|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 11:23:36   
@ŽOGICA@
Živjo mamice-bodoče in sedanje! 9nebesa
Kar dolgo se spet nisem oglasila-zaradi osebnih stvari.:(
Zanima me, sem drugič noseča danes polnih 20t. :roza:???????Prvič sem gibe začutila nekje v 18t5dni, vendar do danes nič. V prvi nosečnosti sem čutila od prvega giba vsak dan vsaj en gib.
Je možno, da nisem toliko pozorna ali, da še bodo prišli??? Zredila sem se za 0,5kg:bravo: pa še to od tistega ko sem hujšala, tko da mam še 0,5kg manj kot prej preden sem zanosila. :muca:Tud trebušček je očitno-skoraj za pol manjši kot v prvi nosečnosti.
Kako pa kaj ve z vašimi gibi:duda:, trebuščki :sloncek:in kg??!????
HVALA ZA ODGOVORE
ADELA:kuza:

zaskrbljena :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 11:38:17   
smrček
Jaz sem se tudi na začetku zelo malo zredila. Malega pikeca čutim od 19t dalje in to vsak dan (naš bo ziher nogometaš). Trebuh imam čisto majhen - ga nosim bolj v križu, tako da se mi v 5. mesecu čez obleko še sploh in nič poznalo. Sedaj sem v 29t, "pridelali" smo pa 6kg.
Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 11:43:17   
eva1
Ojla!
No ceprav gibe cutim sele nekaj dni redno, sem ga prvic zacutila ze kaksne 14 dni nazaj, ampak vmes tudi po nekaj dni nic, da ze nisem vedela, ali je to sploh to! Tako da mislim, da se ni treba obremenjevati, sem nekje prebrala, da se kolicina plodovnice lahko tako poveca, da se gibi ne cutijo vec dobro, ali pa se sploh ne! Mogoce je pa bebica bolj nezna, pa lezi bolj zadaj-pa manj cutis, pa trebusck tut zaradi tega ni tok velik!
Glede kg-baje se po 20t zacnejo rediti tudi nosecke, ki se prej niso!
Jaz sem pridelala ze 4 kg-pa samo sladko jem, tako da sem vrjetno se veliko vec! Pa ni panike, se sploh ne sekiram-bom ze spravila pol dol! Trebuscek pa velik-ogromen! Ko sem prisla vceraj k dr. Mihelicevi, je najprej rekla, ja tole pa mora ze biti tam 30t, sem se sam nasmejala!
No tako je to pri nama!
Uzivajte in
Lp, Eva 19t

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 11:52:56   
Suzi*
Ojla!

Jaz gibe čutim že kar od 16t (jutri pa bo polnih 22t). Na začetku so bili bolj mehurčki in nežno božanje, zdaj so pa že kar konkretne brce, ki se ponavljajo skoraj cel dan. Včeraj sem bila na pregledu pri G, pa mi je rekla da moram bebiko vsak dan čutit! Sem pa jaz pridelala že kar nekaj kilc, sicer samo v trebuščka, tako da je že precej velik.

Samo za imformacijo od ene gospe, ki je bila 3x noseča. Ta je rekla, da je vsakega otročka prvič začutila pozneje kot prejšnjega. Torej, po moje se ni za sekirat. :)-

Lep dan in kakšno brco ti želim!

lp, Suzi 21t6d

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 13:09:07   
SISI25
Jaz sem moja dva prvič čutila šele nekje okoli 21 tedna. Potem pa dva tedna tako čisto po malo kdaj pa kdaj. Da sploh nisem vedela če je to to. potem sta pa naenkrat začela tako brcati, da sem mislila da mi bo vse rebre in želodec ven vrglo.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PROSIM ZA POMOČ!!!
26.10.2004 23:12:08   
kimi
Če čutiš vsaj 10 brc na dan je vse ok. Bodi pozorna na brcanje tudi na rahlo pa bo

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?