Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:38:46
|
|
|
|
rija
|
- dolgi postopek (zdravila? dve, pa se ne spomnim katera gonal in še nekaj... citritide ) - celic: 22 - 11 oplojenih - 2 zamrznjenčka 1. vstavljena 1, negativno. 2. vstavljena 2 zamrznjenčka, pozitivno za enega
< Sporočilo je popravil rija -- 12.5.2007 19:39:47 >
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:45:12
|
|
|
|
Špelka
|
1. IVF - dolgi postopek (suprefact in gonal) - 9 celic - 5 oplojenih (1 blastocista, 4 morule), 0 zamrznjenčkov - 2 vstavljena, test negativen 2. IVF - kratki postopek (cetrotide in gonal) - 11 celic - 9 oplojenih (2 blastocisti, ostalo na ravni 8 celic) - 2 vstavljena, test pozitiven za enega P.S. Pika - mislim, da si ti v prvem postopku imela namesto suprefacta cetrotide, sam sej ni bistveno. Srečno!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:47:19
|
|
|
|
pika74
|
Res je Špelka... uh me že daje skleroza ... sam ne morm več popraut.
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:48:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
1.ISCI dolgi postopek 4 celice-2 zreli in 2 nezreli diphereline in gonal-f 2 moruli vstavili na 3.dan rezultata negativen 2.ISCI dolgi postopek 13 celic dalje zvem v torek zdrvaila diphereline in gonal-f LP Mojca
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
1.dolgi postopek 2.kratki 3.kratki 4.klomifen 5.klomifen 1.dve celici-nobena preživela 2.dve celici-ena takoj odmrla,druga naslednji dan 3.ena celica-nekvalitetna 4.nobena celica 5.nič celic 5x punkcija,nobenega transferja
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 19:59:43
|
|
|
|
pika74
|
Ojoj Dalija... kaj bo pa v 6. poskusu? Se mi prav smiliš... nisem vedla, da je bilo tako...
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika ne bo več 6.poskusa in punkcij,ker gremo po darovano celico.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:02:55
|
|
|
|
pika74
|
ma hvala bogu ... oz. darovalcu pa da bi se prijelo
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. K temu še dodam 4 laparaskopije in eno malo večjo operacijo. Zdravila pa sploh ne bom naštevala,ni kar nisem poskusila.Od vsega sem največ pokasirala kilogramov.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 20:08:52
|
|
|
|
pika74
|
Ja kile... jaz sem tudi danes eno kilo pokasirala . Pa sem jih od začetka jemanja klomifena (to je blo ene 3 leta nazaj) nabrala že ene 3-4 kile. Vsak dan si rečem - jutri pa res začnem hujšat haha.
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 12.5.2007 22:08:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Dalija, zdaj te pa še bolj spoštujem... Pika 1. ICSI dolgi postopek (vsaj mislim - 22. dan začela s Suprefactom, ob Menogonom) 6 celic - dve nezreli, dve se nista oplodili ET tretji dan dva embrija test - Big Fat Negative
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:41:27
|
|
|
|
Skorpija
|
1. ICSI dolg postopek diphereline in gonal-f 19 celic, 8 oplojenih, 4 blastociste 2 neuspešna transferja (1. ena celica, 2. dve celici) 1 uspešen transfer z zadnjim eskimčkom - po enem tednu abrazija Dalija, upam, da darovalko že imata in držim pesti! Pa bravo darovalke, res ste face!!!!!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:46:30
|
|
|
|
Skorpija
|
Aja, aja, še kile moram komentirat... Jaz sem malo PCOjasta in v taprvi rundi špric in še po punkciji sem se zredila kot slon, res... Ko nam pa še drugič ni uspelo, mi je pa počilo v glavi od vseh pridobljenih kil (10 kil v pol leta) in sem začela tečt, hodit, nič hrane po šesti in sem shujšala do tega zadnjega postopka 8 kil in je uspelo, pa tudi med postopkom se nisem redila. To je zame cela zmaga, res!!!! Tako da zdaj do jeseni sem se odločila zgubiti še 5 kil in pol bom ready daddy Ker če nič drugega, bom vsaj čedna kt vrag in to že pomaga samozavesti, samozavest pa pride prav, ko se moraš spet preleviti v "eggplant", a ne punce
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:53:42
|
|
|
|
Skorpija
|
Abrazija je bila po enem mescu, ne po enem tednu. Mater! Se mi vidi, da sem padla na dno pirovske flaše včeraj... Z leti človek res postaja vedno bolj mačkatozen... Grem, preden še kaj trapastga napišem! over and out
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 10:58:35
|
|
|
|
citrončica
|
1.IVF -dolgi postopek(suprefact,gonal-3amp.) -16 celic -8 oplojenih,0zamrznjevčkov -2vstavljena 5.dan - 11.dan po ET -------------------------------------------------- 2.IVF -dolgi postopek(suprefact,gonal-3amp.) -UZ 18.5......10dan Gonala!! --------------------------------------------------
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 13:26:57
|
|
|
|
ija
|
1. ICSI - kratki postopek (Suprefact, Menogon - 2 ampuli) - 6 celic - 4 oplojene, 2 vstavljeni - test negativen 2. ICSI - kratki postopek (Cetritide, Menopur - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojene, 1 preživela - vstavljena - test negativen 3. ICSI - kratki postopek (Suprefact, Menogon - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojeni, 2 vstavljeni - test negativen 4. ICSI - kratki postopek (Cetritide, Menopur - 3 ampule) - 4 celice - 2 oplojeni, 1 preživela - vstavljena - test negativen Malo kvarim povprečje ampak bo že
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 13:52:38
|
|
|
|
sayuri
|
Kako veste, kdaj je postopek kratek in kdaj dolg? Jst namreč sploh ne vem, v kakšnem postopku sem Mi ni nihče nič povedal.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 14:20:47
|
|
|
|
emaa
|
Odvisno kateri dan ciklusa začneš z jemanjem zdravil (22. dan ciklusa je dolgi postopek, 2. dan ciklusa kratki posotpek) ter katera zdravila jemlješ.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 16:54:29
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,Pika,ful zanimiva tema,le še oglasit bi se morale tiste,ki jim je uspelo,da malo povprečje popravijo!! Emamair,zdaj sem tvoj album pregledala,kako lušna sončka imaš, !!
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.5.2007 21:33:35
|
|
|
|
GoYa
|
Moja statistika: 1. ICSI - kratek postopek (diphereline + gonal 2 ampuli, čez 4 dni dozo povečali na 3 ampule) - 7 celic - 4 oplojene - 2 moruli vstavljeni, 2 blastocisti zamrznjeni - test pozitiven - v 11t ss in abrazija ___________________________________________________ čez 4 mesece - od 2 zamrznjenčkov 1 preživel in vstavljen - test negativen ___________________________________________________ 2. ICSI - kratek postopek (diphereline + gonal 2 ampuli, čez 4 dni povečali dozo na 3 ampule) - 7 celic - 5 oplojenih - 3 vstavljene (morule), 0 zamrznejnčkov - test negativen ___________________________________________________ Vmes en spontani poskus s klomifenom. Na mizi, pripravljena za punkcijo, ugotovimo, da so folikli popokali. ___________________________________________________ 3. ICSI - kratek postopek (decapeptil + menogon 3 ampule) - 6 celic - 3 oplojene - 3 vstavljene (morule) - rezultat: moja mala mišolina, ki pridno pančka v posteljici
< Sporočilo je popravil GoYa -- 13.5.2007 21:34:54 >
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 6:40:23
|
|
|
|
Bety upa
|
1.ICSI (kratek postopek, menogon 3 ampule, cetrotide) 7 celic 5 oplojenih 1.transfer 2 morul nič zamrznjenčki ========================================== 2.ICSI(kratek postopek,menopur 3 ampule, diphereline) 7 celic 6 oplojenih 5 blastocist 1.transfer 2 blastocist//test +++++, propadanje nosečnosti/// 2.transfer 3 zamrznjenčkov, vsi preživeli test++++++++++//nosečnost do 8.tedna in abrazio/// =========================================== 3.ICSI /kratek postopek, menopur 3 ampule + diphereline/ 7 celic 6 oplojenih 5 blastocist 1.transfer 2 blastocist//test +++++,propadanje nosečnosti// 2.transfer 3 zamerznjenčkov, vsi preživeli test +++++++++, propadanje nosečnosti// =========================================== 4.ICSi (dolg postopek, menopur 3 ampule+ diphereline) 4 celice,2 deformirani 2 oplojeni 1.transfer 2 morul//test +++++++, propadanje nosečnosti/// =========================================== zelo slabo za živčke......
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 9:23:25
|
|
|
|
Saša27
|
Naj še jaz dodam mojo statistiko: 2X IUI obakrat test negativen 3. kratki postopek z Gonalom Punkcija in dve lepi celici, ki sta se obe oplodili, vendar na koncu test zopet negativen 4. dolgi postopek s suprefactom in konjsko dozo gonala Punkcija in 7 celic, od katerih so se 4 oplodile, dve vstavili, test zopet negativen, sedaj pa me čakata v LJ še dva zamrzjenčka
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 12:08:31
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
a se lahko tudi jaz javim? 1. IVF - dolg postopek (suprefact + Menapurja 3 ampule) - 4 celice 3 oplojene - 2 blastociste vstavljeni - dva ++ ker nosim
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 14.5.2007 12:09:59
|
|
|
|
gugu
|
Da se še jaz vpišem: 1.spontani ciklus ena lepa celica- se ni razvila ni prišlo doET 2.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 15 celic, 2 oplojeni nič zamrznjenčkov test- NEGATIVEN 3.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 16 celic, 8 oplojenih in 3 zamrznjenčki test- NEGATIVEN, vsi zamrznjenčki preživeli a po ET test- NEGATIVEN 4.IVF dolgi postopek (menopur in suprafact) 5 celic, 2 oplojeni in nič zamrznjenčkov test- NEGATIVEN Naj pa povem da mi je dr. Bokalova rekla in obljubila, da prvi spontani ciklus ne bo štela v postopek!!! Sedaj so spremenili pravila in se bom morala boriti,da mi ga ne bojo šteli in da mi še dovolijo v en IVF postopek! Drugače
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?