|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
6.6.2007 8:40:01   
pajac
še jaz pridem v petek, če bo vreme ta pravo (beri:  ne bo vlivalo) in bom jaz v redu.

Včeraj me je po vnemi po opravkih pričelo med hojo boleti v spodnjem delu trebuha, tako da sem opustila idejo iskanja Vzajemne po Kamniku in počivala. Ko sem jih poklicala so rekli da ni krize za kak dan kasneje.

Popoldan je bilo boljše in imam malo na sumu prebavo (ki je zadnje dneve več kot zadovoljiva, kar za mene ni značilno niti takrat ko nisem noseča)

Saj bo...
Danes je ok, le da se je dan šele začel....

Zdaj pa šibam v lj po opravkih

Se javim popoldan.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.6.2007 9:10:26   
Jumpy
Dobro jutro!

Upam, da ste vse, ki ste ble včeraj slabe volje, danes boljše. No, jaz sem! user posted image  

Sončni žarek, ja tašče so razred zase. Po mojem jim je bistvo to, da kar naprej dokazujejo, da jih imajo sinovi raje kot svoje žene. user posted image  Me pa se ne damo!!! user posted image

Pujkec, nič bit žalostna, če je user posted image  manjši. Boš lažje rodila user posted image . Jaz tudi načeloma rojevam manjše otroke, pa nimam nič proti. Važno je, da sedaj res počivaš, da se bo bejbi dobro počutil.

Tonja - super! Držim pesti, da je vse o.k.

Vzajemna - o kakšnih rezervacijah govorite??????? Sem zgleda sto let za luno, da nič ne vem. Pa tudi pošte od Vzajemne se v zadnjem času nič ne spomnim. user posted image  Pa sem njihova zavarovanka, od leta 1999. A to je samo od 2000 dalje?

A vam že kaj preseda nosečnost? Mislim na to, da je velik trebuh, pa da ne moreš več vsega delat, pa da se kar naprej s trebuhom zaletavaš v ljudi in predmete? Pa, da si zadihan ko slon še preden prideš do vrha stopnic? No, jaz že občasno razmišljam o tem, da bi kar preskočila ta dva meseca in bi bil že avgust jaz pa z dojenčkom domov iz porodnišnice. user posted image  Me moti namreč to, da za naša dva mulčka ne morem več tako skrbet kot bi lahko. Ne morem se več igrati z njima vseh neumnih iger, ki si jih izmislita, pa lumpa ful izkoriščata to, da je moja maksimalna hitrost 1km/h, pa še za to rabim nekaj minut, da jo dosežem. user posted image  In potem se sliši po vasi: "Počakajta me, počakajta me!" user posted image  Ponavadi je bilo obratno. Sta se onadva drla tko za mano.

Včeraj sem bila pri frizerju po zelooooo dolgem času. Več kot pol leta že nisem bila. Mam dolge lase, pa se mi nekako ne da še s tem ukvarjat. user posted image  No, pa je v ponedeljek kar mož poklical frizerko in me naročil. Potem pa nisem imela izbire. user posted image  No, zdej se pa sama sebi zdim lepa in sem najbrž tudi zato tako dobre volje. user posted image

Dovolj nakladanja! LP!

p.s. Na srečanje me ne bo, ker nimam kam dat podmladka. user posted image  Da bi pa morale gledat kako sta razvajena in nevzgojena, pa vam ne privoščim. Če bi bilo kje bližje meni, potem že. user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 6.6.2007 9:11:42 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.6.2007 9:35:03   
Anonimen
Jaz bi tudi rada šla na kakšno srečanje. Ampak 2 urna vožnja v Ljubljano za kakšno urco čveka, pa potem 2 uri nazaj, se mi zdi malo preveč.

Prekmurke, Štajerke, kaj pravite, da bi se me tudi kje dobile?

V začetku julija gremo na dopust v Portorož in če katera prihaja iz Primorske, bi bilo tudi fajn, da se spoznamo.

Drugače pa je moj križ zdaj veliko boljše, saj hodim vsak dan na masažo. Paše, da je joj in komaj čakam vsak dan to uro. user posted image  Sem kot prerojena in kar dlake mi vmes vstajajo pokonci, tako mi ugaja. Sem 1x brala, da če dobiš kurjo polt, pomeni to psihološki orgazem. Upam, da tega ne ve moj maser, ker bi si potem še kaj mislil user posted image user posted image .

Brcike - točno v mehur, če je že samo malo napolnjen. Joj, saj je lepo, ko tvoje detece brca, samo kakšne konkretne brce v mehur, me kar dvignejo s stola user posted image . Komaj čakam, da ji bom lahko pripovedovala, kako je nagajala mamici že v bušiju.user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
6.6.2007 9:39:46   
Sisy
jutro!

Še ena tukaj ki pije user posted image  in bere kaj je novega na RR....

Me veseli da nas/vas v petek toliko pride, tko v vednost: baje bo zelo lepo vreme tko da nč izgovorov user posted image  Seznama katera pride in katera ne nima smisla delat ker se ponavadi ta itak spreminja sproti...Več nas bo, bolj bo luštn bouser posted image  Torej dobimo se:
v petek ob 10h v slaščičarni Orehek (nasproti glavnega vhoda v halo A)

Jaz pa sem danes še vedno "gnila", tale vreme sploh ni meni pisan na kožo, mal me daje migrena pa utrujenost, posledično dobim pa še kronični lenoritis in se mi nič ne da user posted image  Komaj čakam sonček,baje bo že jutri user posted image

Zelo se veselim že morja, še dobrih 14 dni in Novalja here we come user posted image ...prav pasalo se bo majčken premaknit iz te Ljubljane...

greva pa v tole apartmajsko hišo:

user posted image

Sva apartma dobila prav ugodno,ima pa vse- klimo,veliko teraso,tv,kuhinjo...pa še ker nimajo manjših apartmajev, so nama dali velikega-za 4 osebe po ceni 35 EUR /dan za najem apartmaja..ugodno,ne?

da vam naredim pa še malo "skomin",tole je pa pogled z terase:

user posted image

user posted image

lepo,ne?

Nč,zdej pa je čas da se odlimam od računalnika pa še kej pametnega naredim.....user posted image  (če je to danes sploh možno user posted image )

< Sporočilo je popravil Sisy -- 6.6.2007 9:48:03 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
6.6.2007 9:41:37   
PUJKEC
jutro.

kaj pa danes, a vsi še pankate al kaj?

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
6.6.2007 9:57:04   
tatjana.d
Jutro!

Mi smo pa ze dolgo pokonci, sam casa za javljanje ni toliko...

Pri nas vse po starem. Mala vedno bolj mocno brca, bratec je ze pravi nagajivec. Danes grem do osebnega zdravnika, da mi odpre bolnisko. Ginekolog mi je predpisal bolnisko - 4ure na dan. Je prvic v zivljenju, ko bom koristila bolnisko zase. Priznam, da sem mal garac po naravi, pa imam tak cuden obcutek, da ne bom hodila v sluzbo polno... Moj mi pravi, naj se streznim in naj zacnem mal razmisljat zase in za malcico. Pa ima prav, sam kaj cmo...

Super, da se menite za srecanje. Meni je predalec tako ljubljana kot stajerska. Bom pa pridno brala vasa porocila o tem, kaksne so bile tortice ;)

tonja, super novice!!! zdaj pa vedno plastenko s sabo pa pit!

Sem videla vprasanje glede keglovih vaj: priporocajo, da se z njimi zacne ze pred rojstvom, da tudi sama dobis obcutek, katere misice so te in da jih lahko mal obvladas. Po rojstvu pa jih sploh rabis, ker so misice cisto ohlapne in se je treba mal potrudit, da se vrnejo na mesto (no, vsaj nekaterim, ki nimamo take srece...). Ce jih delas pridno in veliko, se kar pozna rezultat. Prvic sem hodila na telovadbo za nosecnice, pa smo jih delali vsakic, tako da so naj naucili, kako to gre. Potem pa v porodnisnici se pokazejo ali pa dajo list z opisom vaj.

Lep dan, kljub vremenu (bolj malo se oglasam, vas pa pridno berem!)

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
6.6.2007 10:59:46   
malamisha
Še mi iz pregleda!

Naše user posted image  veselo raste. Teža ocenjenja na 2200-2300 g in če bo šlo tako naprej... Ginekologinja pravi, da lahko pričakujem rojstvo v juliju, da bi bilo pa super, če zdržim še 2-3 tedne. Čmo videt kaj bo...

Zdaj pa jest, čakanje pri zdravniku zmatra!

Paštetka - bo potrebno organizirati srečanje še na našem koncu (CE, MB), da ne bodo samo na ljubljanskem koncu kofetkaleuser posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
6.6.2007 11:14:43   
Anonimen
user posted image ...no, sem klicala na Vzajemno..hmuser posted image , pa pravijo, da mi nič ne pripada, zero, nada, nula...očitno nisem dobila pošte za vračilo ampak nekaj drugega. Mi je rekla prijazna uslužbenka, da so pošiljali še ene druge papirje in da sem verjtno tisto dobila.
Jst sem bla pa ziher, da je bilo vračilouser posted image ...očitno sem si preveč želela, da bi bilouser posted image . No sej se tolažim s tem, da vsaj moj dragi dobi kar solidne denarceuser posted image user posted image user posted image .

Joj, sisy kako lep razgled s teraseuser posted image user posted image user posted image user posted image . To pa bo uživancija...si boš nabrala novih moči in boš šla rodit kot prerojenauser posted image .
Midva nimava nič načrtovanega, ampak se pa zna zgodit, da si bovaa vzela kak podaljšan vikend in skočila na slovensko obalo.

Jumpy, super, da si si vzela malo časa zase in se lepo uredilauser posted image user posted image user posted image , sploh je pa fino, da se dobro počutiš in včasih se je treba res malo razvajati pa je takoj bolje ane?

Čuvaje trebuščke!

(odgovor članu malamisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
6.6.2007 11:17:15   
mony5
Ojla user posted image !

Jaz se vam žal ne bom mogla pridružiti ker delam, tako da uživajte še za vse nas ki še malo delamo.

Pri nas ni nič novega, veselo rastemo in brcamo, in jaz prav uživam v nosečnosti in prav nič mi ni težko oz. mi nič ne gre na živce (res je da mam full dobro taščo).

Tonja me veseli, da je s tabo vse ok!

Lep pozdrav

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
6.6.2007 11:42:52   
Sisy
Mony-te pridem v petek v službo pred srečanjem mal pozdravt....user posted image

Poopsie-škoda da ne dobiš nič od Vzajemne...no pa saj pri nama je isti šmorn-jst dobim 360 EUR,moj pa nič...tko da sva rekla da bo šel ta fond kar za epiduralno pa še ostane majčken za moško proslavo po rojstvu user posted image

Malamisha-a vaše dete ma že čez 2 kilci? user posted image  WOW to pa je dete! Madonca najina pa ma zaenkrat samo eno in pol...user posted image

Jumpy-pa vseeno pridi na srečanje,sej če nas bo več bomo že ukrotile tvoj podmladek user posted image  sej veš,vaja dela mojstra....user posted image

Jst pa šibam kuhat-danes bom zelenjavno-mesna rižotka s parmezanom in zelena solatka user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
6.6.2007 11:53:35   
tonja
Hvala vsem za čestitke - sem res zelo vesela!!!!

Drugače pa je naš Lovro danes star 32. tednov.

Včeraj sva kupila voziček in sem ga cel večer vozila po kuhinji user posted image .

chips - A to inekcijo za Rh negativne dobiš večkrat?
Jaz sem tudi negativna pa sem jo v 28. tednu dobila in me tud ni nič bolelo. Tako da Tia kar brez skrbi.

PUJKEC - keglove vaje so nam rekli v materinski šoli, da jih moramo skoz delat, tudi pred porodom - po 100x na dan user posted image  - se mi zdi kar mal velik.

tatjana - ti kar brez slabega občutka koristi bolniško.

sisy - boš mela pa fajn počitnice. Moje letos odpadejo (morda septembra, če bo fajn vreme in ne bo kakšnih večjih problemov z user posted image ).

Na srečanje me verjetno ne bo. Fino se imejte!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.6.2007 12:18:58   
chips
Ojla.
Ja Tonja jaz vem povedati iz prve nosečnosti da sem jo dobila v 28. tednu in potem v porodnišnici drugi dan po porodu.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.6.2007 12:44:46   
tonja
Jaz sem pa mislila, da dobim eno in to je to.
No bom pa še kakšno pikico dobila v ritko user posted image  user posted image  

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.6.2007 13:39:23   
katis
Zdravo!

Najprej tonja user posted image user posted image user posted image  to so pa fajn novice. Sedaj pa flaško kar povsod sabo za prvo pomoč. Se boš ravno na vadila vodo zae okrog nosit, pol boš pa še za Lovrotauser posted image

Morje ja, že komaj čakam. Še ene 10 dni, pa spokam v Simonov zaliv. Sisy, ti si si pa krasen apartma umislila user posted image

No včeraj sem tu gor ugotovila, za kaj sploh gre pri Vzajemni (priznam, prej sem kuverto samo odprla in vrgla na kup z reklamami). Grem iskat papirje in glej ga zlomka user posted image  jaz dobim cca 400 €, možek pa cca 70€ user posted image  Prav fajn! Se mi je kar nasmejalo in sem takoj klicala dragega, da sem ga prestregla na poti domov, popopkala paprije in sva se kar na pošti dobila, da sva včeraj vse skupaj poslala na Vzajemno. Sedaj pa denarčke čakat user posted image

Malamisha, jaz sem pa mislil, da na je naše user posted image  dete velikan, ker baje za skor 2 tedna prehiteva, težo je pa G ocenila na 2100 g. Rok imava pa itak na isti dan. Dva konkretna korenjaka se torej privpravljata na 1.8., ali pa bosta zahtevala že predčasno izpustitev iz raja ? user posted image  Meni bi kar pasalo kakih 14 dni prej, ker imam občutek, da sem že kot žogica marogica - baje otročka še ful spredaj nosim, pol si predstavljaš, kako to izgleda user posted image

Srečanje v celjskem koncu? Jaz sem za! priznam, da mi LJ malce odročna postaja s tem velikim trebuhom, pa v petek itak ne bi mogla tja. Na morju sem od 17.-24.6, no potem 26.in 27.6 sem pa itak v Celju, ker imam v ZD preglede. Tak da, če je katera za, se lahko kaj zmenimo!

Ej Jumpy, vidim da tak rada hodiš k frizerju kot jaz user posted image  Vsak cca pol leta enkrat, ker si potem lase kar spenjat začnem in se mi nezdi tak nujno frizurco rihtat. sem pa ravno v soboto šibala tja, da si te grive končno mal skrajšam in sedaj imam nekaj bolj konkretnega na glavi, tak da spet človeško tudi brez 'klipsne' izgledam user posted image  

Keglove vaje jaz delam, ko se malce spomnim nanje. so pa na materinski šoli rekli, da so včasih priporočali po vsaj 100x dnevno, ampaks edaj raje rečejo večkrat na dan po parkrat in sicer nekaj dolgih in nekaj kratkih in to je to. Jaz jih tako sedaj delam (no ne čisto vsak dan) npr v avtu, med kuhanjem itd... in priznam tudi med sexom user posted image - takrat mi jih pa prav paše delat, pa še možek je čisto blažen, ko ga tak močno stisnem user posted image . Fora je pa bila, ko je na materinski tudi rekla - ja delajte jih, še spolno življenje bol boljše. Pa ima ženska kar prav user posted image

...evo, pa sem spet cel roman naklempala...

LP

P.s. Pr nas je ful smotano vreme, ne dež ne suho, kar nekaj prši pa naki skor megleno je. Ma naj se zlije in pol sonce, ne pa to skor jesensko sran** user posted image  ups, pardon izrazu user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.6.2007 18:46:20   
pajac
koncno prosta...
Danes sem kar veliko opravila, če si ne bi še kaj dela domov privlaekla bi bilo prav luštno...
Moj user posted image je v nedoločljivem položaju. Sploh ne vem kam vse ne brcca. Pol mu pa sveti z lučko, da bi se obrnil! Kam ??user posted image user posted image user posted image V ritko???

Ma saj bo.
Malamisha, meni so tudi oči ven padle ko sem videla težo tvojega user posted image . Moj je imel prejšnji teden 1290 g pa se mi je to zdelo velik, je pa res da je bil tarat 29. teden.
Tudi mene pričenja matrati križ....

Jumpy če ti je bližje v Kamnik (by the way sem ga že spoznala s slabe plati! Vdrli so nama v klet user posted image user posted image user posted image in odnesli user posted image kolo in rezervne nove gume - moj pa je ravnokar zamenjal na kolesu vse kar se je dalo zamenjat na boljše...Ljubitelj kolesarstva pač) se lahko dobiva kje tukaj na kaki kavici. Ta teden sem doma do sobote, nato me pa en teden ni in pridem 18.6 na pregled, user posted image gledat! user posted image

V petek se vidimo z ostalimi pri Orehku... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.6.2007 20:32:21   
PUJKEC
zdravo user posted image .

malamisha in katis-joj, kako težki bebeki se nam obetajo. ful fajn user posted image .

no, js pa od danes naprej delam samo 4ure user posted image . supej je, lahko lepo v tišini počivam popoldan, ko še nikogar ni doma user posted image . sem pa res včeraj popoldan spala slabi 2uri in danes udi pa sem ugotovila, da sploh nisem vedela kako utrujena sem hodila po svetu user posted image . prav trdo zaspim in tudi zvečer nimam nobenih problemov ko grem spat. očitno sem preveč delala in migala. no upam da bo zdaj boljše.

katis-ja js sem za user posted image . tam nekje okoli celja bi pa js tudi prišla, samo ne ta vikend, ker podiramo steno doma. daj, zrihtaj, js ne poznam celja tako dobro. no, vem kje je ZD, planet tuš, mercator in center tudi malo poznam, tako da...

koliko nas je za srečamje na celjskem? 

tonja-super novica, upam da zdaj piješ piješ in piješ user posted image . sam sploh nisem vedela da se ti lahko tako zgodi.

keglove vaje- super. bom jih kar začela delat user posted image . potem sem pa najbrž zamešala da in ne user posted image .

ej skoraj sem pozabila povedat. že 3x sem hotela napisat pa sem pozabila. no, zdaj vam povem, da sem opazila, da sem dobila tako lepo kožo in mehko in tudi lasje so postali mehkejši user posted image . js imam namreč zelo težke in debele lase, zdaj so pa taki, kot da bi bili vlažni. no, pa so se pojavili nosečniški stranski učinki user posted image .

brcike- js ne vem,  a tudi vaši malčki tako brcajo user posted image user posted image user posted image user posted image . mene prav boli včasih user posted image  in kr take špičaste bule se pojavljajo user posted image , enkrat tu drugič tam. noro. sej občutek je ful fajni. in tudi to me zanima, če vaši bebeki brcajo celi dan ali imajo vmes počitek. moj brca celi dan, potem se pa zvečer še razživi in tako gremo spančkat zadovoljni user posted image

zdaj pa lepe sanje in nasvidenje jutri.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.6.2007 20:38:35   
PUJKEC
AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE

1.8. katis                  - 1.nos. - Celje ........................user posted image
1.8. birdy                 - 1.nos.....................................user posted image
1.8. malamisha        - 2.nos. - Ljubljana ................. user posted image
1.8. Eja_1                - 2.nos. - Novo mesto
1.8. tonja                 - 1.nos. -Ljubljana  ...................user posted image Lovro
2.8. PUJKEC            - 1.nos. - Slovenj Gradec ..........user posted image
3.8. poopsie             - 1.nos. - Postojna .................. user posted image  Tjaša
3.8. country             - 1.nos. - Kranj
3.8. kate                  - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image
5.8. Sisy                  - 1.nos. - Postojna.....................user posted image Sara
5.8. Jumpy               - 3.nos. - Ljubljana
...................user posted image
6.8. temboli1           - 1.nos.
7.8. crtka                
- 1.nos. - Postojna................... user posted image
8.8. maja 30            - 2.nos.
9.8. bibyzan             - 1.nos. - Maribor user posted image 15.5.2007 23.06
LJ / 755g 35cm
9.8. mony5              - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image Zoja
9.8. Adriana1          - 1.nos. - Trbovlje......................user posted image
9.8. Lenča78           - 1.nos. - Ljubljana....................user posted image
10.8. man_da_rina  - 1.nos. - Ljubljana...................user posted image
10.8. URSKA             - 2.nos. - MS / Feldbach ...........user posted image Maša
10.8. Paštetov kruh - LJ
11.8. Antigona          - 2.nos. - Postojna  ..................user posted image Luka
12.8. masna              - 1. nos.  - Ljubljanauser posted image user posted image
12.8. NAVT               - 2.nos. - IZOLAuser posted image user posted image ...............user posted image user posted image
14.8. *LAVRA*         -1.nos.
14.8. Antilopa          - 2.nos. - Postojna
14.8. Polžica           
- 1.nos. - Ljubljana.................... user posted image
14.8. Zian                 - 3. nos. - Jesenice
15.8. pimi                 - 2.nos. - Maribor
16.8. Caarmen         - 1.nos. - Jesenice..................... 
16.8. sončnižarek    -1.nos. -MS.................................user posted image   user posted image Nik  user posted image Eva
17.8. pajac               - 1.nos. - Ljubljana.................... user posted image
17.8. minka 123      .................................................. user posted image
18.8. April                - 2.nos. - Ljubljana..................... user posted image
18.8. JORJA             - Celje
19.8. MalaPika         - 1.nos. - Postojna..................... user posted image
19.8. ger06              - 1.nos. - Ljubljana
20.8. pikas               - 2.nos. - LJ/PO
20.8. Klarita            
- 1.nos. - MB/Feldbach .............. user posted image
20.8. abc100           - 1.nos. - Ljubljana......................user posted image Janez
21.8. martina RN      - 2.nos. - Maribor
21.8. Nenca79          - 2. oz. 3 nos. - Postojna
22.8. tia01               
- 1.nos. - Ljubljana....................user posted image  Timon
22.8. Nenya              - 2.nos. - Ljubljana
24.8. karin412         - 2.nos. - Kranj
24.8. mojca 32         - 2.nos. - Trbovlje......................user posted image Ula
24.8. tatjana.d          - 2.nos. - Postojna....................user posted image
25.8. rikica                - 2.nos. - Ptuj
25.8. kk133              - 2.nos. - Ljubljana
26.8. ****        - 2.nos. - Kranj...........................user posted image
27.8. Irena*              - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23             - 2.nos. - Celje
27.8. katipi                - 3. nos. user posted image user posted image
27.8. chips                
- 2.nos.  ....................................user posted image
27.8. lumpa6              - 5. oz. 6. nos. - Ljubljana
27.8. cali                     - 2.nos. - Kranj
27.8. tikca                  - 1.nos. - Po/Lj
28.8. Mateja 82         - 2.nos. - Celje.......................... user posted image
28.8. rakinja              - 2.nos. - Maribor.......................user posted image
29.8. Nikki24             - 1.nos. - Postojna.....................user posted image
29.8. avgustovka       - 1.nos. - Postojna.................... user posted image
30.8. HHH                   -
2.nos.  ...................................user posted image

EXPRES STATISTIKA AVGUSTOVK: 
60  nas je Avgustovk.

Pokazalo se je 11 user posted image
in  11 user posted image . Za 12 user posted image bo spol user posted image .
I
mamo 3X DVOJČKE (Masna, NAVT, katipi)!
Zelo delovno bo v ponedeljek 27.8.(7 nosečk)!

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
7.6.2007 6:53:26   
_barby_
Lepo pozdravljene, avgustovke!

Berem vas že kar nekaj časa, vendar se nekak nikol nisem odločila kaj napisat. Nisem imela nič kaj pametnega za povedat.user posted image Tudi jaz sem avgustovka in imam rok 20.8., naj bi dobili še enega user posted image . Doma imamo že enega nadobudnega dvo letnika. user posted image Videla sem, da razmišljate o srečanju v Celju in bi se vam pridružila, ko bo, če me seveda sprejmete.
Nič, lepo se imejte in dobro jutro vsem, čeprav je pri nas spet tako turobno vreme.

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
7.6.2007 7:19:48   
Anonimen
Jaz bom organizirala srečanje v Radencih. Če bo katera želela priti naj se javi. Za Celje žal ne bo šlo, ker do tja rabimo me uro in pol, iz LJ pa rabijo samo pol ure. Žal...ne bomo se skoz samo ene vozile. Tudi Mariborčanke imate do Radenec pol ure kot me iz MS ali drugod iz Prekmurja, Prlekije. Če se pa nobena ne javi iz MB, pa se lahko dobimo samo Pomurke kje v MS, ali drugje, kje pač želite. user posted image

Interesirane se mi lahko javite tudi na ZS, če ne želite na forumu ali želite ostati anonimne.user posted image

Danes je spet en lep, čuden dan.user posted image    IZKORISTITE GA!!!

(odgovor članu _barby_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
7.6.2007 7:20:27   
Anonimen
_barby_ dobrodošla med avgustovkami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
7.6.2007 10:11:45   
chips
Dan .Jaz sem bila pri G.,da mi je dala potrdilo za podaljšanje bolniške,sem klicala še šefico da naj še enkrat preveri koliko dopusta imam .
Zadnjič mi je glavni šef rekel da mi ga pripada okoli 10 dni(sem v bolniški od konca januarja),danes mi je pa rekla šefica da mi nič ne pripada.
Nevem,saj še sami nič ne vedo.
Uživajte.čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
7.6.2007 10:24:47   
Anonimen
Chips, pripada ti najmanj 4 tedne LD. Oz. tiste dni, kar si letošnjega že izkoristila odštej. Potem ti pa še ostane lanski, če ga še nisi vsega izkoristila.

(koliko časa si v delovnem razmerju?)

Bolniška nima veze z LD. Pa če si s 1.1. na bolniški ali od decembra ali od maja user posted image .

ŠEfici povej naj si prebere ZDR (zakon o delovnih razmerjih) od 159. člena naprej!

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 7.6.2007 10:26:59 >

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
7.6.2007 11:20:46   
chips
Paštetov kruh-Drugače imam 26 dni dopusta.Starega sem že porabila.
Ja očitno je samo v naši firmi tako,pa pravijo da so vedno boljši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
7.6.2007 11:22:07   
chips
Aja v delovnem razmerju bom pa 5 let!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.6.2007 11:27:45   
Anonimen
Po 6 mesecih ti pripada cel dopust! Ti pa delaš že 5 let , torej, če imaš drugače 26 dni, ti tudi letos pripada vseh 26 dni, katerih bo najboljše, da jih izkoristiš vse zdaj, ker me končamo glih tako porodniško, da ga več ne boš mogla izkoristiti.

JAz bi kar šla do šefice, rekla, kdaj začnem z dopustom z vsemi 26 dnevi. ČE bi mi pa kaj rekla, bi ji pa pred nos vrgla kopiran 159-166. člen ZDR-a. Najdeš ga lahko tudi na netu. Pa glej, da v to ne šteješ praznike, sobote, nedelje, da boš še več fraj! user posted image

Žal ni tako samo v vaši firmi. Mnogi delodajalci ali šefi izkoriščajo svoje zaposlene, ker le ti ne pozanjo svojih pravic. Verjami mi, da ti teh 26 dni pripada na vsak način in ti ga nihče ne more vzeti ali kakor koli škodovati, če ga boš koristila. Ti greš na porodniško, in ga drugo leto več ne moreš izkoristiti.

Drugo bi bilo, da bi 2 tedna (10 dni) izkoristila v letošnjem letu, ostalo pa v drugem letu. Kar omogoča zakon. Vendar, ker boš ti na porodniškem in ga (preostalih 16) ne boš mogla izkoristi do 30.6.2008, ti bo teh 16 dni propadlo. Zato ti tvoj šef MORA omogočiti, da VSEGA izkoristiš v letošnjem letu - torej do porodniške. To da ti delodajalec omogoči izkoristiti ves dopust je po zakonu njegova DOLŽNOST, kot je tvoja DOLŽNOST (ne samo pravica) da ga izrabiš!

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 7.6.2007 11:34:34 >

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?