corfu
|
Dober dan Kako ste? Pri nas v NM rahlo dežuje in mislim, da bo danes en tak nataknjen dan, mislim, da smo pri nas vsi vstali z levo nogo. Včeraj sem pa jaz mislila, da bom šla rodit... celo dopoldne sem se učila in pospravljala stanovanje, nato sem bila na parceli, grabila...zvečer letela po sina, še njega lovila po parcei dve uri in zvečer doma ženske brez heca, jaz nisem mogla hodit. Kolena sem imela tako otečena, da jih sploh ni bilo, da o gležnjih ne govorim, sam trebuh pa je tiščal navzdol in prav bolel, tako, da sem šla do wc-ja kot račka, s tem, da sem si trebuh podpirala, saj sem imela občutek, da mi bo vse ven padlo . Danes ne delam nič, razen solato za kosili, mož bo pekel čevape, moja sestra pa bo pripravila ostalo. Prvi prvi nosečnosti nikoli nisem doživela kaj takega, sicer je pa res, da sem takrat lahko vse popoldneve preležala, zdaj pa že imamo doma enega malega razgrajača. Mislim, da je to edina slaboa stvar, če se lahko temu sploh tako reče, v majhni razliki med dvema otrokoma, dvigovanje prvorojenca in aktivni popoldnevi. Punce uživajte!
|