Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, da smo že kar egoistične in prave foušijke postale. Vsaj jaz sem taka na trenutke, ker res boli, ko te ljudje gledajo v tebuh in skrajno nevljudno sprašujejo če bomo kaj naročili ...) bedno do konca.No pa saj za dežjem vedno posije sonce,
upam da ne pride ta mesec,čeprav me nekaj špika. ta mesec sem prvič jemala klomifen , pa da vidimo, če bo kaj ratalo.
...je šlo že mimo. Tisti dan sem bla pa res ful down. Zdaj sem pa itak polno zaposlena: skači sem, skači tja,...
računalničar).
, danes zjutraj sem ponovno delala test in se je kar hitro pokazala, lepo vidna
. Tako, da me kar modro pobarvajte. Mi je pa žal za vse vas, ki vam ta mesec ni uspelo in držim pesti, da vam uspe že kar naslednji mesec.
, kaj to pomeni? A je mogoče to nekakšna reakcija na antibiotik, je pa res, da me je danes zjutraj nekaj črvičilo v trebuhu, ampak me je tudi nehalo? Ampak noseča sploh ne morem biti, saj je moj G rekel, da ni videl 15. dan znakov O
Nič mi ni jasno. Mogoče se pa vse to pripravlja na prihod
, se bom kar kmalu preselila v junijske. Je bil pa vsaj dopust nepozaben