|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 10:54:15   
kapica
Maja, ne klicat hudicauser posted image . ves da more Corfu se konec junija it gledat Moske.comuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
7.6.2007 10:55:58   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Maja, pa kak lahko sklepas da ma njen kratkega, ce pa sploh ne ves user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ROTFLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  LOLuser posted image user posted image user posted image  user posted image umiram od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica, a b ti rada, da rodim al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti si faca, ni kaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
7.6.2007 10:56:46   
Freycha
Rumba, sej nič ne škoduje, če malo kri "oplemenitiš" user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
7.6.2007 10:57:18   
kapica
Ma ne no freycha, ne it rodit, ves da hocemo videt se seznam danes. Ja ce se bos tako smejala, bos prisla hitreje iz nizkega starta kot v pol ureuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
7.6.2007 10:58:16   
Freycha

Ma ne no freycha, ne it rodit, ves da hocemo videt se seznam danes. Ja ce se bos tako smejala, bos prisla hitreje iz nizkega starta kot v pol ureuser posted image user posted image .

pišuka, potem bom pa prva spet vstala, bo pa spet vse narobe in bom poslušala komentarje: jah sej Freycha mora bit itak povsod prva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
7.6.2007 10:58:19   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Je že oplemenitena. Mater paše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
7.6.2007 10:59:22   
Bonni
Živjo Čveke,

Da se še jaz javim po dolgem času...user posted image . Berem vas vsak dan (se ne vidi, ker imam skrit nick), pišem pa res bolj malo (čeprav imam kup vprašanj). Pa sej me niste pozabile, a ne?user posted image  No, ker Freycha tako pridno opravlja svojo funkcijo in nam je vsem poslala ZS, sem si pa rekla, da se moram malo javit user posted image

Torej, Freycha, PDP ostaja 31.7., 1. nosečnost, rodit imam namen v LJ, imamo pa user posted image . Za ime pa še ni čisto 100%. Še kaj?

DRugače pa punce, jaz sem ok. Pod streho sem spravila še diplomo.Zdaj veselo nakupujem za user posted image  in pri grozno uživam (moja denarnica malo manj). Ugotavljam, da je H&Mu začelo zmanjkovati stvariuser posted image .

Aja, me pa tole zanima. Imate vi po en komplet kovtrčka in blazine za zaščito postelje ali dva?

Pridno čvekajte še naprej, jaz se vam pa tudi še kaj pridružim.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
7.6.2007 10:59:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Je že oplemenitena. Mater paše!user posted image user posted image user posted image

sem ti kar malo fovš... čeprav mi imamo pa Irish cream (ne vem kateri) v hladilniku.... bi pa mogoče tut jaz malo lizala pokrovčekuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
7.6.2007 10:59:59   
kapica
Ja tocno Freycha, zato je najboljse, da se kr vlezes od smeha, ne pa startasuser posted image user posted image .
Rumba, a to pomeni da si ze naspidiranauser posted image . Ja saj vem da hoces sam bit prva na dvestoti straniuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
7.6.2007 11:00:19   
rumba
Freycha, povsod moraš biti POLNA?user posted image  Česa? Pa ne da imaš spet kake perverzne misli?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
7.6.2007 11:02:12   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Bonni

Živjo Čveke,

Da se še jaz javim po dolgem času...user posted image . Berem vas vsak dan (se ne vidi, ker imam skrit nick), pišem pa res bolj malo (čeprav imam kup vprašanj). Pa sej me niste pozabile, a ne?user posted image  No, ker Freycha tako pridno opravlja svojo funkcijo in nam je vsem poslala ZS, sem si pa rekla, da se moram malo javit user posted image

Torej, Freycha, PDP ostaja 31.7., 1. nosečnost, rodit imam namen v LJ, imamo pa user posted image . Za ime pa še ni čisto 100%. Še kaj?

DRugače pa punce, jaz sem ok. Pod streho sem spravila še diplomo.Zdaj veselo nakupujem za user posted image  in pri grozno uživam (moja denarnica malo manj). Ugotavljam, da je H&Mu začelo zmanjkovati stvariuser posted image .

Aja, me pa tole zanima. Imate vi po en komplet kovtrčka in blazine za zaščito postelje ali dva?

Pridno čvekajte še naprej, jaz se vam pa tudi še kaj pridružim.user posted image

super, da si se javila user posted image user posted image user posted image

pa čestitke za diplomo in zapravljanje user posted image user posted image user posted image  

Te bom dala na seznam, je pa to vse, kar sem hotelauser posted image

Jaz imam za zibelko samo eno posteljnino, za posteljico imam pa dve posteljnini, ki sta identični in zato tudi samo eno oblogo okoli posteljice......

Javi se še kajuser posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
7.6.2007 11:02:43   
kapica
Bonnie, cestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image . Pridna, ni kajuser posted image . Jaz imam za posteljo zankrat samo en kompletek posteljine. Ce bo potrebno, kupim kasneje se kaksnega, zaenkrat nimam namenauser posted image .
Eh, Freycha, ce mislis samo pokrov lizat pa tud nic ne bos imela od tega. Tvoja Dita pa se manjuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
7.6.2007 11:03:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, povsod moraš biti POLNA?user posted image  Česa? Pa ne da imaš spet kake perverzne misli?user posted image user posted image user posted image

tolk se mi že meša od tega seksa, da samo še razmišljam, kako bi bila POLNA user posted image user posted image user posted image user posted image  

sicer pa sem se zmotila user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
7.6.2007 11:03:54   
kapica
ja, vidis, Rumba, tisti likercek ze prihaja na plano in govori iz tebeuser posted image user posted image user posted image . Da nisi ti mal vec kot sam enega, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
7.6.2007 11:04:05   
rumba
Bonni, lepo da si se javila. Čestitke za diplomo!!! Sedaj pa se nam kaj pogosteje pridruži, ker smo že resno štartale na dvestoto stran.user posted image  Jaz imam en komplet posteljnine in obrobo, ker uporabljamo vrečo za spanje, pa imam te dve. Sicer pa sušilec posuši do večera.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
7.6.2007 11:05:13   
kapica
Danes od Freyche in Rumbe nic ne bo vec. Ena govori tumarije zaradi bolecin, druga zaradi likerjauser posted image user posted image user posted image .
Ja, to smo julijkeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
7.6.2007 11:05:51   
Freycha
joj rumba, ti si resno zastavila s tole dvestoto stranjo... samo se bojim, da boš omagala, če boš na vsako stran eno šilce žganja spila...... potem te bom pa jaz prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
7.6.2007 11:06:11   
rumba

ja, vidis, Rumba, tisti likercek ze prihaja na plano in govori iz tebeuser posted image user posted image user posted image . Da nisi ti mal vec kot sam enega, a?

user posted image user posted image user posted image user posted image .... se ful na glas režim.... sosedi vedo, da sem sama, le kaj si mislijo, kaj mi je?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
7.6.2007 11:06:51   
kapica
Jao Freyhca, a mislis da je tak hitra, da spije po enega na eno stran? Uh, rumba, daj se malo umiri, nooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
7.6.2007 11:07:37   
rumba
Kaj če me pridejo sosedi pogledat, pa še kak hlap zavohajo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
7.6.2007 11:07:53   
*maja
Evo punce vas zapuščam za par uric (da me ne boste slučajo pošiljale rodit user posted image ). Me moj dragi pošilja na teren po robo, user posted image  se vidi da se mi porodniška uradno začne šele naslednji teden v ponedeljek.

Pa ne preveč napisat  v tem času, ko me ne bo da me ne bo nakoncu kap ko bom toliko brala user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
7.6.2007 11:08:37   
Freycha
ma jaz se bojim, da ni rumba zamešala sistem in odlila šilce žganja, zdej pa kar iz flaše pije, da bo hitreje - tisto natakanje zna biti zamudno, pa še poliješ lahko kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
7.6.2007 11:09:14   
rumba
*maja, pridna bodi. Čao! Se beremo kasneje.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
7.6.2007 11:10:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Evo punce vas zapuščam za par uric (da me ne boste slučajo pošiljale rodit user posted image ). Me moj dragi pošilja na teren po robo, user posted image  se vidi da se mi porodniška uradno začne šele naslednji teden v ponedeljek.

Pa ne preveč napisat  v tem času, ko me ne bo da me ne bo nakoncu kap ko bom toliko brala user posted image .

no, samo da ne boš kake premočne robe domov pritrogala... boš rumbo po desni prehitela na dvestoto stran user posted image

Lep dan!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
7.6.2007 11:10:43   
rumba
Freycha, ni tako hudo, nouser posted image . user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!