skačica
|
Dobro jutro! Mi smo spali tako kot ponavadi. Do pol treh milina pol pa zbujanje na pol ure do petih, ko jo je prevzel mož in odnesel v dnevno, da sem jaz spala do osmih. No, zdaj mi Iza spi na rokah Sem ji malo prej dala 50 ml dodatka in je vsega pojedla, zgleda, da je pri meni rahlo pomanjkanje . Ji bom en obrok dala dodatka in si izčrpala, da vidim koliko sploh imam. Vam kar zavidam, ko pišete, da si izčrpate tudi po 100 ml, jaz verjetno te slike ne bom vidla. Me pa zanima kako ve izmerite temperaturo vode za dodatek? Pa kako perete stekleničke? Jaz res nimam pojma,ker se s tem do sedaj nisem prav nič obremenjevala. Kolikokrat pa prekuhavate stekleničke in cuclje Danes pa ne bomo ravno izkoristili dneva,ker gremo na pogreb(oziroma mož gre, jaz bom ostala pri sorodnikih z Izo ta čas), ker mi je umrla babica . Sicer je doživela lepo starost-88 let in 4 mesece pa vseeno je hudo,še posebej, ko gledam mami kako trpi,ker sta bile z mamo zelo povezani. No, ne bom več o tem, da ne zamorim še vam nedelje. Jaz sem dohodnino že oddala pa za otroški dodatek tudi,čeprav brezveze,ker bomo verjetno dobili glih ene 10 eurov,je . Za en paket plenic pa bo,a ne? Zdaj moram še vlogo za vrtec izpolnit,druge papirje imam vse urejene. Je pa vodja vrtca nekaj bluzila, da imajo zelo veliko prijav in da se zna zgodit, da ne bomo dobili vrtca. Japajade Zdaj pa čakam moža, da se vrne- peljat se je šel z motorjem za eno urco. Pol pa glavo prat pa kosilo pojest,ki ga danes kuha tašča. plenice- jaz sem zelo zadovoljna z DM- Babylove in bom verjetno na njih kar ostala,ker so mehke, Iza ima lepo ritko, ne premočijo,skratka so mi kul. Evo, slišim moža, kako divja proti bajti tako da se za zdaj poslavljam, se pa oglasim še kaj zvečer.
|