Pikabu
|
Vsa naspidirana od današnjega dneva, se moram še vam javiti. Sem zdaj printala še voščila za veliko noč. Tokrat ne znese kaj drugega in sem kar našla eno slikco, napisala besedilo in sprintala. Jutri gre pa na pošto. Mi je pa možek malo pomagal. Danes je bil pa res super dan. Še si želim takih. Previjanje: naše se zbija na bok, na trebuh pa ni šans. Njemu to ne paše. Z oblačenjem pa na srečo tudi ni težav. Altati, za nov avatar. Res luštkan dečko. Frrr, stolčka ne poznam in ne morem komentirat. Tunel tudi nimamo, ker ni prostora. Se je pa Ema z njim igrala v povezavi s šotorom pri mami in atu. Najprej jo je bilo malo strah, potem je pa uživala. *lina*, mi uporabljamo kupljene kašice, če gremo kam ven, pa da ne pridemo pravi čas domov, da bi kuhala. Zakaj bi te obsojale? Vsaka mamica dela pač tako, kot njej odgovarja in verjame, da je za svojega otroka najboljše. Da vam povem, kako sem jaz danes bila zanikrna, samo ne me socialni prijavit. Ema je bila skoraj brez kosila. Ko smo prišli domov, sem se takoj lotila čuftov delat. Emo sem spraševala, če ji skuham polento, pa je rekla, da je ne bo jedla. Potem sem pa zase odprla čokolado (ja, moj post je šel po gobe ), pa je zraven jedla, prej je že eno celo žemljo pojedla in se mi je res zdelo brezveze kuhat, da potem ne bi jedla. Sem mislila, da bo mož kmalu doma, da bomo itak skupaj jedli. Ja, pa ja. Mož je bil pozen, ker je šel danes tudi pozno v službo, Ema je pa vmes malicala vse, kar ji je prišlo pod roko. Ko sem imela vseeno dosti tega, sem šla njej naprej narediti kosilo in ravno takrat kliče mož, da prihaja. Pa je še dobro, da sem ji dala prej za jesti, ker se je nekaj afnala in sem ji morala jaz dajati, da je sploh kaj pojedla. @lina, za uspeh pri GH-ju. Vsak dan bo šlo boljše. moci, čestitke za štiri zvezdice. A sem dobro navijala, a ne? Muki, naj antibiotik čim prej prime. Držim pesti, da se hitro pozdravite. Kaj pa ostali bolniki? Pri @lini vidim, da so že boljše. Aja, pri Lu se tudi popravlja. A je potem še kakšen?