Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Se vidi da je prelepo vreme, da bi sedele za računalnikom in čvekala. In prav je tako.
...kot da niso odprte tudi jutri in v ponedeljek.
. Ker bela ko sneg pa tudi ne nameravam biti skozi celo poletje...
.

Me bo premetavalo po hiši! Jurti pa gremo tudi mi na piknik na morje, ima mama rojstni dan, pa bomo na enem vikendu malo praznovali...in zato se moram res zdaj še malo it učit!
! Pokukaj na Lepota in moda ... se mi zdi, da so pred časom imele babe tam debato o letošnji vsesplošni "nosečniški" modi in da so "tapridne"
. Tako da bom blažena med moškimi. Upam samo da bo zdrav in da bomo nosečnost čimbolj mirno spelali. Mi pa ful tišči dol, pa se ne spomnim da bi me pri prvi nosečnosti tako hitro. No, pa saj pravijo da je vsaka nosečnost zgodba zase.
. Nič dopusta zame med prazniki, ke je sodelavec šel lepo uživat na Tajsko, komu lepše