Anonimen
|
Lemavrica, ko bi ti vedela kako te razumem. Midva sva se poročila novembra 2006 zunaj!!!, vsi so me spraševali če se mi je zmešalo, jaz pa skoz trdila, da nihče ne bo umrl, če bo moral pol ure zunaj stat in da bo itak sonček in da je lahko tudi maja ali septembra, ko se večina poroči dež. In glej ga vraga, bilo je 22 stropinj 18.11., čudovit sonček, kasneje rdeče žareč sončni zahod....nebi moglo biti lepše in bolj romantično....za obred zunaj oz. izven matičnega urada pa sva plačala 3.500 sit. A ti si pa več . Ah, saj bo lepo in bo še vse ok. Dež pa baje prinaša srečo. Slaba tolažba, saj vem.... Guppy, to ti pa je trebušon, mene bi s takim že v porodnišnico peljali . A si ziher da sta samo dva noter . res je lep. Cuma, če se sama šetaš po Strunjanu me pokliči, saj imaš mojo št. Za ponedeljek še velja? Jaz na RR piknik ne grem, je takrat ravno izpitno obdobje. Vsak dan težje spim, ne vem kako naj se nastavim. Zna biti ura že 4 zjutaj, jaz pa sem že vedno budna, sem ko kak zombi. In od tukaj naprej bo samo še slabše . Navajena sem od rojstva spat na trebuhu in je sedaj vse ostalo prava muka, na hrbtu sploh ni varijante, pol nekaj na boku ustvarjam in mi trebuh postane težek in ga vleče dol.....danes si bom v posteljo nesla male pouštre in podprla trebuh. Pa še sploh ni tak velik, sedaj šele ljudje opažajo da sem "mogoče" in previdno vprašajo. Madonca pa sem v 21 tednu. Sedaj smo se s tastom in taščo dogovorili, da bomo jutri kar mi štirje naredili malo piknika doma, ker se očitno res nikjer nič ne dogaja. Še za kres ne vem če bova šla...
|