popravlja. A je potem še kakšen?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11735
3.4.2007 23:06:12   
Pikabu
Pikabu, bravo, na vse boljši poti si, da pri možu zaslužiš še enega otročka.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo a veš, kaj je problem? Mož si zapomni samo od takrat, ko kaj jamram. Ko se pa pohvalim, pa kar pozabi, ali pa sploh ne vidi, kako stvari dobro funkcionirajo.

Pikabu, kaj si kupila v BC za oblečt? Mi gremo verjetno jutri v Ljubljano, pa sem rekla, da bi tudi obema kupila en kompletek. Si vzela od Kanz ali kaj drugega?

Ne, od Kanz-a nisem nič kupila. Mislim, da je nekaj od Clar, nekaj je oa druge firme. Sem pa kupila Maksu ene modre, dolge hlače, pa zraven moder puloverček, Emi pa modro krilo in oranžno majčko. Pri nas je bila vedno navada, da smo za veliko noč dobili kaj novega za oblečt, pa se tega kar držim naprej. Otrokma lažje kaj kupim kot sebi. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11736
3.4.2007 23:07:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

mis, rižolino so take pripravljene kašice kot čokolino... poleg riža je notr adaptirano mleko... js sm kupila od Milupe in se pripravlja z vodo (ne potrebujem še adaptiranega mleka pripravljat ali pa svojega črpat)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11737
3.4.2007 23:09:53   
frrrr

Frrrr žal naš Gael nima celulita, se je odločil, da ga pusti vse mamici user posted image
se mi zdi, da ga Jaša ni nč men ukradel user posted image ga ima pa samo na ritki, noge so čist lepe user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11738
3.4.2007 23:11:59   
tasha23
Kaj je zdaj moderno bit prisoten in status pod odsoten? Kaj je zdaj to????? To vem, da ima altati, zakaj pa ti Frrrr? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11739
3.4.2007 23:12:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pikabu, bravo, na vse boljši poti si, da pri možu zaslužiš še enega otročka.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo a veš, kaj je problem? Mož si zapomni samo od takrat, ko kaj jamram. Ko se pa pohvalim, pa kar pozabi, ali pa sploh ne vidi, kako stvari dobro funkcionirajo.

piši si uspešne datume... ti bodo prav prišli tudi kadar boš vase dvomila...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11740
3.4.2007 23:13:20   
frrrr

Kaj je zdaj moderno bit prisoten in status pod odsoten? Kaj je zdaj to????? To vem, da ima altati, zakaj pa ti Frrrr? user posted image
sej nism vedno prikrita... včasih, ko kaj vohljam po RR, pa prav pride user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11741
3.4.2007 23:17:27   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
piši si uspešne datume... ti bodo prav prišli tudi kadar boš vase dvomila...

Si vse shranjujem posebej v word, pa en koledarček imam, kjer sproti pišem najvažnejše. Mi je v tako veselje od Eme brati. Upam, da bo njima tudi všeč, ko odrasteta.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11742
3.4.2007 23:31:14   
frrrr
sem mogla še js mau avatar posodobit, da se ne naveličate mojega cukrčka user posted image

sm mau slikice urejala... zdej pa pod tuš in spat...
lepo spite!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11743
3.4.2007 23:35:11   
frrrr
tasha, js grem spat user posted image neu me več, čeprav me že zdej ne vidiš user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11744
4.4.2007 6:51:43   
altati
hemoglobin- jaz sem imela hematopan celo nosečnost in tudi zdaj. Tega dajejo pred in po ful hudih operacijahuser posted image . Moja vrednost je bila malo nad 90 (spodnja meja je pa 120). Pa sem se prav fino počutilauser posted image . Pri porodih vedno zgubim ogromno krvi, tako da se stanje še malo poslabša. Pri Tii sem celo injekcije železa dobivala, zdaj mi jih pa niso dali, ker so baje v teh 5-ih letih ugitivili, da slabo vplivajo na ožiljeuser posted image ...Punci pa imata vedno dobro kri, nobena še nikoli ni bila slabokrvna (jaz sem namreč menda že po naraviuser posted image ), kaj bo pa z Jašem, pa nimam pojmauser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11745
4.4.2007 6:53:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

A se katera spozna na računalnike ali pa vaši user posted image ? Kaj menite o tem:

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/product.asp?dept_id=401&pf_id=610300

Prosim za mnenje!

je HPjev - glede tega bi rekla, da je ok

mož pa pravi:
Procesor: Intel Pentium P-M 740 1,73 Ghz
Pomnilnik: 512MB SDRAM DDR II  1kos (NI PROSTE REŽE) -> škoda, ker nima razširljivea slota (ni 2x 256, ampak je 1x512), ga je pa tut mau malo... bi blo bolje 1 GB... za Windovs Vista ga boš rabla mau več kot 512, XPji pa laufajo normalno
Trdi disk: 60GB SMART ATA 5400 RPM -> majhen in počasen disk

Optični pogon: DVD + / - RW DL
Povezovanje: WLAN 802.11 b/g
Mrežna k. 10/100 in analogni m. V.92
Grafični pogon:Intel Grap. Media Accelerator 900-128 shared
Vmesniki: 1xVGA, 2xUSB 2.0
PC Card Type I/II/III, vtič za potovalno baterijo
Zaslon: 14'' TFT WXGA (1280*768)
Li-Ion baterija 4 celična (do 2h) -> mau slaba baterija... če je ocena realna, pol je kul
Dimenzije: 3.0 x 33.4 x 24.7 cm – 2.26kg
Operacijski sistem: Windows XP Home slo
Garancija 1 leto

se podpišem! samo nekaj še dodam! če je HP-jev, je itak NAJBOLJŠIuser posted image !!!! Mal reklame zase pa že moram delatuser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11746
4.4.2007 6:55:07   
altati

A ima katera kaj stikov z Vavo? Kaj je z njo, kako je Luka?

Jaz sem govorila z njo. Vse vas lepo pozdravlja. Z Lukom pa čakajo nov pregled.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11747
4.4.2007 6:57:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Toliko ste spet naflikale, ne vem, če imam dovolj moči, da se prebijem skozi.

Muki, I missed you very much!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11748
4.4.2007 6:58:50   
altati

Tasha, daj poskusi! Saj lahko da se bo popolnoma dobro počutil. Saj bo noč že za vami in če ne bo nič posebnega, pa pridite! ok???? da vas vidimo in spoznamo!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11749
4.4.2007 7:04:09   
altati
Jah, kaj naj rečem....ponovno prvauser posted image ! Itak, bi rekel na mobiteluuser posted image !
dobro jutro vsem! noč minila mirno! vmes smo se kot vedno hranili, kdaj in kako, pa tako ne vemuser posted image ...ker spim zravenuser posted image ....
Upam, da bo lep sončen dan, da gremo na en dolg sprehod..
popoldne pa z user posted image  v šoping, ker nam primanjkuje osnovnih življenjskih potrebščin, kot tudi plenic....
Se še javim, grem malo vohunit po rruser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  468 469 [470] 471 472   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

Ime za sestrico
FLASK_A

Jaka in MAJA (44%)

Jaka in SARA (56%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!