|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaj
22.10.2004 22:36:45   
Abby
ko sem včeraj zjutraj preoblačila hčerko, sem opazila, da ima po hrbtu in nogah velikanski rdeč izpuščaj - koprivovko. Šle sva k dr., ki je posumila na alergijo na hrano, ampak nismo mogli ugotoviti, na katero. Dobila je sirup Zyrtec, ki je po 1 žlički odpravil izpuščaje. Kljub vsemu se mi je verjetnejši alergen zdel nov pralni prašek, zato sem iz njene okolice odstranila vse, kar je bilo prano z njim. Danes na kontroli ni bilo izpuščaja, zato je dr. rekla, naj ga vzame le še po potrebi.

Popoldne pa je puči pojedla malo puranje juhe (ki jo je jedla tudi dan pred pojavom izpuščaja), potem pa si je v njej umila rokice in se z njo mazala po obrazu. Zvečer sem opazila izpuščaje po ličkih, čelu in okoli oči, malo pa še na trebuščku. Spet sem ji dala sirup. Zdi se, da ji vendarle alergijo povzroča puranja juha, ne pa pralni prašek.

Ali ima še kdo izkušnje z alergijo na perutnino in ali je to zaradi beljakovin v mesu, ali pa zaradi aditivov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izpuščaj
22.10.2004 22:49:28   
Janeja
Za alergijo na perutnino pri otrocih še nisem slišala.
Glede na to, da si napisala, da je dobila izpuščaje po obrazu je po mojem mnenju alergija na kakšen dodatek. Pri alergiji na hrano so namreč značilni izpuščaji po telesu in ne toliko po obrazu :zmeden:
Čeprav imam veliko izkušenj z alergijo (mleko, jajca, arašidi,...) pa ti žal ne znam svetovati. Smo pa tudi mi "tipali u temi" preden so nam s testi potrdili dejanske alergije.

Upam, da ti čim prej uspe najti pravi vzrok.


(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izpuščaj
26.10.2004 22:20:43   
miki-1
Tudi nam so ugotovili alergijo na mleko. Ali imaš kakšen nasvet ali kaj podobnega?

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izpuščaj
27.10.2004 14:12:18   
Mel
Da nisi mogoče v juhco dodala kakšne jušne kocke al pa vegete?

Zna bit alergeno. Moj mali je alergičen na Curry... kar je mešanica začimb....

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izpuščaj
27.10.2004 21:51:35   
Janeja
miki,

preberi si debato

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=18473&idk=93

če te zanima pa še kaj drugega pa kar vprašaj.


(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izpuščaj
23.11.2004 20:02:05   
viv_
Abby,

pri moji se je tudi pojavil tak izpuščaj po nogicah, sedaj je šel pa na komolčke in na hrbet, tako da bova šli jutri k zdravnici.

Stara je 11 mesecev, do sedaj ni bilo nikoli nobenih pikic, nič... Sedaj pa kar naenkrat! Joj, upam da ni alergija na kakšno hrano! Do sedaj je vse vredu prenašala, jedilnika ji nisem menjala... Čudno!

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?