Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
, so hormoni v prvi vrsti
, in hočem manjšo (gledala sem zelo lepe od Lip poljčane), in sploh ne morem primerjat tistih večjih...Frančeska, Filip ipd.... z Emilijo npr...
, jaz ga zagledam padem v jok in se zbudim. Tako namišljenega rojstva svojega dugega otroka nisem dočakala
, le vključi se v čvek! Jaz imam doma dva čmrlja in oba sta spala v ta malih posteljicah (120x60). Anej še do pred krtakim, torej do 4let, je pa res med ta manjšimi. Sedaj smo oba prestavili ne v prav ta veliko, pač pa tisto iz Ikee (160x70) in se super počutita. Nikoli ni bilo potrebe po 140x70, tako da če ti je bolj všeč manjša, jo kar kupi, ko jo prerase, jo seliš v ta veliko.
je prevelik za 2 skoraj 3 tedne,... kar je kar veliko. Ima 2200g,... matr mu
z diabetesom.
; Julija
To je namreč moje najlljubše sadje in sem rekla da se jih moram še pred porodom fajn najest, pa če mi raznese trebuh pa še rit zraven