Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonni Živjo Čveke, Da se še jaz javim po dolgem času... . Berem vas vsak dan (se ne vidi, ker imam skrit nick), pišem pa res bolj malo (čeprav imam kup vprašanj). Pa sej me niste pozabile, a ne? No, ker Freycha tako pridno opravlja svojo funkcijo in nam je vsem poslala ZS, sem si pa rekla, da se moram malo javit Torej, Freycha, PDP ostaja 31.7., 1. nosečnost, rodit imam namen v LJ, imamo pa . Za ime pa še ni čisto 100%. Še kaj? DRugače pa punce, jaz sem ok. Pod streho sem spravila še diplomo.Zdaj veselo nakupujem za in pri grozno uživam (moja denarnica malo manj). Ugotavljam, da je H&Mu začelo zmanjkovati stvari . Aja, me pa tole zanima. Imate vi po en komplet kovtrčka in blazine za zaščito postelje ali dva? Pridno čvekajte še naprej, jaz se vam pa tudi še kaj pridružim. super, da si se javila pa čestitke za diplomo in zapravljanje Te bom dala na seznam, je pa to vse, kar sem hotela Jaz imam za zibelko samo eno posteljnino, za posteljico imam pa dve posteljnini, ki sta identični in zato tudi samo eno oblogo okoli posteljice...... Javi se še kaj
|