beba76
|
Mi smo pa že bli pri ortodontu - pa ne s Tio in jemal na poti domov malo zadremala, ko pa sem ustavila avto, pa me je tako na veliko pogledala, kot da bi bilo ne vem kaj Pa sem že mela plane, kako jo lepo prestavim v posteljico in bo naprej dremuckala. Mam nareč cel kup papirjev za mojega za firmo naredit, pa ne pridem zraven. Seveda ne, ko pa sem na RR. Tia in njeno nespanje je pa izgovor . Ampak pali! Zdaj sem ji dala super igračo - kalkulator, da sem vas lahko v miru prebrala za nazaj in se vam malo oglasila. Samo zgleda, da bo kmalu konec veselja, ker ga je že parkrat fliknila na tla. Miru itak nima niti sekundo - še ko je v rokah, nenehno brca in motovilo, na tleh je nerada, ker se čše ne zna ne vem kako plazit oz. prit do cilja, ki si ga zada in se začne kaj kmalu dret. V hjici se še nekak zamoti ali pa v Bumbotu s škatlo kock ob sebi, ki jih meče po celi bajti. Zob pa še tudi nima. A ve še hrano kar miksate ali bolj na grobo pretlačite? Naša se hoče zadavit, če je kak košček vmes. GODA, a ti tvojemu kaj pokažeš naše poste glede 13.5.?? Midva mava laptopa doma v rukzaku, tak da bi ti ga jaz lahko malo posodila, če se tvoj dragi ne izkaže STUHICA za tvojega dragega! Aboš pol šla kaj z njim na svetovno?? TODI tu maš recept, je za manjši pekač: 4 jajca 8 žlic sladkorja 16 žlic zdroba 1/2 pecilnega praška 3 jabolka (olupiš in naribaš) Sestavine zmešaj (z mikserjem), dobljeno maso vlij v namaščen pekač in daj pečt. Ko je pečeno, prelij s 3/4 l prekuhanega mleka. Pusti, da se mleko vpije v biskvit in to je to. Je ful sočno in naši otroci so včeraj jedli, kot da bi jim ponudila ne vem kaj. Jaz pa sem se "matrala" s tem slabih 10 minut. Zdak pa moram it, ker se je mala že nakalkulirala in ne da več miru. PAPA
|