|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 9:36:30   
Minki
Živjo vsem skupaj:),
sem pred dilemo pri nakupu vozička:zmeden:. Odločam se med Quinny 3XL (Formula ali Freestyle) ali med Peg Pereggo (Pliko P3 ali Pramette). Problem pa obstaja v tem, da z možem stanujeva v bloku brez dvigala, vozička ne bi mogla puščati na hodniku spodaj, ker ni prostora in tudi zunaj ne. To pomeni, da bi ga morala vsakič vlačiti po stopnicah v stanovanje (2.nad), ki pa je tudi samo dvosobno:zmeden2:. Verjamem, da mi lahko pomagate. Hvala.:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 9:42:51   
Anonimen
Quinny vem, kakšen je. Peg Pereggo pa ima več modelov, ki se po mojem precej razlikujejo. Kupi takšnega, ki bo lažji. Sicer sem jaz tistega z napihljivimi gumami po stopnicah kar peljala, približno tako kot invalidski voziček. Le da je bilo pri nas amo 6 stopnic. Pa še tega ne bi smela, piše na navodilih. Pa tudi starejšega dojenčka lahko malo "porukaš", majhnega pa ne. Zato na žalost po mojem mnenju Quinny za nošenje v drugo nadstropje ne bo v redu. Mogoče ti bo katerea vedela svetovati, kateri voziček je najlažji. Za Maxi Cosi City že vem, da je "ultra lahek". Ima košaro, ki jo lahko odpneš in najprej neseš samo košaro z otrokom, ga breš pozneje še po ogrodje. No ja, to isto košaro ima tudi Quinny. Torej prve tri mesece bi šlo s Quinnyjem, če boš ogrodje posebej nosila. Maxi Cosi City bi bil po mojem primernejši. Je majhen, lep in čisto lahek.

(odgovor članu Minki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 9:52:32   
Jančika_
Jaz imam podoben problem, stanujem v bloku brez dvigala, v tretjem nadstopju v dvosobnem stanovanju. Imam pa Chicco 6WD voziček, ki ima 12 kil. Ker je naš avto skoraj vedno parkiran pred blokom, ga puščava kar v prtljažniku. Včeraj pa je mož šel z avtom naokoli, tako da sem voziček nesla sama gor, da ga nisem pustila kar pred blokom.

Naprej otroka, potem fasngo, nakar še voziček...:(. Sem bila napol mrtva po tazadnji rundi. Zdaj bova nekaj ukrenila, da narediva plac v kleti. V kolesarnici si ga ne upam puščati, ker ima preveč ljudi dostop. V stanovanju ni šans da bi ga imela, bi se samo spotikala ob njega.

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 10:25:02   
beti 1
Jaz sicer stanujem v bloku z dvigalom, vendar imamo garsonjero in ker ni primernega prostora, kjer bi lahko pustila voziček, ga imamo kar v stanovanju. Imamo pa ABC designa Novus 3, ki ni majhen, pa zložimo ga tud ne. Počasi se navadiš še na eno novo "omaro" v stanovanju.
Mi smo ga od začetka uporabljali tudi kot stolček za hranjenje, zdaj pa je en od najbolj priljubljenih prostorov za igranje (pleza po njem, pobira stvari iz košare,...).
Bi pa na tvojem mestu pogledala, da je voziček res kar se da lahek, pa da se ga da tako prijet, da lahko neseš otroka v vozičku po štengah. To je počela svakinja s Plikotom. Je bla ravno tako v drugem nadstropju brez dvigala. Ok, če maš košaro ali lupinico, pa to daš dol in greš potem po ogrodje še nekako gre. Si pa ne predstavljam, kako bi z otrokom v eno roki zložila plikota, na tla ga pa tud ne moreš dat za ta čas (otroka mislim). Vsaj dokler ne sedi trdno, ali pa recimo če spi tud ne.
lp
beti 1

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 12:36:36   
bivka
Zdravo Minki!

Mi smo kupili Peg Perego Pliko P3-modular system!!! meni je tak cakani! :kuza::kuza::kuza:

Živim v bloku v 4. nadstropju brez dvigala in bom voziček puščala v avtomobilu.

Vozičkov Quinny ne poznam, pri odločitvi pa upoštevaj težo vozička in velikost sestavljenega vozička!

Lp
B in :duda: (23t)



(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 12:46:31   
Annny
Živjo, Minki,

imamo Quinnyja Formulo- ne priporočam za prenašanje po stopnicah..Sam voziček v osnovi ima cca. 14 kg, če pa dodaš še košaro Dreami (mi jo imamo v tem času gor), potem vse skupaj tehta skoraj 20 kg!!!
Saj ne rečem- voziček je udoben in super, je pa kar težak. Ampak mi živimo v hiši in s stopnicami tako nimamo problemov.
Je pa še druga možnost- če kupiš Quinnyja, ga imej spravljenega zunaj v avtu, ker tudi v stanovanju zavzame veliko prostora.
Lp

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 12:53:57   
Tinca7
Hojla!

Quintija sicer ne poznam prav dobro, ker smo kupil Peg peregota - pramette. Imam popolnoma isti problem kot ti; 2 nadstropje brez dvigala, hodniki neuporabni. Zato sva se odločila, da bo voziček stalno v avtu. Tehta pa le 9,5 kg, tako da ga res ni težko dvignit. Mislim, da je med lažjimi. Kupila sva ga, ker sva ga najprej mislila gor nosit, samo sva potem ugotovila, da en človek ne more nest dojenčka v eni roki in vozička v drugi :((.

Predlagam, da greš res v trgovino, in vse "sprobaš".

LP, Tina :kuza:


(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 12:57:02   
Anonimen
Mi imamo tudi Peg Perego, večinoma je v avtu v prtljažniku, drugače pa pol ko si mal zverziran (otrok pa toliko star, da ga lahko nosiš v pokončnem položaju) gre tudi oboje po stopnicah....Smo pa v 1. štuku....Je pa kar lepo vodljiv in obvladljiv, v eni roki naša pupa, z drugo odprem prtljažnik, ga vzamem ven in sestavim, vse gre!!!

(odgovor članu Minki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 13:14:46   
Minki
:love::love::love:HVALA vsem, za informacije in nasvete.
Po moje bova kupila Peg Pereggo voziček, ker mislim, da je Quinny le prevelik. Smrk, smrk, smrk.... To pa zato, ker mi je Quinny bolj lep. Ne vem, okus pač...;)

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 13:31:49   
atis
mi imamo za našo Ajdo pegpereggo complete p3 in smo zlo zadovoljni.ker stanujemo v hiši kjer je dvigalo,mi je ni treba nositi, žal pa je v našem kraju več stopnic kot ovire pri sprehodu, pa tudi trgovine in podobno so brez lifta, zato jo kljub njenim 7,5 kg z vozičkom vred dvignem in nesem.:bravo:pa še za mene je fajn mal telovadbe:sloncek:poglej karakterostike na spletno stran trgovine sonček.Urša:zmeden2:

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 13:45:16   
TARA in MAJ
Zdaj so prišli novi quinnyi ki se zložijo čisto na majhno imajo pa jih v infantinotu so najmanjši in najlažji vozički do sedaj so od rojstva dalje men je res svetoven voziček. lp.tara:miska:

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
25.10.2004 14:55:18   
Anonimen
:)-Joj se še spomnim,kako sem voziček pa detece notri v 4 štuk nosila..groza moj hrbet,pa roke bi se mi kmalu nategnile do podplatov.Mislim da ta voziček ki si ga omislila ne bi smel biti tako težek,še posebej,če boš imela pomoč še dveh parov rok.papa:sloncek::kuza::muca:

(odgovor članu Minki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   quinny ali peg pereggo, če stanuješ v bloku
27.10.2004 10:38:13   
malika
Jaz bi ti sicer toplo priporočala Quinny, ampak za nošenje je žal res težek.Jaz ga puščam kar v avtu ali pa na hodiku pri babici(mi smo eno nadstropje više), tako da gre, ampak vsak dan po stopnicah gor in dol, pa ne bi šlo.Škoda:(

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?