gaya
|
jutro pri nas čakamo prvi zobek, ker mala ma žurke ponoči, ampak ne na joški. V spanju neki jokca, mama pa seveda zraven gleda kaj dogaja in ma posledično danes podočnjake do kolen Včeraj mi je naša Pikabu pridelala žulje , ne hecam se, sama sem jih k sem šla na 15 kilomezerski sprehod z novimi balerinkami , jah so mi rekli da jih je treba uhodit in jst vedno poslušam nasvete Popoldne sva pa še 1,5 krosirali pri nas ampak b batkah in je blo mnogo prijetneje hemoglobin vedno sem mela dobro kri, razen takoj po porodu, ko sem izgubila ogromno krvi, ker niso ugotovili, da sem globoko v nožnici raztrgana mi je padel na okol 80. In sem bla posledično vsa zblojena, verjetn Pikabu bl ve, kaj sem bluzila k me je dobla za cimro . Pol so mi pa dal sirup(3 flaše) in je zdaj ok , ampak občutki so bli pa taki fajni k sem bla na minimumu, kot da bi bla skoz mal zadeta . avtosedež smo že debatirale, ampak ker je bla aktualna takrat oddaja o dojenju, je pol vse zamrlo, oz sem jst vrjetno falila. V Pikapolonici sem našla enga ob Brevija. mi je pa všeč, ker je res mehko oblazinjen, ker zdaj gledam v prvi vrsti na varnost, v drugi pa na resnično udobje, ker naša madam ma že v lupinci cel urnebes, ker ji ni udobno . A ma kera Brevija oz pouna koga ki ga ima, ker me zanima kako se obnese. Zdaj grem pa damo dat spat prvo rundo, pa vejretno bom še jst zraven mal dol padla. Pikabu hvala za prelepo včerajšnje dopoldne , k sva se pripeljali domov je pa pri nas sonce sijalo , jah saj mi je pasal prevoz zarad žuljev