Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), z dvemi leti bo šel pa med vrstnike. Veseli me to, da bom kljub službi veliko časa z njem, ker bom takoj začela z "ruskim"turnusom-dnevna, nočna, dva dni fraj. 
.
ti dam prav,ne zgleda glih
, danes prvič... zadnje dni je očitno nabirala zalogo, da bo lahko danes skoraj cel dan budna, ampak res je včeraj in predvčerajšnjim po trikrat na dan spala in nikoli ni blo manj kot dve uri skupaj!! Včasih tudi tri
. Danes pa nč, smo še dvakrat probale zaspat pa je sam za minuto oči zaprla in že naprej čebljala in pela - svašta...
kar do zdaj ni blo možno, ker bi bla mala rada ves čas v centru pozornosti.
. Me z Alenko sva cca 20 minut z avtom oddaljene od tebe. Veliko sreče pri statistiki
, sem že slišala o tem predmetu na VŠUP Nm.
, Vita ima samo okrog ust neke spuščajčke, drugače ni sprememb. Bom zdaj testirala, nekaj dni brez banane, potem pa probam da vidim če bo reakcija
.
to se bo nekaterim kolcalo (no saj ne bomo sam tračale...)
!!! Pri nas pa še nič, pa toliko znakov smo kao že imeli
.
.Za me bolj malo,me je včeraj zvečer moj z paradajz solato "zrajcal",danes je pa vaga spet malo več pokazala