Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Sicer pa ne vem, kaj se mi gre Lan. Ponoči, proti jutru bi se dojil na dve uri, čez dan pa skoraj nič. Jedla sva ob pol devetih, ob desetih, preden smo šli, ni hotel, ob dvanajstih sem mu dala 125 ml čaja in ga je spil, ob pol treh, ko smo prišli domov, sem mislila, to bo hlastal od same lakote, ne pa ni . Kar zvijal se je nekaj. Pol se mu še ene parkrat ponudila dojko, pa se kr ne more umiriti, tako da sem mu potem po flaški dala in je spil 80 ml. Jaz ne vem, kaj mu je. Energije ima pa toliko, da samo vriska in piska in je res ful živahen. Od kje ima to energijo, me pa ne vprašat. Tuhtam, da bi ga šla kar stehtat en dan v ZD, da vidim, koliko je pravzaprav dobil v enem mesecu. Ker mi res ful manjkrat je in ful grdo. Eh, ne vem več no. Spet je zaprt, od nedelje spet ni kakal. A je možno, da ga to moti in ne more jesti? Maxica... moja zadnje tri dni tudi štrajka... vse od cepljenja .... ponoči se ves čas dojiva, danes pa ni hotela nič GH papat, mogoče 2x 2žlički, dojili pa sva se samo 2x ... energije pa ful ful... samo vriska ves čas... je pa dosti čaja pila... Je bila pa malecka zdaj tudi 3dni ne čisto zaprta, bolj trdo je kakala... pa sem ji danes dala 3žličke kuhanih suhih sliv.. uspeh zagotovljen.. sva 2x konkretno kakali.... spet smo porabili dosti Vanisha... .. sem tudi mislila da je zaradi tega odklanjala GH, pa tudi sedaj ko se je pokakala ni nič kaj več jedla... no vsaj dojila se je... O Arabela, hvala, si me prav potolažila. Jaz mu potem prav nisem hotela dati čaja, ker sem hotela, da mi je. Zdaj proti večeru je bil res že tako zaspan (ni spal celo dopoldne prav nič nič, ne vem, če je eno uro v celem dnevu spal) in je v spanju kar ene parkrat jedel. Ampak ne vem, a je to dovolj, da dobi v celem dnevu zadostno porcijo, če mi samo proti večeru je. Mah, upam, da bo jutri bolje. Zdaj naju čaka kopanje, potem rižolino (hahaha, mamica, kar misli si ), potem pa spet pristavim. Nemara se mi ponoči res toliko naje, da ima za dopoldne dovolj. Eh, pri tretjem otroku bom zgleda res diplomo napisala na temo dojenje in uvajanje goste hrane.