|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.4.2007 14:04:45   
muki1
Ka je zdaj to nova moda z temi avatarji? user posted image

LEPI STE, VSI PO VRSTI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 11776
4.4.2007 14:32:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

aja pa plizz povejte mi kdaj vaši hodijo spat zvečer...nama nikoli ampak res nikoli ne rata pred deseto it spat, k sva bila pa v bolnici pa je ob osmih šel pa se samo nekrat zbudil??!user posted image user posted image

noja..

med 19. in 20. zvečer.
Mu pa popoldne, tam po 16.30 ne dovolim več zaspati....in tudi ponavadi nima namena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11777
4.4.2007 14:41:48   
Evik
matjaž vsak dan zaspi ob 20h ponavadi dost točno. če pa spi popoldan več pa nekje do 20 30 zaspi - edino če je res spočit se potem zjutraj prej zbudi, jaz sem potem v "komi" on pa gode. vstajamo pa od 6h do 7h.  no se pa tudi zgodi da je čisto zaspan in je kdaj že ob 17 30 zaspal pa do naslednjega jutra. podnevi pa kakor kdaj - nekje trikrat gre spat za minimum po pol ure - kar je premalo je potem tečen, in za maximum po dve uri - kar je super in je dobrovoljček. 

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11778
4.4.2007 14:50:42   
Arabela
Hojla!

Naša pupika lepo pančka... je bila zdaj 2dni malce zaprta, pa je zjutraj jedla kuhane suhe slive... čez par ur AKCIJA... tako se je posračkala, da je šlo skoz štramplčke in na trenerko.... bravo Katika user posted image user posted image user posted image ...

Danes se mi nič ne da... vreme za ležat v postelji in bluzit....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 11779
4.4.2007 15:00:28   
Pikabu
Pri nas spet oba pridno spita, no, Ema le počiva v postelji, jo slišim, da se pogovarja. Pri nas je bila spet lepo prespana noč, do zjutraj brez bujenja, brez čaja, brez dude. user posted image user posted image user posted image Upam, da tudi tako ostane. Dopoldne smo šli na sprehod, čeprav je zelo pihalo. Smo šli po parih korakih nazaj domov, da smo se bolj oblekli. Maksu je bilo očtno ravno prav, ker se danes ni čisto nič pritoževal. Smo se dobili z eno user posted image prijateljico in njeno hčerkico. Tako je Ema imela družbo, midve sva pa tudi prijetno klepetali. Ker smo prepozno prišli domov, da bi dala kaj kuhat, Maks je bil pa lačen, sem mu danes dala kar surovo jabolko in malo banane. To pa je bilo dobro. user posted image Mu je bilo tako všeč, da je protestiral, če sem prepočasi dajala. Potem smo se pa še zelo luštno igrali, zdaj sta pa oba v posteljah. Kuhano imamo od včeraj, malo bi se morala lotiti pospravljanja, pa verjetno bom šla likat, ko se zbudita. Najraje bi pa tudi sama šla zaležat.... Pa bom potem vsa tečna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11780
4.4.2007 15:10:33   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
zadnje čase najraje kar možu listek napišem kaj vse potrebujemo in gresta s Taro.

Jaz tudi tako naredim, pa gresta z Emo. user posted image Finančno se kar splača, ker manj zapravimo, on kupi samo po listku, pri meni pa vedno pade še kup drugih stvari v voziček. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11781
4.4.2007 15:11:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya
Včeraj mi je naša Pikabu pridelala žuljeuser posted image , ne hecam se, sama sem jih k sem šla na 15 kilomezerski sprehod z novimi balerinkamiuser posted image , jah so mi rekli da jih je treba uhodit in jst vedno poslušam nasveteuser posted image

Nič kriva.... user posted image

avtosedež smo že debatirale, ampak ker je bla aktualna takrat oddaja o dojenju, je pol vse zamrlo, oz sem jst vrjetno falila. V Pikapolonici sem našla enga ob Brevija. mi je pa všeč, ker je res mehko oblazinjen, ker zdaj gledam v prvi vrsti na varnost, v drugi pa na resnično udobje, ker naša madam ma že v lupinci cel urnebes, ker ji ni udobnouser posted image . A ma kera Brevija oz pouna koga ki ga ima, ker me zanima kako se obnese.

Jaz ne poznam, ker imamo samo Maxi cosije.

Pikabu hvala za prelepo včerajšnje dopoldne user posted image , k sva se pripeljali domov je pa pri nas sonce sijalo user posted image , jah saj mi je pasal prevoz zarad žuljevuser posted image

Hvala tudi tebi user posted image , upam, da kmalu ponovimo. Pri nas je bilo isto, po poti je še nekaj smetilo, ko smo pa domov prišli, je pa sonce sijalo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11782
4.4.2007 15:11:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI
aja pa plizz povejte mi kdaj vaši hodijo spat zvečer...nama nikoli ampak res nikoli ne rata pred deseto it spat, k sva bila pa v bolnici pa je ob osmih šel pa se samo nekrat zbudil??!user posted image user posted image

Maks hodi spat okoli 20-ih. Pri Emi nam pa tudi ni šlo tako zgodaj in je hodila bolj pozno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11783
4.4.2007 15:11:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: monica99
Me pa zanima nekaj glede teh riževih kašic: zdaj imamo Beby riž od Hipp-a, še toliko, da porabimo to škatlo. Sem pa iskala podobno zadevo od Milupe. Žal sem ugotovila, da je v naši okolici samo ena trgovina (BC), kjer prodajajo Milupino hrano, pa še tam niso imeli samo riža, ampak mlečno žitno kašico z jabolkom in korenjem. Zaloga na minimumuuser posted image . Pa ne vem če lahko to dajemuser posted image Sicer piše, da je od 4. meseca dalje, brez glutena... Je katera že probala? Ali pa tudi od Hipp-a mislim da je banana z breskvo... Ali je bolje, da dobi samo navadno riževo kašicouser posted image

Monica, milupine so veliko boljše, mi od hippa ne kupimo več, tudi Maksu niso všeč. Mu pa jaz dajem tudi druge okuse. Na začetku sva ene dve škatli pojedla samo riž, zdaj mu dam pa tudi druge stvari.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11784
4.4.2007 15:15:18   
Anonimen
joj vaši so pares pridni glede spanja-...sj  mali je pted kakšnim mesecem še lepo hodil spat že ob sedmih pol ga je pa začel sračakat..ha ja---

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 11785
4.4.2007 15:29:23   
Pikabu
Dajte mi nekaj povedat, če katera slučajno ve. A mislite, da je možno kako prestaviti M zdaj med dojenjem? Če bo moja približno tako natančna kot je sedaj, dobim jo približo na 6 tednov, jo bom naslednjič imela ravno, ko bomo v Čateških. Pa je ne bi. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11786
4.4.2007 15:47:24   
muki1
Evo, da se malo javim, ker me ene matrone user posted image  že nekaj šikanirajo user posted image .

Ja nič, mi smo torej na antibiotiku. Na srečo je bilo vnetje pravočasno ugotovljeno, pa je bila včerajšnja noč dobra. Nič joka, normalno spat...sem ji pa dala Calpol pred spanjem.
Danes je že normalna, nič jokca...je pa rekla, da 10 dni obvezno jemat Hiconcil.

Sem pa danes imela pester dan. Zjutraj ko sem privozila iz vrtca sem naš lepi novi avtek tak luštkano poškrampala po vratih in še malo naokrog, da me je skoraj kap. Lepo doma na dvorišču. Sem bila čisto neprespana, saj sem do enih bedela in ob 07.00 spet vstala, pa sem zgleda čisto nekoncentrirano in brez premišljevanja prezgodaj zavila user posted image . Avto je kar fajn dobil ( sem že bila na zavarovalnici, bo treba menjat vrata in kljuko...). O moževi reakciji zaenkrat še nisem pripravljena govoriti.... bo potrebno ene petkrat prej k psihiatru user posted image  user posted image  user posted image . Saj veste, moškim se to ne dogaja...oni samo srne koljejo po cestah user posted image
Ne, saj je že cool, samo prva reakcija pa mi je bila čisto neprijetna.
Pa da se malo pohvalim, no, danes so nam prišli zmontirat tendo, tak da imava del terase pokrit user posted image . Imava zelo veliko teraso, v bistvu je ena, pa greš po dveh stopnicah na drugo...in je tatalno neuporabna, če nimaš nobene strehe, saj od vročine crkuješ. Marelo nama je pa veter vedno ven obračal user posted image . Zdaj smo torej carji.
Je prišla v nedeljo moja ljuba sestrica in bo dva tedna  doma user posted image  user posted image  user posted image . Tak da zdaj se tudi njej malo več posvečam dopoldan in posledično ni časa za RR. Joj, tako sem vesela, da jo imamo doma, tak jo pogrešam, ko je ni user posted image . Pa Neža jo tudi obožuje, prav tako Iva začenja kapiratai, da pa ta tudi k nam spada.
Kaj pa ve? O sestrah in bratih še nismo veliko rekli. Vem da imata Maxica in Altati sestre, pa Moci brata, ki ima poseben privilegij, da ga čaka zadnji kos kokosove torte user posted image , pa Pikabu brata, ki se ženi user posted image . Saj sem kar informirana, aneda? No, moja sestra je super, seveda se še vedno znava tudi pičiti...očitno z mano ti ni težko user posted image .
Joj, pa naša trojka se tak hitro bliža, ne vem, če se je naj veselim ali naj bom žalostna, da čas tako hitro beži....

Zdaj pa razmišljam, da bi šla v korak z modo in zamenjala avatar user posted image .

Se beremo punčke moje...NE POZABITE BIG MUKI VAS GLEDA user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11787
4.4.2007 16:19:12   
lucika
svoja dva moska sem poslala na sprehod. sama pa si malo odpočijem. se mi zdi, da me tele spremembe temperature tako utrudijo. sem kot cota, no...

prejle sem dala malemu prvic za poskusit korenckov sok. stisnjen iz naribanega korencka. itak da ne zna pit iz zlice, zna samo jest. pa se dobro mu niti ni bilo preveč. je šlo bolj ven kot not. ampak ene tri zličke pa menda je, po moji oceni. ena not, tričetrt ven...bom videla. toliko sem prebrala, da sem zdaj cela zmešana, pa grem čiiisto počasi. zdaj ima za sabo dva tedna rižolinota. zdaj bom kak dan tale korenček, potem pa še ne vem, ali bom dala krompir naprej, ali jabolka.
sem pa kupila prima pappa stolček, pa mali ful uživa notri. sploh trakovi so najbolj okusni:)

kolikor vas berem, že vsi jeste in to ful stvari. razen altati, tvoj jaša, pa še on bi, če bi hotel.

sva imela pa zjutraj noro hišo. se je gospodič hotel vstat ob šestih, malo čez sedem bi pa bilo fino, če bi midva šla ven. veeeeeeeeeeeeen. halo, mama se mora oblečt. tulil ko zmešan. sit, previt, vse to, veeeeeeeeeeeeeeeeen. sem popenila. ga nesla v spalnico v njegovo posteljico. dala dudo, navila vrtiljak in se zaprla v kopalnico. pa saj ni res no, da si še zob ne morem umit al kaj. pa v gatah tud ne morem na sprehod. samo ko se mi mali dere, sem čist žareča zraven in ne vem, kje se me glava drži. pol pa na sprehodu ugotavljam, kaj vse sem pozabila. no, in mali tuli, tuli...pol pa oooo, poglej medvedek, pa ga malo tiho gleda, minutko, pa spet uveeeeeeeeeeeeeeeee, veeeeeeeeeeeeeeen, pa spet, ooo, kuzek, pa spet uveeeeeeeeeeeeee. tak da tole je direkt izsiljevanje. in to tak ne bo slo vec naprej. no, resla nisem nic, sem sla pa umita in oblecena ven.imate druge tud take probleme?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11788
4.4.2007 16:32:44   
Maxica
Se samo pofočkam, danes smo bili v Ljubljani, sem mislila, da bom nabavila kaj za oblečt za moja dva fantina, ampak nisem našla ničesar pametnega. Pa itak ne moreš v shoping z dvema otrokoma, pa mož je bil ves nestrpen zraven, bom morala enkrat res sama iti in mal pogledat.
Sicer pa ne vem, kaj se mi gre Lan. Ponoči, proti jutru bi se dojil na dve uri, čez dan pa skoraj nič.user posted image  Jedla sva ob pol devetih, ob desetih, preden smo šli, ni hotel, ob dvanajstih sem mu dala 125 ml čaja in ga je spil, ob pol treh, ko smo prišli domov, sem mislila, to bo hlastal od same lakote, ne pa niuser posted image . Kar zvijal se je nekaj. Pol se mu še ene parkrat ponudila dojko, pa se kr ne more umiriti, tako da sem mu potem po flaški dala in je spil 80 ml. Jaz ne vem, kaj mu je. Energije ima pa toliko, da samo vriska in piska in je res ful živahen. Od kje ima to energijo, me pa ne vprašat. Tuhtam, da bi ga šla kar stehtat en dan v ZD, da vidim, koliko je pravzaprav dobil v enem mesecu. Ker mi res ful manjkrat je in ful grdo.user posted image  Eh, ne vem več no.user posted image  Spet je zaprt, od nedelje spet ni kakal. A je možno, da ga to moti in ne more jesti?user posted image
Muki, zdaj sem pa prisotna.user posted image  Ej, kje pa je tvoja sestra drugače doma, da jo malokrat vidiš? Je starejša/mlajša? Jaz imam tri leta starejšo sestro.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11789
4.4.2007 17:00:11   
muki1
V Ljubljani je. Dela. Pa pride domov tam na tri tedne enkrat za vikend in mi je kar premalo, glede na to, da sva se leta in leta vsak dan ruvali user posted image . Je pa 3 leta mlajša. InMaxica...ne, nisi prisotna user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11790
4.4.2007 19:04:59   
altati
Moja zlata sestra je pa 2 leti starejša od mene.
Popolnoma drugačna, edino mali sva obe (ona je sicer še 3 cm manjša od mene).
Ima temne lase, tehta 45 kg, ima sinčka 9 let starega in hčerkico 2 leti staro. Jaz sem jo prehitela v poroki, otrocih, vsem....aja, edino diplomirala je pred menojuser posted image .
Se pa enkratno razumeva, nikoli se nisva kregali, ščipali, pretepali...ona je pač poosebljena dobrota, popolnoma nekonfliktna, umirjena, tiha...vse tisto akr jaz nisemuser posted image ....Je pa moja zlata sestra. Slišiva se po telefonu skoraj vsak dan. vidiva pa tudi vsak ali vsak drug vikend (ali gremo mi k njim (stanuje v hiši pri najinih starših ), ali pa pridejo oni k nam).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11791
4.4.2007 19:17:39   
nanica
jaz imam pa pet let mlajšega brata, v otroštvu sva si kar nagajala, zdaj se pa že veliko let zelo dobro razumeva, slišiva se skoraj vsak dan in drživa skupaj. zmaga nad njegovo boleznijo naju je zelo povezala, bratec, upam, da ne zameriš, da govorim o tebi, če bereš

moci, kako ste opravili pri dermatologu? prideta jutri naokoli? upam, da ne bo več tako pihalo, blaž kar naglas sapo lovi, če mu zapiha v obraz. a vaši malčki tudi?

mi smo pa danes hišo pred prazniki v red spravili, mi pomaga ena gospa, je zdrgnila okna, so kot nova, pa zavese sem oprala, pa kuhinjo temeljitio pospravila
in zelo uživam, da imam zadnje čase čas skuhati kosilo: malega dam v stolček na pult, da mi pomaga (beri okuša korenček ali jabolko), mami pa uživa v vrtenju kuhalnice

po uspavanju se pa spet kaj javim

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11792
4.4.2007 19:40:08   
Anonimen
Hvala, Pikabu,
danes še ponucam to škatlo, za en obrok še je, jutri pa gre mož nabavit riž od Milupe. Bom pa z tistim drugim okusom o katerem sem prej pisala, raje malo počakala. Saj če odkrito povem, ko sem prvič odprla vrečko Hippove kašice, mi vonj ni bil všeč, okus pa niti ni bil slab, pa malecka se tudi ni bunila prvič, je pa kasneje nekaj protestirala. Me pa zanima, kaj bo jutri, ko poskusimo z drugim proizvajalcem, ravno zato tudi želim najprej samo riž, da vidim razliko.

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 11793
4.4.2007 19:53:57   
beki24
Jst imam 6 let mlajšega brata- kot majhna sva bila kot pes in mačka, odkar pa ne živim več doma se pa fino razumeva, pa Tinkara ga obožuje- se mu reži samo da ga vidi- očitno je nekaj na njem!!user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11794
4.4.2007 20:05:40   
naja78
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo nekaj slikic našega falota.miške,...nimam in nimam cajt za rr!!!!user posted image user posted image
na hitro:
veliki 67,5cm,težki 7100g,...imava razvojno ambulanto,ker morava telovadit,ne more se prekotalit oz se vendar po njihovem narobe....user posted image (ne zna pravilno umakniti rokice,ko se prekotali na bok,zdaj v D obvladamo,v levo še bolj tko-tko....),točno pravilno ga moramo nosit,nič v sedečem položaju,L rokico drugač nosi  v usta-se pravi svari,ki jih prime kot z D.no,...tudi to moramo vadit in uglavnem naš fant se pridno uči.
rečemo MA-MA,DA-DA,BI-BI,UBA,VE-VE,......no saj ne ve kaj reče samo ful ponavlja.....tudi nogice niso šle v usta,po prvem pregledu smo parkat potrenirali in točno učeri,na 5 mesecev pa evo,...ga imate na slikici.......

vidim da ste ful pridne in lepo čvekate........

saj vas pridem še brat.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11795
4.4.2007 20:09:32   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sicer pa ne vem, kaj se mi gre Lan. Ponoči, proti jutru bi se dojil na dve uri, čez dan pa skoraj nič.user posted image  Jedla sva ob pol devetih, ob desetih, preden smo šli, ni hotel, ob dvanajstih sem mu dala 125 ml čaja in ga je spil, ob pol treh, ko smo prišli domov, sem mislila, to bo hlastal od same lakote, ne pa niuser posted image . Kar zvijal se je nekaj. Pol se mu še ene parkrat ponudila dojko, pa se kr ne more umiriti, tako da sem mu potem po flaški dala in je spil 80 ml. Jaz ne vem, kaj mu je. Energije ima pa toliko, da samo vriska in piska in je res ful živahen. Od kje ima to energijo, me pa ne vprašat. Tuhtam, da bi ga šla kar stehtat en dan v ZD, da vidim, koliko je pravzaprav dobil v enem mesecu. Ker mi res ful manjkrat je in ful grdo.user posted image  Eh, ne vem več no.user posted image  Spet je zaprt, od nedelje spet ni kakal. A je možno, da ga to moti in ne more jesti?user posted image

Maxica... moja zadnje tri dni tudi štrajka... vse od cepljenja user posted image .... ponoči se ves čas dojiva, danes pa ni hotela nič GH papat, mogoče 2x 2žlički, dojili pa sva se samo 2x user posted image ... energije pa ful ful... samo vriska ves čas... je pa dosti čaja pila...
Je bila pa malecka zdaj tudi 3dni ne čisto zaprta, bolj trdo je kakala... pa sem ji danes dala 3žličke kuhanih suhih sliv.. uspeh zagotovljen.. sva 2x konkretno kakali.... spet smo porabili dosti Vanisha...user posted image .. sem tudi mislila da je zaradi tega odklanjala GH, pa tudi sedaj ko se je pokakala ni nič kaj več jedla... no vsaj dojila se je...

Jaz imam 2leti starejšo sestro... brez nje si ne znam predstavljat življenja... ampak je ona ful kontra meni... otrok še nima, zaljubljena je v Katarino, mala pa kar piska in jucka ko jo vidi... se pa ful dobro razumeva...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11796
4.4.2007 20:11:13   
Arabela
Naja, naša se še ne kotali... nima pojma kaj je to.. nogice pa so že zakon..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11797
4.4.2007 20:17:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Maxica... moja zadnje tri dni tudi štrajka... vse od cepljenja user posted image .... ponoči se ves čas dojiva, danes pa ni hotela nič GH papat, mogoče 2x 2žlički, dojili pa sva se samo 2x user posted image ... energije pa ful ful... samo vriska ves čas... je pa dosti čaja pila...
Je bila pa malecka zdaj tudi 3dni ne čisto zaprta, bolj trdo je kakala... pa sem ji danes dala 3žličke kuhanih suhih sliv.. uspeh zagotovljen.. sva 2x konkretno kakali.... spet smo porabili dosti Vanisha...user posted image .. sem tudi mislila da je zaradi tega odklanjala GH, pa tudi sedaj ko se je pokakala ni nič kaj več jedla... no vsaj dojila se je...

O Arabela, hvala, si me prav potolažila. Jaz mu potem prav nisem hotela dati čaja, ker sem hotela, da mi je. Zdaj proti večeru je bil res že tako zaspan (ni spal celo dopoldne prav nič nič, ne vem, če je eno uro v celem dnevu spal) in je v spanju kar ene parkrat jedel. Ampak ne vem, a je to dovolj, da dobi v celem dnevu zadostno porcijo, če mi samo proti večeru je.user posted image  Mah, upam, da bo jutri bolje. Zdaj naju čaka kopanje, potem rižolino (hahaha, mamica, kar misli siuser posted image ), potem pa spet pristavim. Nemara se mi ponoči res toliko naje, da ima za dopoldne dovolj.user posted image  
Eh, pri tretjem otroku bom zgleda res diplomo napisala na temo dojenje in uvajanje goste hrane.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11798
4.4.2007 20:18:39   
Maxica
Naja, kako luškani ste. Tako na oko bi rekla, da tehtate več.user posted image
Frrrr, krasen nov avatar.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11799
4.4.2007 20:21:45   
piskot
cer.

danes sem si privoscila kosilo s kolegicami. 2 svezi mamici, ena noseca, pa ena reva ki nas je morala poslusat user posted image .

martin je pa danes atija strasil. saj ne veva, kaj je, al ga dusi, ali se mu nekaj sanja. ko spi, se nam je ze 3 krat zgodilo, tako kot bi hlastal za zrakom ali pa hlipal. potem ga pa zbudis, se pa ful joka. upam da so sanje, ceprav ne vem kaj tako hudega dozivlja, da ima take more. a vasi tudi kdaj pocnejo kaj takega?

no jaz sem imela tudi brata. 3 leta mlajsega. ker vas bo verjetno zanimalo, najbolje da kar takoj povem celo zgodbo. mami je bila v bolnici z zlomljeno nogo, mi 3je smo sli pa od babice, kjer smo imeli vecerjo. kakih 100 metrov pred hiso je eni sosedi crknil avto. ati je parkiral na drugi strani ceste, naju zaklenil zadaj v stoenki in ji sel pomagat. brat je zezel ven (star je bil 4) skozi sprednja vrata in sel atiju pomagat. tja je se slo. nazaj pa ne vec. na cesti z omejitvijo 60 km/h se je pripeljal avto, cca 120 km/h, dva mladca, ki sta se odpravljala na zur s sposojenim avtom. resilec je potreboval skoraj eno uro da je prisel na kraj nesrece (oddaljenost od zdravstvenega doma je cca. 3 km). prisli so prepozno.

zato pa nasa babi pravi, da izkoristite vsako sekundo, ko jih lahko valjate po rokah in crkljate, pa tudi ce do njihovega 60 leta. user posted image  saj meni se malo pozna ja user posted image , priznam da sem rahlo razvajena.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  470 471 [472] 473 474   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

IME
tia12

Val ali Vid?

Val (42%)

Vid (58%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!