Anonimen
|
Dobro jutro še iz moje strani! No, jaz pa imam po novem zdaj očala..kako čisto zdaj vidim, kot, da bi bila prej slepa ko kura. V bistvu me matra samo, ko moram kaj prebrat, ampak so mi svetovali, da bi jih vseeno tudi drugače nosila, pa sem tako čudna v njih. Cuma - tudi meni ni všeč ta kič, jaz sem si včeraj kupila kar ene običajne natikače v Massu, ki so tiste verzije kot so od kopitarne Sevnica pa nisem dala več kot 20 eur, so bli nekaj znižani. Sem pa bila res skoraj vsepovsod po trgovinah pa je res vse srebrno pa zlato pa rožice...nisem jaz za to. Moj zajtrk..zadnja dva dni pšenični crispy s pravo kavo pa kakšno jabolko. Je že dve uri kar sem jedla zajtrk, tak, da bom mogla kar z neko malico še pohitet, ko grem na avtobus za na Ptuj pa, da nem kje še tja padla. Se mi pa res zdi, da moram čez cel dan nekaj jest, drugače mi sladkor ful pade, zdaj ko pa je še vročina pa je še huje. Včeraj sem bila v H&M-u v Celju pa res ni nobene izbire. Ene fajne hlače sem najdla pa bi mi bile še prav, če me ne bi v polno tiščale na trebuhu, čeprav so prav nosečniške. Danes grem malo po Ptuju pogledat pa si bom verjetno kar kakšne običajne raztegljive hlače kupila kar na gumico al pa si sešijem še gor jersey. Čim bolj poceni je bolje je, najbolj važno pa je itak, da se človek v tistem kar nosi dobro počuti. Še prejšnji teden sem lahko nosila stare kavbojke, zdaj pa še tega več ne. Lep dan vsem!
|