Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, mogoče katera ve, do katerega tedna se lahko kopamo v morju? So potebni kakšni vložki ali kaj podobnega? Al se samo preoblečemo v suhe kopalke, ko pridemo ven?

sramežljiv in trmast in se nam ni in ni želel pokazati.
...bolečine v ledvenem predelu ni več, je pa zato v križu in v dimljah. Kako si pa ti? Kaj reče tvoj G? Se mi pa zvečer pojavlja roza izcedek, kar pripisujem dnevnemu naporu, zato sem večeraj vse popoldne preležala in moram rečt, da je danes bolje. Otroka čutim normalno - brce so zelo boleče v predelu reber, saj je trenutno obrnjen že z glavico na glavo in me brca v zgornji del trebuha. Se pa baje lahko še kadarkoli obrne in samo upam, da ne.
. Ko sedim, še nenako gre,ampak ko vstanem...
v bolnici
. Ima ledvične kamne in načeloma bi moral le eno noč prespati, pa nekaj ni ok, tako da ga še vsaj do jutri ne bo. Danes je sinček spal z menoj v veliki postelji, saj sem menila da se v eni noči pač ne bo navadil nanjo, saj bi moral danes možek že priti.. ampak zdaj me pa že skrbi, če ga predolgo ne bo
...
.
. Pa luštne slikice iz morfologije.
sladoled. Ta sladoled se je do sedaj moral tvoji ženi že 20x okrog obrnit.....
. No zdaj mi je jasno, da je bilo na nuhalni zelo zelo zelo prekmalu da bi lahko trdili da bomo dobili fanta. Očitno se naša miška ne da več klicati mišek in se je pustila ogledati