Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Meni se ne ljubi niti gledat kaj šele kaj drugega. Sem imela tako slabo noč, da sem komaj čakala kdaj bo jutro.
... pri meni jo bo danes po mojem bore malo me tale vreme ubija, pa moj pritisk tudi, je čisto v podnu.
Ko sem to izvedela, me nič več ne preseneti. Edino me je presenetilo v šoli za starše, kako so bodoče mamice in ateji obračali glave, ko smo gledali filmček, kako ženske pristavljajo otroka. Pišuka, zame ni bilo dovolj primernov, da bi se nagledala in kaj probala iz tega potegniti, unedva sta se pa stran obračala.
,
Ker v 37 tednu jim ga ne bo uspelo obrnit.
sem klicala v porodnišnico Kranj in so mi rekli da naj pridem čim prej. Ja bom šla kar v sredo.
Imam pa še en problem. Od kar mi je zmanjkalo češenj sem mega zaptra. Nič več ne pomaga (ne jogurti, ne donat, ne litri tekočine....) Rabim češnje!
umiri, ni ravno pravilo. A si že štopala utrdevanje? Ker vidim da nisi logirana, upam, da nam nisi kam pobegnila!
Mene tudi ubija to vreme. OK se pritožujem ko je prevroče, a če je dež in zatohlo, mi pa izgleda pritisk ful pade in sem fuuuuuul tečna. Sem glih spila kavo, pa čakam efekt.
.
. Jaz sem že celo življenje naravnana po polni luni (vse ta rdeče, pa oba poroda!). Pa že par dni imam te popadke.... Madonca, midva z
pa bova ta dan uživala v Kobaridu (se greva za obletnico razvajati v Hišo Franko