|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mazoljčki po glavi...
18.5.2007 21:00:33   
* Saby *
Aloha!!! Naš  6-mesečnik vsake toliko dobiva po glavici mazoljčke- gre za pike polnjene z belim gnojem-izgledajo kot ogrci. Je to od kake hrane ali je možno, da je občutljiv na neoprane stvari-pojavilo se mu je zdaj 2-ič in  zmeraj po tem,ko smo v trgovini sprobavali kapico.Baje so stvari posprejane z nekim škrobom...user posted image  Ima katera kaj izkušenj?

_____________________________

Majhen sem,
Srečen, sončen in nasmejan!
Zdrav sem – vedno razigran.
Ko sem bolan –
Sem s skrbjo in ljubeznijo obdan.
Ko odrastem, se šele zavem, –
da zaupam vam – odraslim ljudem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mazoljčki po glavi...
18.5.2007 21:30:30   
Anonimen
Žal ti ne znam kaj veliko povedati,zakaj se mu pojavljajo,želela sem ti le napisati,da mu jih raje ne praskaj oziroma pazi,da si jih čim manj praska sam,ker lahko pustij brazgotine.Vrjetno se mu to pojavi na lasnem mešičku,vrjetno zaradi kakšne alergije.Če veš,da dobi vedno po probi kapic v trgovini,pač ne počni tega.

Želim ti vse dobro!user posted image

(odgovor članu * Saby *)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?