|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sivi po CR
11.10.2004 13:14:21   
KIRA
zanima me, kako dolgo bolijo sivi po CR. mene so do nekje 5 ali 6 tedna nonstop, prakticno. zdaj me pa od casa do casa tudi kar precej zbada, pa je ze 2 mesca. ampak to pripisujem M. :zmeden:morda pa nimam prav?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sivi po CR
11.10.2004 13:22:59   
Alina
Kira žal o šivih pri CR še ne vem nič. Imam pa zate pnekaj vprašanje. Jaz bom tudi rodila s CR, pa me zanima kdaj so ti prinesli pokazati malo dojenčico,ali jo je lahko tvoj videl prej (ko si še ti sladko spala)? Kdaj ti jo prinesejo za podojit.

Malo sem ti zatežila s vprsšanji.:zmeden:

Upam, da se bodo bolečine pri tebi čim prej umirile in boš tako lahko brez skrbi.


Lep dan od Aline in :duda::modri:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sivi po CR
11.10.2004 13:30:09   
dory
Mene so sivi precej dolgo boleli in vse me je zbadalo...tja do tretjega meseca je blo tko mal neprijetno...zdej pet mesecev po cr pa je tako kot prej :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sivi po CR
11.10.2004 13:30:13   
KIRA
ni blema. rada povem svoje izkusnje, ker so meni tudi druge mamice ZELOOOO pomagale pred porodom.
HVALA VSEM!!!:rozica::rozica::rozica:

dojencico so mi pripeljali prvi dan - notri v operacijsko sem sla ob 11.00, mala pa se je rodila ob 11.26. ven sem pa prisla komaj ob 13.00 ker se je nekaj malo zakompliciralo.
zakaj ti to pisem? ker sem imela tako mocno narkozo, ker se prvega dne cisto nic ne spomnim.
vse kar vem, mi je povedal moz. dojencico sem baje prvi dan videla - pripeljali so jo v casu obiskov, pa drugi dan tudi. enkrat dopoldne, pa enkrat popoldne, ko so bili obiski. ampak zal v sok sobo lahko pride le moz oz. partner.
podojit ti jo v bistvu dajo takoj, oz. ko si toliko opomores od operacije. jaz sem mleko dobila komaj 4 ali 5 dan - zaradi operacije verjetno, ko so me ze pakirali gor na oddelek. pa mala ni hotela pit na dojki, ker ni pravilno zgrabila bradavicke. so jo tacas zgleda ze navadili na flasko, zato sva probala z nastavki za dojenje. pa je slo..
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sivi po CR
11.10.2004 13:39:46   
Alina
Hvala za tvojo izkušnjo. :rozica:


(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sivi po CR
11.10.2004 14:13:50   
dory
No pri meni je blo tkole...odvijal se je zlo na hitro...ker je prislo do komplikacij so me dobesedno vrgli pod noz...v operacijsko prispela ob 10:45 ob 11.03 je bil moj mali ze zunaj....okol 12 sem ze zvonila sestram da hocem videt svojga soncka...ker so ga mogl fajn pregledat je trajal se dve uri preden sem ga dobila...dojila prvi dan se nisem, ker nic ni bilo mleka...pristaljat so mi ga pa se naslednja dva dni nosili na intenzivno, vendar mleka se od nikoder...cetrti dan, na oddelku je bilo zame najboljse, ker sem imela rooming in in tamalga skoz pri sebi..bil pa je ze navajen na flaso...ampak vseeno sva se trudila in z nastavki je potem po tednu dni nekako uspelo...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?