sandra85
|
večer... misska glede lepega razgleda, če boš kej na obali, se javi, pa te bom povabla na kavico na balkon guppy tudi mene včasih matrajo mravljinci, to je slaba prekrvavitev, pomaga pa če si vsak večer pod tušem pošpricaš noge z fajn hladno vodo, nato fajn toplo, pa tko par x ponoviš... *rožica* da se popravim: sva začela gledat beana, ampak js sm po 1 minutah zaspala, tko da ga nisem gledala cukrček v btc-ju je kepica-imajo tudi kako poceni tvar, sam kar je bilo poceni, mi ni bilo prav nič všeč, mogoče boš pa ti kej našla zate...je pa tudi baby center in imajo takoj na levo oblačila za -lepe in ne drage... js sem si pa do zaj kupla 2 nosečniške hlače+ene nosečniške z naramnicami in 6 majčk--sam ni niti ena nosečniška, ampak pač-nova moda-so doooooolge in raztegljive, glih prav, tko da ko bom imela veeelik trebušček mi bo majca še vedno segla do sredine riti kje kupujem? hlače na naramnice za nosečke in 2 majčke v neckermannu, 2 majčke v quelle 1 majčko v trgovini indiane rose 1 pa v new yorkerju v glavnem danes je spet nemirna, skozi ima akrobacije komaj čaka jutri-pregled...če mi ne bo delal morfe. ga bom prepričala, da mi vsaj UZ naredi, da vidiva zaj pa me bo moj slikal, kr mi je trebušček neverjetno zrastu v 3 dneh...boste vidle, bom dala takoj v album...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|