|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara da ali ne
26.4.2007 10:01:21   
Caarmen
Z možem sva v polni akciji za otroškim vozičkom. V vsaki trgovini in vsaka mamica nama pove drugače. Kaj pa bi ve svetovale. Ne moreva se odločiti ali vzeti vozek Peg Pegero varianta Young, ki ima vsak del ( košaro, lupinico, športni del) snemljiv ali naj vzameva kak drug vozek, ki nima posebaj košare in je v enem delu. Mi bo košara sploh prišla prav - rodila bom sredi avgusta. Nekateri pravijo, da potem ne rabiš lupinice?

Res ne vem kaj naj kupim. Rada bi najboljše za otroka in da zaleže malo prostora.... pa obvezno more biti 4-kolesnik.

Punce prosim pomagajte mi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:10:25   
Pingvinčica
Midva sva vzela sistem od CAM ki ima jajčko, košaro, in športni del. Bila zelo zadovoljna. Če želiš ti pošljem slikico na e-mail.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:15:15   
ostrouskaduska
Tudi jaz sem rodila avgusta in sem imela enak princip vozička-lupinica. ki se montira na voziček, košara in športni del. Jaz sem vse uporabljala in mi je bilo v redu. Pa še majhen je, ko se zloži in precej okreten med trgovskimi policamiuser posted image !

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:17:11   
Caarmen
Ostrouskaduska - kateri voziček ( firmo) si pa imela in kje si ga kupila?

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:20:43   
SaaS
Jaz imam voziček - "športni del" in lupinico, košare nisem kupovala. Se mi je zdela odvečni strošek. Sem pa kupila zimsko vrečo, ki je še kako prav prišla.

Prvi otrok je bil rojen novembra in je zimo preživel v vozičku in zimski vreči. V takem primeru se mora naslonjalo položiti v vodoravni položaj (oziroma tistih nekaj stopinj naklona). Lupinica je bila zelo praktična, ko mi je v avtu zaspal, sem ga samo prestavila na podvozje vozička in peljala naprej. Sploh ni vedel, da ni več v avtu..

Drugi otrok je bil rojen maja in se je poleti vozil v športnem vozičku - ležeči položaj, jasno brez zimske vreče. To z lupinico pa poleti nisem preveč prakticirala, ker v lupinici je v tisti vročini neznosno vroče, saj je to ena sama plastika. Jeseni, ko ni bilo več vročine, pa sinu pri pol leta ni bila več tako udobna...

Zimska vreča pa je aktualna že ves čas. Prvi sin jo je imel prvo zimo in potem drugo zimo pri enem letu, to zimo pa drugi sin pri pol leta. Mogoče tudi drugo leto pri letu in pol, to bomo pa še videli...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:27:41   
ostrouskaduska
Imela sem voziček Inglesina Zippy ali nekaj takega, se ne spomnim točnega imena, kupila pa sem ga v Italiji, ker je cenejši tam. Je pa zelo podoben vozičkom Peg Perego ali mogoče tudi Chicco. Ne vem, če ga v SLO spoh prodajajouser posted image

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 10:31:55   
Maxica
Imam PP Pliko P3. Prvega otroka sem rodila avgusta, drugega pa oktobra. Oba sem kakšne štiri, pet mesecev vozila v košari. Mi je bilo fino, ker so otročki v njej res fino zaščiteni. Pa še čez dan sem ju imela kar v njej v stanovanju. Jaz imam dobre izkušnje z njo in jo priporočam.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ostrouskaduska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 11:03:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Imam PP Pliko P3. Prvega otroka sem rodila avgusta, drugega pa oktobra. Oba sem kakšne štiri, pet mesecev vozila v košari. Mi je bilo fino, ker so otročki v njej res fino zaščiteni. Pa še čez dan sem ju imela kar v njej v stanovanju. Jaz imam dobre izkušnje z njo in jo priporočam.user posted image


enako, s tem, da je/bo pa vrstni red rojstva otrok obrnjen user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 11:30:11   
pikam
Jaz imam Jaguarja 3, zraven pa sem kupila še zimsko vrečo (tako ki ima trdo dno), in sicer kljub temu da dete pride konec julija. Športni del vozička se lepo zloži v vodoravni položaj, notr pa položim to vrečo. Vreča se mi zdi zelo praktična tudi za prenašanje in se jo lahko uporablja kot "posteljico", ko greš kam na obisk. Poleg tega pa bo prav prišla tudi jeseni in pozimi, ko bo otrok še majhen. Če rodiš sredi avgusta, moraš računati na to, da bo otrok zunaj predvsem od septembra naprej, ko je lahko že precej hladno in vetrovno vreme. Prej bi reka, da mogoče košare ne potrebuje nekdo, ki rodi aprila oz maja, ko ima pred seboj še celo poletje....s tem da se lahko voziček namesti v ležeči položaj....pa še takrat je košara fajn zaradi vetra itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 12:06:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikam)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 13:22:04   
Antigona
Jaz sem prvega rodila konec julija in sem imela samo športni voziček in lupinico, za pozimi pa zimsko vrečo. Tudi drugega bom vozila v istem vozičku, torej brez košare... Jaz je nisem pogrešala...

Lupinico rabiš v vsakem primeru, ker ga drugače kot tako ne smeš voziti v avtu!!!

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 14:18:31   
kobacaj

Jaz bom rodila maja pa sem kupila nov voziček (športni del), lupinico in pa rabljeno košaro. Košaro sem dobila zelo ugodno in se mi je zdelo novo košaro malo predrago kupovati za nekaj mesecev. Jaz upam, da jo bom lahko kar uporabljala, če ne drugega pa na začetku vsaj za doma v stanovanju. Upam pa tudi da mojemuuser posted image ne bo preveč vroče v njej čez poletje.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 15:32:14   
Lianna
Lupinica je nujna v avtu!!!!

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 17:49:03   
Sisy
Midva imava jaguarja 3 + košaro+zimsko vrečo+lupinico (ki jo bova še do-kupila)...Nekatere pravijo da je čisto ok če otročka voziš v športnem delu,vanj daš zimsko vrečo in tako košare ne potrebuješ...no jaz se z tem ne strinjam zato ker noben športni del,ne glede na to  če se položi v čisto vodoraven položaj ni tako udoben in primeren za novorojenčka kot je košara....

Zato absolutno glasujem za nakup košare...Lupinica pa je itak obvezna!

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 21:44:10   
masna
Ali ste tiste, ki niste uporabile košare vseeno kaj podložile "ležišča" vozička?

Ravnokar sem kupila voziček(za dvojčka), naslona gresta sicer do vodoravnega a imam vseeno občutek da ni prav ravno.

Ker imam možnost dokupiti le mehke košare s trdim dnom, od znotraj pa so obložene s flisom ali nekja podobnega, vglavnem zelo vročega, se mi res brezveze zdi zapravljat dnar za to saj mi bosta poleto otroka zgorela noter....


(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Košara da ali ne
26.4.2007 21:47:48   
MarijaPo
Mi smo bili totalni navdusenci nad kosaro. Jaz imam kriv hrbet in si zato nikakor ne predstavljam, da bi Evo z vozickom vozila naokrog v lupinici in tvegala poskodbe hrbtenice.
Kosaro smo uporabljali skoraj ves cas, ker se je zlahka snela iz vozicka in smo jo tako speco dali npr. na balkon (po sprehodu), ali pa smo jo vzeli na obiske, da smo jo imeli kam polozit, nam je kosara super sluzila do 5. meseca (Eva je bolj majhna). Pa se fina trda je ob straneh, tako da se nismo skos bali, da bi jo kam butnili, ce smo se recimo guzvali med parkiranimi avti.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Košara da ali ne
29.4.2007 12:20:46   
Anol
Jaz sem prvič rodila avgusta, sedaj bo maja in se mi zdi, da je košara za na voziček res super zadeva, ker otroček lepo leži, kot bi bil v svoji zibki, sploh ker si ob lepem vremenu lahko res veliko zunaj.

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Košara da ali ne
29.4.2007 22:09:01   
***pika***
MI smo celo zimo preživeli brez košare - se mi ne zdi nujna.
Začeli smo z vozičkom PP pramette, potem smo pa v quinyju tamalo vozili v zimski vreči in je super, pa bistveno ceneje kot lupinica.

Ker se tudi meni dno v PP pramette-ju ni zdelo čisto ravno, sem malo podložila in zravnala, pa je bilo OK.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?