|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.4.2007 23:04:11   
thaiss
oj Tejčica,

nam je poznana ta tečnoba. Tudi Matia kr neki stoka, ko pa je v naročju vse OKuser posted image  Mam občutek, da nas že malček izsiljujejo tej naši sončki.
Tudi naš je pred par dnevi pogruntal pest oz palček. Danes pa je bil grozen; namensko je pljuval dudo ven in roko v usta. Zvečer se še podojit nisva mogla, ker je skos pest k ustom rinuuser posted image  user posted image  Za kazen pa sem mu rokavičke gor dalauser posted image in je bogec tako nervozen ko ne vidi in ne najde rokice. Upm, da bo kmalu pozabil user posted image  !!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.4.2007 23:20:36   
Sibil_
Čer!

Hvala za čestitke, joj že dva meseca sta mimo-ajej.user posted image

Obalke-kdaj se dobimo?Pa tejčica nič izgovorov, bi že rade videle Vida.Torej?Jaz predlagam, recimo četrtek zjutraj oziroma dopoldan?Kaj pravite?user posted image

Sicer pa smo mi zdaj zdravi, Patrik je včeraj že veselo čofotal po morju z nogicami, danes pa smo bili vsi že v kratkih rokavih pa hlačah pa sandalih.Kako je pasalo...

Mi spimo ponavadi od 22-2.30, 3-6, 8-11, itd.Samo zvečer je kar dosti buden, malo zaradi krčev malo pa zaradi firbca.Sem pa vprašala pediatrinjo za termometer in ritko.Ona je mnenja, da se lahko tako pomaga otroku enkrat dnevno, ker nič ne poškuduješ in v tem kratkem obdobju ni neke škode.TAko pona pravi.JAz uporabim termometer če je sila, ko vidim da ga res napenja in mu odleže.Slišat je pa kot da spuščaš zračnico, samo sledi še drekast rafal na koncu.user posted image

Grem pogledat en del Greya, lahko nočko vsem,
SIbil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.4.2007 0:14:46   
sezam
tinajaa - našemu se še niso spremenile očke. Se pa spomnim, da so se Ani že prvi mesec in je potem tudi tako ostalo.

jjasna  - kaj pa če probaš še pralne plenice?

Čestitke vsem otročkom za dopolnjene mesece.

tejčica, thaiss - tudi naš je najraje v naročju in da se z njim hodi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.4.2007 7:17:48   
tinaaja
jutro.. in celo naspano za nas user posted image user posted image user posted image juhuhu

Plenice iz Mullerja -  sem sred noci hotla eno sprobat in sem jo besno stran vrgla, ker mi je tok cudna... zdi se mi mala v primerjavi z dm, trda, tezko nastavljiva. bom se cez dan probala.user posted image

tejcica - kako je bilo ponoci? verjamem, da je tezko ob takih vprasanjih starejsih, ampaak kmalu bo lazje, ko bodo pikci vecji.

barva oci - nasa ima temno sive zdaj in vsi ugibajo, kaj bo. babici imata ful modre, jaz rjave, moj zeleno rjave. P je ful gledala v ucke in rekla, da niti priblizno ne zna napovedat, kaksne bodo. me firbec dajeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.4.2007 7:36:21   
Žabika
No mi smo pa danes podirali rekorde! Hana je spala 7 ur v kosu, se hranila 5 minut in spala še 3 ure! Sem jo spet malo nahranila, previla in je spet nazaj zaspala. Aleluja, samo upam, da ni bila to izjema. Sem si pa seveda posledično tudi jaz morala sredi noči praznit mlekarne. V petih minuah sem si načrpala 120ml - še zdaj ne morem verjet kako je to teklo ven. Sploh nisem rabila pumpat - sem samo stisnila roč na črpalki in je teklo po 10 sekund.

učke: naša Hana ima še modre in se nič kaj ne spreminjajo. Ji pa laski svetlijo, odpadajo pa zaenkrat še ne.

plenice: mene pa zanima zakaj sploh menjate plenice. če ste z enimi zadovoljne? Mi smo začeli s Fixies in ker sem z njimi zelo zelo zadovoljna, sploh ne mislim drugih probavat. Imela sem še en paket ta malih Pampersk, ampak jih sploh nisem porabila do konca, ker mi niso bile všeč. Pri Fixies je malo zoprno samo to, ker jih dobiš samo v Baby centru, ampak sej se da tako organizirat, da jih ne zmanjka.

Spet je pred nami en lep dan - preživite ga s svojimi sončki na sončku!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.4.2007 8:56:01   
tejčica
No, današnja noč je bila pa že bolj podobna starim. Sicer je mali zaspal šele okrog 23.30, vendar je pozabil na tisti obrok med 2-3 uro in smo jedli ob 5.30. Potem je šel za eno uro spat, se zbudil in spet jedel (skoraj cel običajen obrok), sedaj pa spet spi. Meni je v tem času uspelo naredit pilates vaje, obesit perilo, Taji pripravit zajtrk in sedaj zasluženo uživam ob kavici na RR. Naspana pa spet nisem. Spat sem šla šele ob enih (likanje), vstala pa z malim ob 5.30, tako da sem čisto povožena in sem si naredila res močno kavo.

Thaiss, mi smo težave s kakanjem imeli ob prehodu na mleko Novalac proti krčkom. Sedaj malemu dajem Aptamil Comfort 1, ki je za uravnavanje prebave in težav ni več. Ne krčkov in ne zaprtosti. Kakamo 1-2x dnevno. Upam da ti Matia kmalu naredi eno veliiiko sračko.user posted image

Sibil, saj zadnjič mi je bilo ful žal da nisem mogla. Komaj čakam da spoznam vaše sončke. Za četrtek zaenkrat lahko potrdim. Pa ne prav zgodaj. Sva z malim bolj lena in traaaja da se odpraviva ven. Ko sva pa enkrat od doma, pa domov ne znava.user posted image  Kaj imaš ti tudi Lukasa že v kratkih rokavih? Jaz zaenkrat še ne. Včasih se sploh ne morem odločit kako naj ga oblečem. Taja bi pa itak samo kiklce in kanotjerce nosila, pol pa smrka. Jaz pa še vedno okrog strašim v dolgih hlačah, ker enostavno še nisem imela časa povlečt ven n oprat poletno garderobo. Pa bo treba, ker se kuham.

Tinaaja, super da ste se naspali.

Žabika, taka noč kot ste jo vi imeli danes, je bila pri nas do pred nekaj dnevi skoraj vsaka. Zato pa sem sedaj čisto out, ko spimo manj. Me je mali prehitro razvadil. Upam da tako tudi nadaljujete.

Danes oz. najkasneje jutri moram pa še dohodnino pripravit. Še kakšna ki čaka na zadnji dan? Ta teden sem bila kar dosti v papirjih. Sem oddala vlogo za otroški dodatek, za dopust za nego in varstvo otroka (zadnji dan user posted image ) in za pomoč občine ob rojstvu otroka. Jutri odrajtam še dohodnino, pa vrtec uredim v tem tednu, potem pa upam da je ta papirnata vojna za nekaj časa zaključena.

Sedaj pa šibam na kavč k Taji Živ žav gledat.user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 29.4.2007 8:57:33 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.4.2007 9:22:12   
Žabika
tejčica: a je treba papirje za dopust in nego otroka oddati mogoče en mesec pred iztekom porodniškega dopusta?????? Ker jaz tudi tega še nisem oddala!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.4.2007 9:39:21   
tinaaja
Danes oz. najkasneje jutri moram pa še dohodnino pripravit. Še kakšna ki čaka na zadnji dan

jaz user posted image , no ampak bom itak prek neta, tko da ni panike.. bom danes.

papirje za dopust in nego otroka sem jaz oddala skupaj s papirji za porodnisko in sem tud ze dobila odlocbo..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.4.2007 9:57:40   
Anonimen
Evo pri nas je danes stanje z ritko vidno boljše!user posted image user posted image user posted image Očitno garamycin pomaga. Je pa dr. rekla, da so to pač ene gljivice, pa da je možno da jih je fasal in pa sor tudi, ko se je pokakal v plodovno vodo (je bila ob porodu namreč zelena).

Važno, da gre na bolje in te eko pleničke zgleda, da mu ustrezajo.user posted image Imenujejo se Eko Moltex, dobi se jih v Mullerju, pa niso belje in so takšne grde rjave barve in se na kompostu razgradijo v 3 mesecih.

LP

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.4.2007 10:23:36   
skačica
Dobro jutro!

Mi smo spali tako kot ponavadi. Do pol treh milina pol pa zbujanje na pol ure do petih, ko jo je prevzel mož in odnesel v dnevno, da sem jaz spala do osmih. No, zdaj mi Iza spi na rokahuser posted image

Sem ji malo prej dala 50 ml dodatka in je vsega pojedla, zgleda, da je pri meni rahlo pomanjkanjeuser posted image . Ji bom en obrok dala dodatka in si izčrpala, da vidim koliko sploh imam. Vam kar zavidam, ko pišete, da si izčrpate tudi po 100 ml, jaz verjetno te slike ne bom vidla.
Me pa zanima kako ve izmerite temperaturo vode za dodatek? Pa kako perete stekleničke? Jaz res nimam pojma,ker se s tem do sedaj nisem prav nič obremenjevala. Kolikokrat pa prekuhavate stekleničke in cucljeuser posted image

Danes pa ne bomo ravno izkoristili dneva,ker gremo na pogreb(oziroma mož gre, jaz bom ostala pri sorodnikih z Izo ta čas), ker mi je umrla babicauser posted image . Sicer je doživela lepo starost-88 let in 4 mesece pa vseeno je hudo,še posebej, ko gledam mami kako trpi,ker sta bile z mamo zelo povezani. No, ne bom več o tem, da ne zamorim še vam nedelje.

Jaz sem dohodnino že oddala pa za otroški dodatek tudi,čeprav brezveze,ker bomo verjetno dobili glih ene 10 eurov,jeuser posted image . Za en paket plenic pa bo,a ne?
Zdaj moram še vlogo za vrtec izpolnit,druge papirje imam vse urejene. Je pa vodja vrtca nekaj bluzila, da imajo zelo veliko prijav in da se zna zgodit, da ne bomo dobili vrtca. Japajadeuser posted image

Zdaj pa čakam moža, da se vrne- peljat se je šel z motorjem za eno urco. Pol pa glavo prat pa kosilo pojest,ki ga danes kuha tašča.

plenice- jaz sem zelo zadovoljna z DM- Babylove in bom verjetno na njih kar ostala,ker so mehke, Iza ima lepo ritko, ne premočijo,skratka so mi kul.

Evo, slišim moža, kako divja proti bajti tako da se za zdaj poslavljam, se pa oglasim še kaj zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.4.2007 10:25:13   
Anonimen
Me pa zanima kako ve izmerite temperaturo vode za dodatek?

Jaz sem si kapnila par kapljic na notranjo stran zapestja, če bo prevroče boš čutila.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
29.4.2007 11:53:24   
K_a_t_i
Skačica, najprej sožalje user posted image . Glede stekleničk pa takole - temperaturo preveriš kot je že napisala jjasna. Je pa pomembno, da ni ne prevroče, ne prehladno, saj to lahko povzroča prebavne motnje. Prekuhavati stekleničke pa je žal potrebno vsakič. V mleku se namreč zelo hitro razvije ena bakterija (ne vem točno katera user posted image ), ki je zelo nevarna. Aha, preden jih prekuhaš, jih dobro operi s Prilom (ali karkoli že maš za posodo, lahko daš tudi v pomivalca) - tudi cuclje. Najbolje je, da imaš za stekleničke posebno krtačko za pranje in jo uporabljaš izključno za stekleničke. Upam, da bo dodatek samo enkraten. Če boste morali dodajati večkrat dnevno ti priporočam, da si nekje priskrbiš sterilizator. Pa še to - če ti ostane hrana v steklenički, jo nikar ne pogrevaj, ampak vedno naredi novo. Voda mora biti seveda prekuhana. 50ml je pa malo manj kot pol obroka (če jeste 6×dnevno).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
29.4.2007 12:19:05   
Anonimen
evo mene spet na hitro,vecraj se nisem evc utegnila oglasiti zdaj bo pa tudi na ekspres user posted image

Žabika sem slikce kar prilepila v album Taijevo prvo kolo ,geslo Tai. S tem, da kolo na linku,ki si ga prilepila ima pedela ta pa jih nima in se mora sam poganjati.

tinaaja ocitno ima moj eno rahlo kopijo v Ljuser posted image , je bil namrec cel dan v sluzbi, midva s Taijem pa sama prvi dan....Zaenkrat se nas da srecati samo na stajerskem koncuuser posted image Nam pa bolj odgovarjajo Mullerjeve plenice,po dmovih je dobil izpuscajcke,pamperske so veckrat spustile.

sirena klice morm sibat

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
29.4.2007 13:59:23   
Sibil_
Dan!

Smo bili že zunaj na sprehodu-Koper je oživel ta vikend, vozi vlakec, pa kozel hodi okrog (maskota Vikenda v Kopru-človek oblečen v kozla in kozo-kozji par).Je prav užitek it na sprehod.user posted image

Tejčica-hmm za vrtec moraš samo poslat dopis na občino, da se je rodil nov član in kdaj.Je pa fora, da moraš to napisat čimprej, ker ti štejejo od naslednjega meseca po tem, ko oddaš.KAr pomeni če oddaš maja ti bodo šteli v olajšavo šele za mesec junij.Meni so rekli v vrtcu, da oni nič ne uredijo sami, ampak samo počakajo na novo odločbo od občine.

Tudi meni je bilo žal da se nismo videle, no drži potem za četrtek, samo jaz okoli 11ih že pičim nazaj proti domu, tako da bi bilo okrog 9-10 ih idealno, da se vidimo.Lukas je bil danes v bodiju z dolgimi rokavi in tankih poletnih hlačah, ki se zapnejo na rami.Pa mu je bilo zgleda vroče, bo treba res kratke rokave že uvest.Kako pa imate ostale oblečene otroke?Pa zdaj ne upam ga preveč slečt ker bo baje ohladitev, pol se pa prehladijo pa ni ok.user posted image

A mislite da bo naredil motovilec ful škode, če ga jem za kosilo?Se mi ga namreč full lušta, ampak sem še v dvomih-kaj pravite ve?Predvsem seveda tiste, ki dojite...pri teh stvareh sem pa malo fouš tistim, ki ne dojite in lahko vse jeste....user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.4.2007 14:13:18   
Žabika
Sibil: jaz polno dojim in jem vso zeleno solato! Zaenkrat nisem opazila, da bi Hani kaj škodovalo! Samo ne okisaj je preveč - jaz uporabim limonin sok - po nasvetu pediatrinje. Sem pa tudi prej samo tako kisala solato.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.4.2007 18:16:44   
draja
Skačica iskreno sožalje. Drži se! Glede mleka pa se ne sekiraj in ne obremenjuj se koliko ga katera izčrpa. To je vse tako relativno. Važno da se lahko dojita, tudi če zaenkrat še ne polno, saj tako mala dobiva potrebna protitelesa s tvojim mlekom. malo dodatka pa prav nič ne škodi.

Sonchek in Tinaaja hvala za nasvete glede dojenja. Sem upoštevala nasvet, da zdaj spet vsakič dojim na obeh straneh in je situacija drastično izboljšana saj se spet lepo dojiva user posted image user posted image user posted image . Sem pa jaz res očitno en poseben primer, saj traja tudi po več kot 10 minut preden si uspem s črpalko narediti vakuum, da sploh lahko začnem črpat user posted image . pa še to mi ponavadi uspe, če odstranim tisto silikonsko blazinico s črpalke. No, saj zdaj to ni več tako pomembno, saj so moje bradavice nazaj in se spet lahko dojiva user posted image .

Prehrana jaz še vedno ne jem nič surovega in nič mleka. Se mi bo kar utrgalo, ampaksi sploh ne upam, ker imam občutek, da vsakič ko nekaj poskusno pojem mala dobi krčke user posted image . saj vem - se bo treba opogumit, ker drugače me bo od pomanjkanja vitaminov in mineralov pobralo.

Za nami je čudovita noč - od 24 - 4, in nato od 5:30 - 8:30, s tem da je bila mala vmes budna v svojem košku, vendar je bila čisto pridna in kar sama nazaj zaspala. bravo naša Živa user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
29.4.2007 18:36:13   
tinaaja
Draja, bravo, da je dojenje spet steklo.. vidis, vsak problem ima svojo resitev in vec glav vec ve user posted image user posted image
Jaz sem zacela jest banane in jabolka in solato - kisno normalno. Mleka in mlecnih izdelkov pojem ful. Sploh ne vem, kaj bi jedla za zajtrk, ce ne bi nekaj od tega..

Mene pa tok zmankuje user posted image sla bi spat do jutri zjutraj user posted image ja, ja, sanja svinja kukuruz

Brino danes ful nekaj matra, od krcev do ne vem cesa.. na sprehodu je jokala skoz, mal se je umirila na rokah. Zdelo se mi je, da ji je vroce in sem jo slekla, pa niti ni bilo boljs. Pri mami v senci je celo za ene pol ure zaspala.. pol pa jovo na novo - stokanje, jok do pred pol ure, ko je zaspala v mojem poustru in zdaj pana. Drugace pa sploh nimam filing, kok jo oblect.. na soncu je vroce, v senci tko tko, ce zapiha spet drugo.. sva misnla jutri na primorsko skocit, zdaj pa spet ne vem.. ce bi bila take volje kot danes, pol bi bila res "zabaven" dan..

LeIna - slikic se ne vidi, pise napaka..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
29.4.2007 19:04:38   
LuLu
Ojla marčevke, kako kaj?
Simonka? Pozdravljena user posted image
Da še tu pri vas malo vprašam za nasvet. Bom kar kopirala iz februarčic:
Dajte mi POMAGAT tiste, ki dojite zdaj ali pa ste prej kdaj...
Da malo opišem situacijo:
Dojim, in rada bi da tako ostane. Npr. zadnjih 10 dni sem imela toliko mleka, da je viška hodlo, zadnja dva dneva pa bolj švof čez dan in zvečer. Zjutraj so dojke polne. Se mi je to že zgodilo kak mesec nazaj, pa se je stanje popravlo. Včeraj in danes sem mu morala dati Aptamil, pa mi ni preveč fajn, ampak lačen ne more biti. Torej, kaj naj naredim, da bo vsak dan tako kot je ponavadi. Zakaj par dni nimam dovolj mleka, potem pa spet. Oz. v tem času, ko je sit z Aptamilom, se mi že dovolj mleka naredi, za novi obrok. Ali pivo res tako pomaga in kdaj začne delovati oz. koliko ga je sploh potrebno spiti... Še kakšna hrana, pijača, ki vsaj ohranja količino mleka, če ga že ne dela?
Dajte mi kak nasvet, ker bi res rada, da smo še samo pri mojem mleku...
Najlepša hvala za odgovore...user posted image
LP, LuLu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
29.4.2007 19:29:34   
tinaaja

lulu...

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A imate kakšen recept, kako do mleka oz. a se vam zdi, da bom ob mleko ali imam še kakšno možnost?????

Po cem sklepas, da nimas dovolj mleka?
1. Pojdi na MON, forum dojenje in beri.. Isci clanek relaktacija.
2. cim vec pristavljaj, pusti, da se doji kolikor casa hoce in se probaj izogibat dodatku (sama najboljs presodis, a je jok zaradi lakote ali ne), pogosto menjaj prsi, lahko tudi veckrat v enem dojenju
3. pij sezamov napitek, caj za dojenje, kaksen kozarec piva
4. pocivaj, jej in predvsem zaupaj vase

Jaz sem od prvega dne dvomila v to, a imam dovolj mleka al ne, pa pikica raste v mejah sprejmljivega, kaka in lula ful, je zivahna,... Kokrat sem imela v mislih dodatek, pa sem jo raje pustila na joski 1 uro kot dodala. Zaenkrat deluje user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
29.4.2007 19:55:48   
draja
Lulu ti je že naša Tinaaja, ki res obvlada vse v zvezi z dojenjem, vse napisala. Mogoče gre za preskok v rasti, ko malček popije več kot je prej in traja da se prsi prilagodijo novemu povpraševanju. Ampak to se zelo hitro uredi tako da brez skrbi, ti samo pristavljaj pa bo.

Kopanje - ali vse uporabljate trdo milo? Meni je tako grozno s tem militi glavico in jo potem spirati - imam skoz občutek, da nismo dovolj sprali. A katera uporablja kopel in kakšno - a so vse kopeli take, da malčka potem ni potrebno splahnjevati in ga samo iz vode vzameš? Koliko kopeli pa daste v banjico?
Jaz res nisem pristaš pretiranega miljenja in mi je še enkrat na teden odveč militi ji glavo s trdim milom.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
29.4.2007 20:07:57   
skačica
hoj!

Evo, mi smo doma. Ati spi na sedežni, mala se igra sama v ležalnikuuser posted image user posted image user posted image , mami pa ima 5 minut časa, da počveka z vamiuser posted image  potem pa grem gledat Beana.

Izo sem malo prej podojila in ji nato ponudila še dodatek,ki ga ni niti povohala, se je očitno spet pri meni dovolj najedla, ker sem popoldan en obrok spustila in dala dodatek. Jo, je zoprno, ampak vse, da naša punca ne bo lačnauser posted image .

Danes imam pa tak dan, da bi požrla vse kar vidim. Po kosilu sem pojedla še nekaj čevapčičev, ko sem se vračala s pogreba( samo mož je bil, midve s tamalo sva pa počakale na babičinem domu) sem pojedla eno veliko lučko potem sem šla pa še v slaščičarno iskat dve tortici in sem pojedla vsake pol. Sploh ne vem kaj mi je. Jutri bom pa spet malo gledala kaj jem popoldne, ker je tole že pretiravanje.

Hrana- jaz jem sedaj vse, surovo sadje in zelenjavo, mlečnih izdelkov pa ne jem, ker jih ne smem, ker imam laktozno intoleranco.

Evo, grem se zdaj malo z Izo pogovarjat, ker se v ležalniku že malo dolgočasi.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
29.4.2007 20:55:42   
amy26
Draja, sem prav vesela zate da se je dojenje spet uspostavilo kakršno je bilouser posted image  

Hrana, tudi jaz jem že skoraj vse vendar v malih količinah, edino več spijem mleka, ne vem a je možno da ima Ela zaradi mleka mozoljčke, ima jih zadnja 2 tedna pa ful groba in rdeča lička. Začela sem mazati z ribjim mazilom in upam da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
29.4.2007 21:05:28   
tinaaja
ima jih zadnja 2 tedna pa ful groba in rdeča lička.

Amy, jaz sem ravno danes razmisljala, da bi za ene 3 dni ukinila vse mlecne izdelke, ker je pri nas enako user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
29.4.2007 21:14:16   
amy26
Amy, jaz sem ravno danes razmisljala, da bi za ene 3 dni ukinila vse mlecne izdelke, ker je pri nas enako

tinaaja, očitno bom tudi jaz morala ukiniti mleko vsaj za kakšen dan, če mi mazilo ne bo pomagalo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
29.4.2007 21:15:03   
draja
No jaz ne jem praktično nič mlečnega in se patronažna ni mogla načuditi kako lepo kožico ima Živa saj nima niti enega samega mozoljčka ali rdeče pikice. No danes sem opazila en mini mozoljček na obrazu, sicer pa je njena kožica gladka kot putrček oz. dojenčkova ritka user posted image .
Od mlečnega sem zdaj začela jesti le jogurte, pa danes sem si izjemoma privoščila 2 dcl belega (mlekca seveda user posted image ).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?