|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.4.2007 18:18:15   
Majchi
Punce, jaz sem pa tole po mailu dobila:

Humanitarno megapecivo
Če imate radi jagode in pecivo , lahko to dvoje kmalu skombinirate skupaj z
vašo humanitarno zavestjo. V ljubljanskem Parku Zvezda se namreč v soboto,
21.aprila, obeta humanitarno-kulinarična akcija, ki obeta tudi nov
Guinnesov rekord.
V parku bodo postavili podolgovato mizo, nanjo naložili 400 metrov
jagodnega peciva (ki ga bodo kuharji pripravljali 48 ur, v Parku Zvezda pa
ga bodo začeli nameščati v soboto okoli 4.ure zjutraj), za 1 evro pa boste
lahko kupili 8×8 centimetrov velik kos. Izkupiček projekta, v katerega so
organizatorji vložili 20.000 evrov, bo šel v humanitarne namene (ustanovi
za pomoč otrokom z rakavimi in krvnimi boleznimi).

 
In valjda da me ful zanima user posted image user posted image user posted image ! O ti pujsika Maja user posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: MAJČICE
19.4.2007 18:30:11   
Putka
user posted image user posted image dodi

Ste pa res občudovanja vredni. Vseh tvojih 8 + 2 otročka na poti, še najbolj pa izjemna starša. Pa še živalske mladičke imate. Potem se pa jaz zavem, kakšne razvajene meščanske riti smo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   RE: MAJČICE
19.4.2007 18:36:32   
mravljica3
Punce, ali mogoče katera ve, če lahko med nosečnostjo ješ zdravila proti aleregiji na cvetni prah? Ne da se mi ravno čakati pri splošnemu zdravniku, da mi bo potem rekel, da jih ne smem, ginekologa pa imam šele prihodnji teden. Stanje pa postaja nevzdržno. Kakšen nasvet bi prav prišel.

lp

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
   RE: MAJČICE
19.4.2007 18:42:00   
Putka
Če lahko, navodila preberi. Če notri piše da ne smeš - potem rajši ne. Katera pa imaš - Claritine je precej agresiven (jetra, ledvica)? Če pa ne moreš zdržat, pa pojdi v lekarno vprašat. Ti bi morali znat svetovati.

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
   RE: MAJČICE
19.4.2007 20:06:29   
ancka1
Mravljica3, jaz sem v porodnišnici drugi dan dobila totalno srbečico in kot eno koprivnico po celem telesu (sestre so rekle, da je lahko od njihove posteljnine, lahko od kakšnega dodatka v hrani,...) in sem tri dni dobivala Claritine. Najbrž ni najbolje, samo jaz bi sicer iz kože skočila. Ampak proti koncu je vpliv zdravil minimalen ali ničen, ker je otrok itak že razvit. Tako so meni rekli. Kritični s tega vidika so prvi trije meseci. Mater sem pametna, kar škodi. user posted image

LP

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
   RE: MAJČICE
19.4.2007 21:18:29   
dodi
Mravljica3-sem pogledala in na Zyrtecu piše,da se ga v nosečnosti ne sme,ne vem,vprašaj Pušenjaka na MONu.
Raglja1 ja sem tista E.,se je tudi meni zdelo da sem že slišala zate.
Hvala vsem za spodbude in lepo sanjajte,jaz pa moram še likat...
lp,dodi

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
   RE: MAJČICE
19.4.2007 21:21:22   
rožica81
Kaj je punce, a je bilo dosti čvekanja danes na kavi, da smo se na RR tako umirile? user posted image  Sem vesela, da se nas vedno več dobi, vsaj teli nicki dobijo prava imena in obraze user posted image  Meni je res fino, da smo se najdle user posted image

Ko sem pa prišla domov, me je pred vrati čakalo presenečenje... Ati mi je prinesel kremšniti user posted image  Kot da bi vedel, da se mi luštajo (hmm, res čudno user posted image ).

Pa iz Sončka me je klical prijazni gospod in povedal, da so danes dobili moj voziček in ga jutri pošlje! Tako da bom v soboto že furala - sicer praznega, ampak ok user posted image  Se že veselim user posted image

Aja, Ančka, sem te pozabila vprašati... a je posvet za EA na Jesenicah ob 13h? A se kaj spomniš? Une brošure, ki mi jo je G dal, ne najdem, pa ne vem, ali je ob 11h ali ob 13h... No, če se spomniš user posted image  Hvala. Grem na posvet, da bo še G pomirjen, ker mu je res neobičajno, da tako zavračam epiduralno...

No, punce, lep večer vam želim

p.s. Sugar, škoda, ker ti ni zneslo danes! pa naslednjič, kajne user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
   RE: MAJČICE
19.4.2007 22:15:43   
raglja1
Oh kako me križ boli, pa trebuh je tudi tako trd. Res ne vem katera je pred dnevi pisala, da je likala 3 ure, ampak jaz sem po napornem dnevu včeraj zdržala 20 minut, danes, ko sem dokončala in dodala poleg še ene 20 plenic, pa cca. uro in pol. In sem čisto uničena. Na postelji trenutno kraljuje kar počez še user posted image (ja hokej a ne!!), zato sem se usedla raje semle pred ekran, predno dokončno poromam v kopalnico.

Takole, dovolj bo, mirno spite in se beremo jutri....

raglja

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
   RE: MAJČICE
19.4.2007 23:12:36   
s u g a r
jutro čer dan - se za nazaj

joj punce tako tako mi je žal ker vas nisem ujela. ŠMRK

uglavnem kako je bilo
pršla sem točno in bila kuj na vrsti (sploh nism slišala k me je poklicala, ker ponavad ful čakam) no in so me prklopl na ctg, sestra je ful vztrajala da morm bit na boku, jz pa sem ji rekla da raj ne k ga bomo spet lovil, ker bo začel žnarat, in ona vztrajna (kar cenim vztrajnost namreč) in me prklop gor in čakamo in mi reče no bo u redu in pridem še nazaj pogledat. Ok, no ni minilo 5 minut k je bilo samo šumenje in valovanje trebuha (he sva pa res našla pravo ime) in itak je bil cel ctg na glavo ena kraca na vsake tri centi (nič od niča) in kje je sestra ni je - uzela jo magla, no pa se končn prklat ta druga sestra po cca 40 minutah list je bil že ful dolg in itak čist brezvezen in ga vrže stran in jovo na novo, ampak zdej sm pa rekla grem na hrbet k drgač nau nič. In ona ok sam če se boste ok počutla, jz pa halo sej drgač ni mira k sam tko, tud spim namreč tako (skoraj vedno če se dam na bok dobim brce na tisto stran na kateri ležim in je nevzdržno) in mali spi z mano. No posnamemo spet vse lepo in ok tko k treba ampak jz sem že zgubla skor eno uro (šmrk).

Pol pa še debata z G, pol sem ji še omenila da se prpravla 10. 5.  Wellness predavanje na temo nosečk in mladih mamic in kako lahko pridem do predstojnice zdr. doma in kaj bo na tem wellnessu (pač prehrana skozi nosečnost, telovadba in odpravljanje tegob, pa kako po porodu skrbeti za svoje zdravje in kilograme,...), in pol je bil še pregled.

Vse je ok mali se še ni spustil ampak ima glavico že dosti nizko je pa neki spet godrnjala da je buši mal suh in da je suhec in grem zdej v drugem tednu v PDC Lj da ne vem zakaj, sicer je lepo v povprešju ampak mal na spodnji meji, težek je pa 2100g (35T) mal se je zredu a ne dovolj. In kaj lahko naredim - nič, sam mogoče lahko kej izbljšam da malo več počivam (ja ok očitno me bo moral moj res prklent na postlo - to je namreč dons naumil, da me bo z lisicami gor navezu da bom lahka pol skoz ležala, k drgač zgleda da nau nič), sm prašala a kaj pa če začnem ne vem vse po spisku jest (mastno user posted image user posted image user posted image user posted image , sladko, kr neki) pa je rekla da ne to pa res ne. Torej nič ne morm, sam čakat in opazvat mojga malega kako lepo se bo redil. Tako sem se odločila in zdej redi se piko mali moj.
Pol sem dobla štiri napotnice (za porodnišnico, za rešilca - če mojega slučajn ne bo kje blizu (ja pa kaj še ma da dežura), za nov ultrazvok in še za PDC - če naum jz to vse zmešala sem zakon) in tri liste za labolatorij voda, pa toksoplazmoza in še neki čudnga nek AH - pojma nimam kaj in vse izvide k jih rabim baje za v porodnišnico (madoniš sej mam več papirjev k stvari, k jih morm še naštimat, se sprašujem če morm sploh kej vzet sabo a ne bo to dost sej me bodo v papirje oblekl). No in to je to pri G sem opravila v borih 3.3/3 ure (uau) - ekspres
No in s tem zamudila zadnje srečanje user posted image  majčic. Damed.

No pa bomo pol pa z vozeki, velik večkrat, pa vse z novimi in novimi problemčki.

Povejte mi please mal kako ste se imele, kako je bilo, mal mi delajte skomin, dejte no........

Majchi sam sporočam ne kupujte Pampersk pri najboljšem sosedu ker so iz Poljske (trgovka tako pravi, da nič ne ve da bi se kaj spremenilo mogoče pa pri naslednjih nabavah), za Spara ne vem tako da Müller akcija

Ne boste verjele našla sem modrček od Triumfa, nima nič šivov čez bradavičke in je iz mikrofibre k lepo diha in je res prijetna na otip. Kupila sem enega v Mrčkatorju Modiana al kaj je ta trgovina, več nisem upala ker ne vem kako bomo še zrasl v obseg košaric (baje nekaj le), tako da bom za user posted image  shranla škatlico da bo sam pokazal (u kako sem jz prjazna). Pol sem si še par nogavičk kupla teh ta tenkih za v balerinke, pa sm šla pogledat kaj imajo beje neko akcijo v Mrčkatorju za male otročke in sem našla nič - vse pobrano, mal me je zanimal kaj skriva torba za previjanje, no pa nism videla in sem kupila samo misura krekerje in šla ven. Umes je pa še moja zlata mati uletela in mi dala pošto k so mi jo iz službe poslal in pazi to ............. kar sem popravla je bejba zradirala in popravla z edigsom (halo) - vse je prečečkan, k bi pol saj zravn dala še žig pa se podpisala ne to pa ne k je prezahtevno. Ne vem kaj nej si mislm, bomo pa vidl kako bodo to jutri na CSD sprejeli. Javim.
No to se mi je zgodilo danes in zdej pa je opala že enajst. Halo kam je šel dan? In jaz naj počivam,.... kdaj?

Aja a se mi kira pridruži na wellnessu 10.5. (res je da boste ene že mamice), kaj pa druge k mamo mal kasnej? Javte mi.

No to je to - grem zdej ajat k morm zjutri zgodi vstat za CSD.

Nočko vsem in lepe sanje, moje so bile danes lepe - sanjala sem našega malega ki pa je bil z razliko s sedajim stanjem ful ampak ful miren in je sam gledal in nič norel pa še mal prej se je rodil kot se naj bi. Bil pa je presenetljivo firbčen in nadvse miren, same oke so ga bile. Le kakšen bo? Zdej me pa res že daje.

No pa da ne pozabim dodi kapo dol, čestitke in tako se dela. user posted image user posted image

zdej mi pa že pošteno učke skup vleče, se tipkamo jutri papa in lepo nočko
user posted image user posted image

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   RE: MAJČICE
19.4.2007 23:15:26   
ancka1
Rožica, posvet je vsak torek ob 13.uri. Si si prav zapomnila. Je pa v 3. nadstropju (tam kjer je tudi porodna soba, ki vam jo bodo razkazali).
Kako sta se s tvojim kaj sporazumela... user posted image  user posted image  Kdo je bolj vztrajen? user posted image  user posted image

Jaz imam zopet tako trd in zategnjen trebuh, da hodim kot en robot. Pa še kozmetičarka me je danes namatrala z depilacijo. Sem jo prosila, če lahko najprej depilacija in nato pedkura z masažo stopal, pa si je ona zamislila obratno. user posted image
Zdaj bi bil pa mali res že lahko malo kooperativen, ko sem čisto ready za v porodnišnico. user posted image  No ne bom več bluzila...nočko!!!!

Ančka

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   RE: MAJČICE
20.4.2007 7:13:58   
telebajsek**
Punce pozdravljene se vam še jaz mal javim da vam povem kako je bilo v porodnišnici na PDC-ju.
Najprej se moram popravit da ta kratica pomeni Peritalni Dnevni Center.
Potekalo je pa tako da ko sem se sprejela v sprejemni pisarni sem šla v 4. nadstropje na F oddelek in tam vaga,pritisk,voda,kri.
O super zajtrk so nam prinesli hitro jest ker je blo treba  biti tešča.
Pol mal počitka in potem dr. Meglič v stari porodnišnici ki ti naredi EKG pa spet počitek.
Mene so potem priklopili na ctg in že je prišla dr. Blejec. Smo šle z njo v pritličje kjer nam je naredila UZ in spet gor.
Joj sem mislila da se bo dan vlekel pa je minil kot bi mignil. Z ostalimi smo si izmenjali svoje zgodbe in že je bilo kosilo.
Po kosilu smo pa še počakali na odpustnico in je blo vsega konec.

No pa da vam povem da verjetno bom taprva odšla v rim ker imam datum 24.4.
Mislim da se zadnjič javljam v enem kosu kaj pa sem nosim pod srčkom vam pa sporočim po sms-ju.

Punce imejte se

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
   RE: MAJČICE
20.4.2007 7:49:38   
mravljica3
Punce hvala za nasvete, sem našla zdravila -Rinolan, seveda piše, da jih ni priporočljivo jemati, potem pogledam še na Operil, piše isto. Ne preostrane mi drugega kot, da grem k splošnem zdravniku ali pa diham na škrge.

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
   RE: MAJČICE
20.4.2007 8:32:51   
Eca
Hej!

Tukaj leteča nosečkauser posted image . Danes pa res upam, da mi ne bo treba nikamor (beri:da me nobena kolegica ne pokliče), ker je teden minil, jaz pa nisem totalno nič naredilauser posted image
Zdajle si pripravim spisek in grem delatuser posted image , ker vikend je pred nami, pa spet ne bo nič.

Glede dnevnika, ko je ena spraševala, bi se tudi jaz priporočala, kako te naše poste dol potegnituser posted image .

Glede darila, ki ga "prinese" dojenček ta večjemu otroku; midva sva kupila tavečjemu eno formulo na daljinca (čist je obseden s "fomulo") in ene lesene puzzle, ki sem jih prejšnji teden čist po naključju videla v Arielu, tematika pa je tudi mehanizacija (avto, traktor, rešilec, bager,..... - 10 kosov). Take podobne puzzle z tematiko domačih živali so dobili za dedka Mraza v vrtcu in naš jih še vedno rad zlaga. Mislim, da nisma mimo pihnila s tem nakupom. Ko bom prišla domov, mu bova to dvoje dala, verjetno bom še nesla kolegici v cvetličarno zavit, da bo lepo izgledalouser posted image

Dodi, vsaka ti čast, mi jamramo, kako bomo z dvema otrokoma ti pa s tako veliko družino in vam gre kot po maslu. Imam pa eno vprašanje:  Koliko jedilnih priborov imate v "obtoku"? Mi imamo 18 kosov po vsakega noža, vilic,..... do večera po navadi ni čiste niti ene male žliceuser posted image Pa smo samo 3 "veliki pujsi" s pomivalcem, ki ne uspe sproti pratuser posted image . Me malo radovednost daje, kako to pri tako veliki družini izgledauser posted image .

Telebajsek - držim pesti, da bo porod šel gladko in hitro in da bo zdrav user posted image . Glede na to da imaš datum, predvidevam, da imaš CR? Me smo s tabo, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa javi nam kaj imaš, pa imeuser posted image .


Aja, naš tavečji je včeraj spet začel z "Janezom" user posted image . Karkoli sem vprašala, je bilo Janez.user posted image To, da vsak dan spregovori neke nove besedne zveze in da je začel s sklanjanjem imen, pa je že novo poglavje. To počne naš otrok pri 21.mesecihuser posted image


Ok, grem sedaj delat seznam opravil in potem veselo na delo.

Lepo se imejte, lep vikend, mogoče je vaš zadnji, zato ga dobro izkoristite in upam, da katera ne pobegne do ponedeljkauser posted image

Lp, Eca



(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
   RE: MAJČICE
20.4.2007 8:54:17   
rožica81
Živjo punce!

dodi, svaka ti čast... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tudi pri vas imate idilo na 1000 metrih, a imam prav? Ful dobro, res user posted image

raglja1, ti pa čist verjamem, da ne bi šla nazaj v Ljubljano... Kras je pa res ena idila - vsaj jaz ga imam takšnega v glavi. Čisto druga klima, drugi ljudje. Pa tudi, če se sosedje bolj zase držijo... Zame je primorska the best - je bila in bo.

Ančka, hvala za informacijo. A se je treba prej kaj najavit?

Telebajsek, tudi jaz držim pesti, da bo porod ok, tvoj otroček pa tudi user posted image  Boš sporočila, kajne? Prej se pa še kaj oglasila tule na RR (preden nam pobegneš)? Kako se pa počutiš? Te je kaj strah? A je to tvoj prvi user posted image ? Firbčna rožica, I know user posted image

Eca, nikar ne pretiravaj z delom, pa naj tisti spisek ne bo predolg! Moraš tudi ti še do ponedeljka počakat, pa še kakšen dan več, a ni tako user posted image  Kar na izi user posted image  Si pa res ful aktivna nosečnica, vsaj kolikor lahko iz tvoji post-ov razberem user posted image

mravljica3, upam, da si zrihtala alergijo in da se bolje počutiš! user posted image

sugar, jaz ti lahko samo rečem, da bi lahko en teden sedele nosečke skupaj na kavi, pa ne bi vsega obdelale user posted image  Čudno, da ni bilo nič dežja user posted image  Sem pa vesela, da si dobro opravila user posted image  Za napotnice naj te pa ne skrbi, nič ne boš pomešala - sicer naj pa sami izberejo, katera je njhova user posted image

Sedaj pa wrum wrum... na kofi user posted image

lep dan punce in pazite nase user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   RE: MAJČICE
20.4.2007 8:54:35   
tejč
Ojla,
po včerajšnjem norenju po BTCju, Bežigradu, DIFU...bo danes dan bolj umirjen, bolj kamniški.user posted image  Na blakonu me čaka eno veliko obešalo z vsemi plenicami in krpicami, povijalnimi...za zložit, likala ne bom.
Pojstle moram preobleč, po tleh posesat-smo imeli zvečer spet obiske do 22! In jutri ne morem vabit folka z majhnimi otroki v tak skretuser posted image .
MA, obljubljala sem vam fotke novega stanovanja, zdaj pa sploh ne vem, kako naj vam to pošljem, če kera želi.
MI nimamo fotoaparata, ampak kar iz kamere dol potegnem fotko. Pa sem zadnjič hotla eno tif fotko od Ajše gor dat, da vidte našo smrklo, pa ne znam. Mi kera pomaga?

Dodi, ej.....user posted image , svaka čast, men se kar zmeša pr tokih mulcih, tok sme razvajena. Mal vidim, k jih mam v službi po skor 30...obup!

Telebajsek, drži se! Čakamo na lepe novice.user posted image


(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
   RE: MAJČICE
20.4.2007 8:57:27   
tejč
Aja, Putka!
V četrtek je plavanje za nosečke, vadba v vodi. Na DIFU. Lahko pa se dobiva malo pred 14.15 in greva še na sok kje tam blizu.user posted image  S sabo imej kopalke, brisačo, plastenko vode. user posted image user posted image user posted image  Jaz imam še zadnjo karto za plavanje, potem pa itak varstva več nimam za Ajšo, tako da ne bom mogla več hodit.user posted image  user posted image Aja, karto kupiš kar tam na licu mesta in stane nekaj čez 6 EUR. Je pa to majhen bazen, kjer majo vadbo tudi dojenčki in tam je vodena vadba.


(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
   RE: MAJČICE
20.4.2007 9:58:21   
kjava
Dodi, pa ti si ta hujš džekica user posted image user posted image user posted image ! Pri teh letih pa že 10 otrok. Samo kapo dol! Najbrž si pol kar doma, ne? Kako vam pa finančno kaj znese (oprosti, upam da nisem preveč nesramna)?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   RE: MAJČICE
20.4.2007 10:05:56   
iwa
Ojuser posted image

Najprej telebajsek da bi fajn, hitr opravla in kmal v rokah držala zdravega user posted image !
Me veseli da ste učer uživale! Res bo fajn pol k se bomo z vozki lohk dobivale pa si izmenjevale izkušnje z našimi user posted image , komaj čakam! Drugače pa punce, naše ure se bližajo!!!! Tud jest vse želim čim več užitka čez vikend, morda je to za nekatere zadnji samski... skratka privoščite si!
Pred mano je še par tednov, upam, čeprov mi trebuh kar dosti otrdeva a zaenkrat je to una "lažna" varianta, ali kot pravi Pušenjak "pripravljalčki" user posted image user posted image user posted image

Punce, a vas je kej strah? Mene niti ni, ker itak ne vem kaj pričakovat, upam pa da nau prehudo...če so vse do zdej rodile bomo pa še me, a ne?!!! Kar pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, veste kaj me zanima, men je na CSD rekla da prinesem izpolnjene papirje za očetovski dopust šele po porodu, in sicer da jih moj prinese skupaj s potrdilom o rojstvu otroka, ker prej itak nč ne morejo ker ne vejo kdaj bo točen datum...pa mi je to mal čudn da mam te papirje zej kr doma, kako pa ve, a je še kera dobila taka navodila? Men je rekla da to v unih treh dneh ko smo v porodnišnici pol to uredijouser posted image user posted image

No tolk. Lep dan vsem!


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   RE: MAJČICE
20.4.2007 10:14:04   
raglja1
Samo hitro vskočim, bom potem brala za nazaj. Ja za očetovski urejaš po rojstvu, saj ti ga ne morejo prej odobriti. Jaz sem ga izpolnila, manjka le ime otroka in emšo, za to mi je rekla, da napišemo le rojstni datum (v emšo namreč). Pripravljena je tudi kuverta in mož bo to lahko poslal že tedaj, ko mene še ni doma. Vsi obračuni po celi Sloveniji so namreč zadnjega v mesecu.

Vas pa OPOZARJAM vkolikor želite kadarkoli v prihodnosti koristiti še tisti neplačan del očetovskega dopusta, morate to že sedaj označiti (jaz sem označila koriščenje po dnevih, ker za 3 leta vnaprej pač ne veš), da vam to tudi vpišejo v odločbo. Pri nas to pride sedaj zelo prav, ker je lahko mož doma že kak teden pred rokom in mi ne bo treba tako skrbeti.

raglja

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   RE: MAJČICE
20.4.2007 10:19:53   
iwa
Hvala raglja1 si me pomirila.. pol mam prave informacijeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
   RE: MAJČICE
20.4.2007 10:22:22   
BAMBINA_
Raglja1 a potem torej obkrožim, da bo koristil:
- plačani očetovski dopust
in
- neplačani očetovski dopust po dnevih v trajanju _____
Kaj si pa napisala koliko dni. A napišem kar 52 dni, potem pa, mu ni potrebno obvezno biti doma res vseh 52 dni ali kako?

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   RE: MAJČICE
20.4.2007 10:48:45   
telebajsek**
Joj sej sem vedla da sem pozabila napisati da je to moj drugi otrok in drugi CR.
Pri prvi se nisem odpirala in so mi zato narediliCR zdaj je pa že v naprej določeno ker imam previsok MV.
Rožica nisi firbčna sploh ne sej rada povem da me do včeraj ni bilo nevem kako strah sam da pa pomislim da grem namerno v bolnico pod nož me pa kar mal zbode pr srcu.
Sicer pa vem kaj bom dobila v naročje takoj ko se zbudim-malo štručko,bom šla z veseljem. Sem pa tudi že jaz močno firbčna kaj leži pod srcem.

Zlo lepo vas je brat kako fajn ste se imele na kavici jaz sem pa poležavala v porodnišnici če ne bi se pa tudi jaz udeležila.Ja sej še ni nič izgubljenega sej se lahko pol tudi kje dobimo s štručkami vred na kakšnem sprehodu a ne?

No lepo se kuhajte danes ker bo vroče. Jaz grem pa delat domače orehe za posladkat obiske ko se vrnem domov.

Aja pa da ne boste mislile da vam vsem ne želim najboljš do poroda-uživajte do takrat potem pa še bolj. Upam da vas bom imela čas prebrat kako pa kaj.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   RE: MAJČICE
20.4.2007 11:13:14   
kaya2007
Na hitro sem preletela kar ste napisale in samo btw napišem tebi mravljica, da operil sigurno lahko uporabljaš, ja zimam težave z dihanjem (ponoči) in ga uporabljma že celo nosečnost. seveda sem vprašala več ginekologov, če lahko. uporabljam pa otroškega, za boljši občutek user posted image

(odgovor članu telebajsek**)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   RE: MAJČICE
20.4.2007 11:17:22   
Majchi
Telebajsek, srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image  
Boš kar prehitela nekatere in se med prvimi crkljala s svojim malim dojenčkomuser posted image . Javi se nam potem.


(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
   RE: MAJČICE
20.4.2007 11:28:21   
iwa
Bambina jest sm tud tko obkrožila, pa mislim da pol ni treba vse ponucat če ne rabiš. Bolj da obkrožiš vse kot pa da pol kej ne morš koristit.user posted image

_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?