|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.4.2007 20:25:25   
nanica
Naja, Lan je krasotec. Kam pa hodite v RA? Mi imamo sredi maja kontrolo, ampak se mi zdi, da je Blaž že napredoval, vsaj pasenje kravic mu ni več svetovna muka, roki mu sicer še kdaj nazaj potegne, ampak se hitro zamoti z igračko in jih da sam naprej.  Obrača se, kadar je dobre volje in spočit, najraje na mehki podlagi, na postelji. Sedi pa že kar dobro samostojno, mislim, da mu bombažna plenica doda oporo.

Maxica, tudi tvoj sin je krasotec, kakšni učki! Če bi imela hčerko ...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11801
4.4.2007 20:26:10   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

joj vaši so pares pridni glede spanja-...sj  mali je pted kakšnim mesecem še lepo hodil spat že ob sedmih pol ga je pa začel sračakat..ha ja---

Ajda ga je tudi sračkala tam okrog tretjega do četrtega meseca starosti, sam sem jo pol naučila da se hodi spat ob 20h in to je to. Zdaj mi vsak večer zaspi tam od 19.30 do 20h. Se je tako navadila da je že čista koma na koncu. Še jest se jipošteno ne da. Se kar nabaše pol pa koma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11802
4.4.2007 20:29:48   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

V Ljubljani je. Dela. Pa pride domov tam na tri tedne enkrat za vikend in mi je kar premalo, glede na to, da sva se leta in leta vsak dan ruvali user posted image . Je pa 3 leta mlajša. InMaxica...ne, nisi prisotna user posted image .

Verjetno veš...ali pa tudi ne, midve s tvojo sestro sve bile paralelka v srednji šoliuser posted image  Super punca!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11803
4.4.2007 20:35:45   
štorkljica
piskot user posted image user posted image user posted image user posted image  to je pa prav grozljivo, sploh si nočem predstavljat...joj user posted image user posted image user posted image  brez besed sem ostala.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11804
4.4.2007 20:42:14   
gaya

čer

javlja se Gaya z razbito glavouser posted image  sem danes nekaj furjala in se skolnila isto časno ko sem odpirala vrata ene omarice in imam celo čelo v buški, glava me boli, pa prav dve luknjici mam od roba vrat omraiceuser posted image

piskot  o bog, me je kar zmrazilo. Se popolnoma strinjam s tvojo babico in ljubčkam svojo punlko in moža non stopuser posted image , saj bi druge tud, pa ne paše vsem, tko ji pa na drugačen način kažem, da so mi dragoceni ljudjeuser posted image

Jst mam 7 let mlajšega bratca in kaj rečt, prevelka razlika, k je bil on pikec, je mene punbertea metalauser posted image , zdaj pa se razumeva in je nor na svojo nečakinjo. Pa rad se pride k svoji veliki sestri pocrkljat, pa potuho iskatuser posted image .

Za nama je prekrasen dan, zdaj pa mala že od 19 drnjoha jst pa se pripravljam pospravit in spisat svojo dohodnino, da mi bodo dal denar za na morjeuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 11805
4.4.2007 20:47:31   
piskot
dogodek sem opisala samo zato, da se sama sebe opomnim, kako moramo ceniti vsak trenutek. upam da nisem kateri vecera pokvarila.

gremo martina spat dat. ja nas je grozen, zadnje dni okrog 21:30. je pa res, da potem spimo zjutraj do 7:30, kar je pa tudi nekaj vredno. aja, no z vmesnimi prekinitvami vsekakor.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11806
4.4.2007 20:50:15   
štorkljica
Jaz sem pa drugače edinkauser posted image user posted image  Kar je ena izmed najbolj bednih stvari v mojem življenju. Nikoli nisem v bistvu prej razmišljala al mi kaj manjka pa kaj bi blo lahko boljše. Zdaj pa že kar nekaj časa vem, da je to da sem edinka v bistvu ena velika praznina v meni. Se mi zdi zelo sebično od staršev, ki bi lahko meli več otrok pa imajo samo enega, sem mela vedno občutek da ga nimajo iz ljubezni ampak zato da ga pač majo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11807
4.4.2007 21:23:46   
frrrr
bejbike, vava pozdravlja vse klepetulje... kr precej dela, pa z Luko imajo dost pregledov tako, da ji ne znese prit na RR - v torek imajo spet pregled in bodo izvedeli kako in kaj, ker pediatri vsakič drugače povedo - js bi temu rekla, da se psihično izživljajo nad njimi... drug teden gredo v Čateške in pol se nam spet pridruži... Luka veselo čeblja, papca prstke na nogah, od GH ima najraje hruške, ampak joška mu je še vedno zakon... hodijo na plavanje... nas pa pogreša tko kot mi njo

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11808
4.4.2007 21:28:01   
frrrr
muki, pošlji moža k mojemu na izobraževanje kako odreagirati na ženino prometno nesrečo... če bi imela cel dan časa se pripravit, ne bi tk lepo odreagirala kot moj mož... res svaka mu čast user posted image drgač pa kr povej ti možeku, da si ga podpisala, ker na parkirišču nikol ne veš kateri je vaš, zdej se bo pa takoj videlo user posted image
aja, pa js mam brata, 3 leta mlajšega od mene... je resen, ima super punco, oba obožujeta Jašo in bosta verjetno tut hitr poskrbela za Jaševo družbo user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11809
4.4.2007 21:29:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv, altati, piskot, gaya, vava

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv, altati, piskot, gaya

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

vavi ponedeljek bolj ustreza... če se za 19. odločimo bo pa tut prišla... razen, če jim pediatri ne kaj zafrknejo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11810
4.4.2007 21:31:22   
Pikabu
Uf, imate danes resne debate.

Piskot, hvala ti, da si delila zgodbo z nami. Saj so res hude stvari, ampak na žalost je to del našega življenja in z njimi se moramo soočati.

Kot je že muki napisala. Imam jaz tudi brata, 4 leta mlajšega in se res čez malo manj kot dva meseca poroči. Iz otroštva se sploh ne morem spomniti a sva se razumela ali ne. To je to, ko pravijo, da slabe stvari pozabiš. Saj sva se kaj spričkala, ampak če je bilo potrebno, sva pa tudi znala stopiti skupaj. V puberteti so bile malo težave, ker se je on vedno šel, zakaj pa jaz lahko, on pa ne, kakšno stvar, kasneje sem jaz našimdvema težila nazaj, koliko prej so bratu določene stvari dovoljene, ko meni niso bile. Začarn krog, to je letelo bolj na starše, midva se nisva kregala zaradi tega. Zadnja leta pred poroko sva se pa krasno razumela, dosti mi je pomagal pri računalniških stvareh, me je prenašal, da sem bila na njegovem računalniku, doker še nisem imela svojega. Všeč mi je bilo in mi še vedno je, če smo kam skupaj šli z njegovo punco, še sedaj rada vidim, če gremo na kakšen izlet, kopanje ali kaj drugega skupaj. Bil je moja poročna priča, otrokoma je boter in si ne predstavljam življenja brez njega. Zdaj se itak super razumeva, zelo sem vesela, če pride na obisk.Ne slišva se ravno pogosto po telefonu, sem pa na tekočem, kaj se dogaja. Ema je pa itak noro nora nanj. Ravno danes sva se nekaj pogovarjali o njem in mi pravi: "Mami, jaz se pa bojim za stlica M." pa jo vprašam, zakaj se boji, pa ona pravi: "Da mi ga ne bo kdo vzel." Sploh ne vem, od kje ji ideja. Ko pa pridemo k nam domov, najbolj težko čaka, da jo pelje v njegovo sobo (mojo bivšo), kjer mu prebsrka vse, kar lahko. Pa vse jo mora on rihtati. Od tega, da ji da za jest, pa da jo pelje na WC, vse. Jaz sem pa res vesela, da ima tako rad oba, Maks se počasi začenja zavedat njegove pristonosti. Samo želim si, da bi se tudi moja otroka lepo razumela in da bi si znala pomagat, ko bosta večja.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 11811
4.4.2007 21:36:06   
Pikabu
Še ena kost za glodanje in čvekanje. Jaz sem se pa en dan zalotila pri razmišljanju o svojih čudnih navadah, pa sem se prav spraševala, če še katera počne kaj podobnega. Ena takih najhujših je, da imam paranojo, da sem pozabila zaklenit vrata. Včasih prav gledam, če me kdo opazuje. Se že vsedem v avto, privežem s pasom in pomislim, joj, ne vem, če sem zaklenila, ven in petkrat pritisnem na kljuko, če je res zaklenjeno. Sem imela že momente, da sem se odpeljala, pa prišla nazaj preverit. Če gremo peš, smo tudi že po parih metrih prišli nazaj, ker nisem bila prepričana. Ko pa zaklepam, pa vedno na koncu parkrat pritisnem, pa včasih vseeno razmišljam, da se sploh ne spomnim, če sem res zaklenila. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11812
4.4.2007 21:36:06   
frrrr
Maxica, kaj je zdej to... danes je sreda... vi šopingirate ob torkih user posted image
kakanje... js ravno to želim mau vas vprašat... mi kakamo vsaj 4x dnevno... je to še vedno normalno? pa zadnje dni je npr 4x od 5ih kakanj travnato zelene barve... pa nič ne jokca čez dan, da bi imel kakšne krče... kakec je sluzast... včasih se mi zdi mau tekoč s koščki mleka notr... je lahko to driska? bi se morala it pokazat? je pa živahen, brez vročine...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11813
4.4.2007 21:38:43   
Pikabu
Frrrr, glede na to, da se skoraj vse še dojita, je pomojem pogostost čisto normalna. Glede drugih stvari pa ne bi nič komentirala, ampak če je po obnašanju normalen, pa da ne opaziš kakšnih drugih sprememb, se mi zdi, da je vse v redu tako.

Pa res luštkan avatarček imaš. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11814
4.4.2007 21:46:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

V Ljubljani je. Dela. Pa pride domov tam na tri tedne enkrat za vikend in mi je kar premalo, glede na to, da sva se leta in leta vsak dan ruvali user posted image . Je pa 3 leta mlajša. InMaxica...ne, nisi prisotna user posted image .

Verjetno veš...ali pa tudi ne, midve s tvojo sestro sve bile paralelka v srednji šoliuser posted image  Super punca!

Vem vem user posted image . A veš, da se te jaz spomnim iz informativnega dneva za srednjo šolo? Sem šla jaz z Jano, pa sem, frajerka malo gledala okoli tisto deco user posted image , pa sem tebe vidla in si mi bila pa ful simpatična. Točno vem, da si mela eno tako bordo rdečo jakno oblečeno...... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 11815
4.4.2007 21:51:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Še ena kost za glodanje in čvekanje. Jaz sem se pa en dan zalotila pri razmišljanju o svojih čudnih navadah, pa sem se prav spraševala, če še katera počne kaj podobnega. Ena takih najhujših je, da imam paranojo, da sem pozabila zaklenit vrata. Včasih prav gledam, če me kdo opazuje. Se že vsedem v avto, privežem s pasom in pomislim, joj, ne vem, če sem zaklenila, ven in petkrat pritisnem na kljuko, če je res zaklenjeno. Sem imela že momente, da sem se odpeljala, pa prišla nazaj preverit. Če gremo peš, smo tudi že po parih metrih prišli nazaj, ker nisem bila prepričana. Ko pa zaklepam, pa vedno na koncu parkrat pritisnem, pa včasih vseeno razmišljam, da se sploh ne spomnim, če sem res zaklenila. user posted image

Paranoja, če sem izklopila likalnik. Ker likam bolj sproti, večkrat nanese, da tik pred zdajci, preden kam gremo, še na brzino polika....potem pa seveda...sem izklopila, nisem izklopila...joj, če nisem, sem ga vsaj pravilno odložila .....user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11816
4.4.2007 21:55:00   
muki1
Piskot user posted image . Tega ne bi smela doživeti nobena mama, ata in noben otrok.....res grozno, grozno......

Frrr, mi smo sračkoji user posted image . Tudi kakamo po 4x na dan, s tem, da je v ponedeljek minil prvi dan v življenju, ko sploh ni kakala. Pa včeraj samo enkrat. Mislim da jo GH malo baše..ne vem, verjetno korenček.

Maxica, če je Lan zaprt mu kakšen dan riž izpusti.

Gayči, a ti pa kar z luknjo v glavi? Nova moda ali kaj? Zdaj se ne nagibaj preveč v levo in desno, da ti kaj ven ne odteče....user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11817
4.4.2007 21:56:59   
muki1
Mar nismo pred dobrim tednom naskakovale strani 400 user posted image    Mislim, da bo 500 še pred Veliko nočjo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11818
4.4.2007 21:58:11   
Pikabu
Evo, punce, če katero znaima. Celo reč diet, sem že malo pregledovala, katere bi se lotila. A se kakšne skupaj? Kar sem na hitro brala, mi najbolj sede tista z lubenico, ampak ta pride na vrsto šele poleti.

http://www.smsdieta.si/index.php/Diet/List/

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11819
4.4.2007 21:58:45   
mis
ej čvekice!

No, zdaj si bom pa vzela malo več časa. Samo za vas.user posted image

Danes sem Tino prvič peljala na plavanje. Zbudila se je ob 7h in pol ure čebljala v postelji z nama in smo se tako lepo crkljali. Potem smo se zrihtali in ob 9h smo imeli plavanje. In tik preden gremo v bazen je nekaj ratala tečka, prej pa tak smejko. In ugotovim, enostavno... da sem jo pozabla nafutrat, Sej ne morem verjet. Ja, nafutrat sem jo pozabla. Tako je tulila ko smo jo dali v obroč, v vodi se je smejkala in bila dobrovoljka, pri oblačenju pa totalna razpaljotka. Ampak je uživala in potem..... malo manj kot 3 ure spala! Vau!

No, potem sva bili zunaj in po treh urah budnosti mi je zaspala in me kliče mož, da so v mestu viteški dnevi. Pa sem rekla, jah, mala je glih zaspala. Se uležem, da grem počivat, pa mi ni dalo miru. Vstanem, malo oblečem, jasno se je zbudila ampak čisti smejko, v voz in gremo. Pa mi ni žal. Po mestu smo šetali in se lepo imeli, kupili domač med, sok, maslo, sir...

Ob 19h sva jo skopala in 15 do 20h je spala. V bistvu je danes čez dan spala samo tiste 3 ure, ampak cel dan tak smejko. Res. Danes sem pa tako uživala z njo. Ko smo bili v mestu smo šli na čaj in se je ati tako stiskal k njej in jo lubčkal, ona pa krohot in režanje do ne vem kam. Noro. Moj cukr. No, jaz pa ob 20h na aerobiko in sem tako noro uživala. Je bla ena voditeljica, ki nas je tako zgonila. Plesna aerobika. Do zdaj tega ni bilo. Prvič odkar sem v Nm je bilo to in sem res uživala in prišla domov totalno premočena. Je pa res da sem zahtevna glede tega, ker sem plesalka od malih nog.

evo, naš dan.

pa naša Tina je čisti akrobat. Sem paniko zganjala da nič ni fizično napredovala. Odkar sva doma je vse nadoknadla in še več. Obrača se na trebuh, včasih tudi na hrbet. Danes je ce cel obrat naenkrat naredila. S hrbta ne trebuh in takoj naprej na hrbet. Nisem mogla verjet. Pa danes je prvič ko je na trebuhu začela rit gor dvigovat in naprej rint. Kolk je lušna...

Ja, pa pohvalit jo moram za GH. Danes je jedla cvetačo. Njami! Kako je usta odpirala in prav lepo je. Super sem navdušena. Jutri bom pa bučke s krompirjem naredila.

Jutri gremo v LJ, pa tam spimo, v petek gremo pa verjetno na Vogel. Se bova mal menjala za varstvo in mal smučala.

Uf, dolgo, upam da boste brale...

aja, jaz ma mbrata, 3 leta starejšega, ki se 28. aprila poroči. Lep se razumeva že skoz, je bil moja poročna priča in Tini je boter. Kot bi brala pikabujin post... Pa jaz mam tud paranoje... Če sem plin ugasnila...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11820
4.4.2007 21:59:29   
Pikabu

Mar nismo pred dobrim tednom naskakovale strani 400 user posted image Mislim, da bo 500 še pred Veliko nočjo.

Spet bo tekma, katera bo prva. A že danes začnemo? Jaz imam še čas, čakam moža, da pride s pevskih.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11821
4.4.2007 22:00:56   
frrrr
lucika, dobra si, da tolk zgodi Aidana na sprehode voziš user posted image men kr ne bi zneslo... vidva sta že na poletje pripravljena, ko se opoldne ne bo fajn potepat po sončku. po kakšnem času pa začne protestirat? midva z možem zjutraj ponavadi skup pednava Jašo... izmenova se z njim pogovarjava in pedenava sebe... pa kr gre no...

moci, lahko neham držat pesti? kako ste uredili v Zrečah? lahko hodite na plavanje? si spet kje mtino srečala?

tasha, za srečanje lahko kakšno kolegico kje ujagaš, da bi ti bila spremstvo?

Evik, mi hodimo individualno na plavanje in Jaša full uživa... bomo kr tako nadaljevali... tudi vidva z Matjažem se imejta lepo...
glede GH pa spada vaš Matjaž v klub neješčih otrok... ni edini... @lina je že obupovala, pa je včeraj izstopila iz kluba... muki in altati tut neki jamrata... mi pa še nismo poskusili kaj drugega kot rižolino... mogoče bomo tut mi jamrali user posted image

monica99, mi imamo tut od Milupe riž... pa mi je super, ker se pripravlja z vodo in ne potrebujem še adaptiranega mleka prej pripravljat ali svojega iztiskat. obstaja takšna tudi riž-koruza.
aja, pa srečanje se nam obeta... si že zasledila? ZOO Lj, verjetno 19.4. okrog 11ih

naja78, lepega fantiča imate! mi bodo v sredo pol leta stari, pa nogice še vedno ne gredo v usta. smo za razvojno? user posted image

Arabela, imate Katarino dost na tleh? se bo začela kotalit, če bo veliko na tleh... pa z igračami jo lahk spodbujaš... js se kr z Jašo kdaj kotalim user posted image

Maxica, glih danes sm gledala koliko obrokov naj bi imel 6 mesečni otrok -  5 čez dan in 1 ponoči user posted image mi se full večkrat dojimo - čez dan rižolino + 7-9x dojenje in ponoči 2-4x dojenje user posted image user posted image user posted image

piskot, glede crkljanja js tut že dober teden govorim tako - briga me, če bo otrok scrkljan, naj bo le zdrav in bo vse ok... je pa res grozno takole izgubit otroka in brata... sem spet mau jokcala in jih slišala od moža, ker mu takšne stvari berem user posted image

gaya, glava je nujno potrebna za normalno življenje, zato jo bolj čuvaj! sem vesela, da ni kaj hujšega!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11822
4.4.2007 22:03:31   
muki1
Pikabu, to dieto z lubenico moja sestra tudi hoče probat, ko bodo lubenice. Jaz sem po Nežinem rojstvu, ko sem začela hujšati shujšala 5 kg v dveh tednih in se mi je res ful poznala izguba kilogramov. Sem pa hujšala po dieti South Beach. Brez OH. Sem jedla veliko, nič nisem bila lačna, pa so kilce vseeno šle. Se pa poje največ beljakovin( meso, ribe, jajca, od sira mocarela...pa zelenjavo lahko vso, razen repe, korenja, krompirja in koruze).

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11823
4.4.2007 22:07:52   
muki1
Ja, še to sem pozabila napisati, JAZ SEM DANES PRI iVI PROBALA PRI HRANJENJU NOVO FINTO. žLIČKE RAVNO NE MARA, EDINO KROMPIRČKA JE ŠE KAR JEDLA...PA SEM DANES NAMESTO NA ŽLICO DALA HRANO NA PRST...eh, derem se, oprostite.....torej, je jedla namesto z žlice s prsta. Pa je kar dosti pojedla. Če katera želi naj poizkusi user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11824
4.4.2007 22:08:02   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Paranoja, če sem izklopila likalnik. Ker likam bolj sproti, večkrat nanese, da tik pred zdajci, preden kam gremo, še na brzino polika....potem pa seveda...sem izklopila, nisem izklopila...joj, če nisem, sem ga vsaj pravilno odložila .....user posted image
muki, tvoja zadevca je bolj nevarna od Pikabujine... pazi, ker je hitr lahk kaj v bižini in gre vse k user posted image

sm gruntala kakšno paranojo imam pa js... pa se nism mogla kaj konkretnega spomnit in sm vprašala za pomoč moža... pa mi pravi, da nimam nobene paranoje, ker itaq za 14 dni vnaprej vem kaj bom počela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  471 472 [473] 474 475   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Kdo je izbral ime?
Erin

Kdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?

mati (22%)

oče (10%)

skupaj (68%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!