beba76
|
Pridne ste ble s čvekanjem! Sem se kar nabrala. Midva sva danes šla koristit 30% popust v S. Oliverja, pol pa še v Mass, pa je bla tudi tam akcija - dvoje kupiš, tretje dobiš - sva tudi to izkoristila, pol še malo v Beneton, pa še bla kupit, da mi bo mama nekaj zašila, pol na koncu še pa v Kik diskont, ki se je včeraj odprl in to je bilo to. Kakšno je sedaj stanje na računih, vam pa raje na povem... Ampak v omarah je pa kaj videt! Sem si po dooolgem času privoščila tak šoping brez otrok in sem tak uživala, da ni za povedat (menda zato, ker je moj kar kartico ponujal prodajalkam ). Večji so bili v šoli in vrtcu, Tia pa pri mami. Uf, kak je blo fajn nekaj naredit za svojo dušo. Mam sicer polne omare, a sem se že vsega naveličala. Bom zdaj kar na rdeči križ nesla, kar več ne rabim. Tanyka čimprej se pozdravite! Z našo malo je tudi nekaj narobe, ker se je že ene parkrat zbudila in jokala, to pa sploh ni v neni navadi, Upam, da niso spet uhe... Goda in Lampica glede avta, se vama žal ne morem pridružiti Bambina jaz sem danes mojemu naredla šarloto za RD, pa mi nekak ni najbolj uspela Nekam mehka je bla - menda od preveč sadja. Če ma pa tak rad čimveč sadja... Bomo vidli, če še bo kaj pečenja te dni. Stuhica kak kaj dieta? Jaz sem pa že shujšala, haha!!!!!!!!!! Grem, ker je stroj posušil cote, Tia in gal pa se budita na izmene. Jojmene, kakšna bo le ta noč??? Pa-pa čvekulje!
|