Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pridna punca, da me ubogaš.
v Evropark, pa nečakinja je bla, pa moj brat z ženo. Smo se tud orenk našpancirali. Lunca je pa take luknje kopala, je menda krtke iskala, pa na mravlje naletela.
Upam, da bodo zdej skor vsi taki. Prav prija da je lepo vreme. Smo takoj boljše volje an?
prišel iz službe sva šla na
v Trbovlje. NJAMI ŠE BI MAMI.
sem včeri govorila z Jadranko, pa je rekla ja to j tko kot pri ta malih od Bojane (mala Zala) en virus k se drži kt klop pa ne spusti.....
pa ne veš kako bi malemu še pomagu.... laboratorijski izvidi kažejo na virozo... za to pa nč ne dajo razen za vročino zbijat pa čim več tekočine..... jest pa itak nč noče..... komaj kaj spravim vanj..... upam, da bo kmalu boljš
ven na zrak?
. Že komaj čakam. NJAMI še bi mami.