Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Mi je tok hudo, ko je gledam tako, da že cel večer jokam
. Upam, da bo ponoči v redu spala, ker mamo strašne težave s čiščenjem noska. Prej se je tok drla, kot bi jo s kože dajali. Ne bi verjela, če ne bi videla na lastne oči, da se je dvomesečni dojenček sposoben tako dret.
Sam ji moram pucati noseka, da lahk diha. Zdej ji dajem v nos kapljice čaja iz korenin belega sleza, je P rekla, da je fajn. Upam, da bo kaj pomagalo, pa da bo čimprej zdrava. Sam hvalabogu, da nima vročine, pa da ni kej hujšega.
!!!
), kavo sem spila, zdej si grem pa lase umit, ker zgledam v glavo tko, kt da me je torpedo dobu
.
. A bove kr sameeee? Sej se lahk dobimo tut v Šparu na terasi, če bo ktera lažje pršla. Sej se bomo šle timsko delo, pa bomo z skupnimi močmi spravile voze na teraso.
Po Gregijevi porodniški sem se prišla v službo menit in sem povedala, da sem spet noseča- seveda so me kar mal pisan gledal. Zadnič sem bila pa na razgovoru kam in kako po porodniški (poteče 23.4.) pa sva se z gospodom šefom prou fajn zmenila, včeri sem dobila pa odločbo o podaljšani porodniški. Sej sem vesela, da bom z mucekom še 3 mesce, ampak tako delovno mesto, kot mi je blo ponujeno ni kar tako iz rok za spustit. Tko da sem kar mal v dilemi. Sem pravkar spekla mafine za podkupnino
, pa me bo mogoče delovno mesto počakalo do avgusta
Aja, pa para tudi odpre nosek- v kopalnici pustiš teči vročo vodo, da imaš skori kot turško savno, potem pa not sedite in globoko dihate.
, ki vedno ko mami kofetka, glasilke trenira.