katis
|
Zdravo! Najprej tonja to so pa fajn novice. Sedaj pa flaško kar povsod sabo za prvo pomoč. Se boš ravno na vadila vodo zae okrog nosit, pol boš pa še za Lovrota Morje ja, že komaj čakam. Še ene 10 dni, pa spokam v Simonov zaliv. Sisy, ti si si pa krasen apartma umislila No včeraj sem tu gor ugotovila, za kaj sploh gre pri Vzajemni (priznam, prej sem kuverto samo odprla in vrgla na kup z reklamami). Grem iskat papirje in glej ga zlomka jaz dobim cca 400 €, možek pa cca 70€ Prav fajn! Se mi je kar nasmejalo in sem takoj klicala dragega, da sem ga prestregla na poti domov, popopkala paprije in sva se kar na pošti dobila, da sva včeraj vse skupaj poslala na Vzajemno. Sedaj pa denarčke čakat Malamisha, jaz sem pa mislil, da na je naše dete velikan, ker baje za skor 2 tedna prehiteva, težo je pa G ocenila na 2100 g. Rok imava pa itak na isti dan. Dva konkretna korenjaka se torej privpravljata na 1.8., ali pa bosta zahtevala že predčasno izpustitev iz raja ? Meni bi kar pasalo kakih 14 dni prej, ker imam občutek, da sem že kot žogica marogica - baje otročka še ful spredaj nosim, pol si predstavljaš, kako to izgleda Srečanje v celjskem koncu? Jaz sem za! priznam, da mi LJ malce odročna postaja s tem velikim trebuhom, pa v petek itak ne bi mogla tja. Na morju sem od 17.-24.6, no potem 26.in 27.6 sem pa itak v Celju, ker imam v ZD preglede. Tak da, če je katera za, se lahko kaj zmenimo! Ej Jumpy, vidim da tak rada hodiš k frizerju kot jaz Vsak cca pol leta enkrat, ker si potem lase kar spenjat začnem in se mi nezdi tak nujno frizurco rihtat. sem pa ravno v soboto šibala tja, da si te grive končno mal skrajšam in sedaj imam nekaj bolj konkretnega na glavi, tak da spet človeško tudi brez 'klipsne' izgledam Keglove vaje jaz delam, ko se malce spomnim nanje. so pa na materinski šoli rekli, da so včasih priporočali po vsaj 100x dnevno, ampaks edaj raje rečejo večkrat na dan po parkrat in sicer nekaj dolgih in nekaj kratkih in to je to. Jaz jih tako sedaj delam (no ne čisto vsak dan) npr v avtu, med kuhanjem itd... in priznam tudi med sexom - takrat mi jih pa prav paše delat, pa še možek je čisto blažen, ko ga tak močno stisnem . Fora je pa bila, ko je na materinski tudi rekla - ja delajte jih, še spolno življenje bol boljše. Pa ima ženska kar prav ...evo, pa sem spet cel roman naklempala... LP P.s. Pr nas je ful smotano vreme, ne dež ne suho, kar nekaj prši pa naki skor megleno je. Ma naj se zlije in pol sonce, ne pa to skor jesensko sran** ups, pardon izrazu