|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 12:20:05   
Anonimen
To, kak dolgo boš čakala, je pa čist od tebe odvisno. Pojma nimam, kako se vaši mladci tam zgoraj odzivajo!

Če boš mela pa viška kandidatov, pa jih drugo leto kar na piknik sabo vzemi. Jih bom že ponucale... Za klobase obračat!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
7.6.2007 12:21:13   
kapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Morem it lulat, drugace gre v hlackeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
7.6.2007 12:21:48   
Anonimen
Kar pojdi... Jaz grem pa postlo peglat pa knjigo pred oke tišat....

lepo se imej...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
7.6.2007 12:22:31   
kapica
Velja, ampak zvecer se dobimo pupe, a velja? da ne bo katere zmanjkalouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
7.6.2007 12:23:15   
Anonimen
Jaz bom tu....

Ablubim!

Če ne bom sexsala!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
7.6.2007 12:23:45   
kapica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
7.6.2007 12:33:42   
corfu
Evo mene! a ste čist ponorele, zdele moram it 4 strani nazaj bratuser posted image  Jedla sem odlični mehiški taco, njamiuser posted image , potem sem pa mogla it v dmuser posted image , tam pa štala, kupila sem si tiste klešče za dvig trepalnicuser posted image , francosko manikuro, dve pilice, piling gel, kremo za rokeuser posted image user posted image user posted image  se vidi, da je danes moja samozavest adijo, pol pa takole, še zdaj mi ni jasno zakaj sem si kupila tiste klešče za trepalniceuser posted image user posted image . Zraven je pa Big bang in seveda cd-ji, no pa imam tri nove Toše proeski, Robi Wiliams in Skuter(ta naš podgurski)user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ležim ko krava z računalnikom v naročju in poslušam muziko. Aja, karte sem nesla nazajuser posted image  se ne bom jaz matrala na predstavi dve uri, 14 dni pred rokom, bom doma raj sexsala, da ne bom spet čez rok rodilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
7.6.2007 13:11:27   
Ajvy
Lep pozdrav vsem...
Corfu, kateri Cd od Tošeta si si pa kupila???  A si bila že na njegovem koncertu??

danes je bila ena izmed najlepših noči, sem tako lepo spala in končn nisen sanjala popolnoma nič neumnega...je prav pasalo

Babnice, vidm da vam je čistn a sex udarilo, jst raje ne razmišljam o tem, se bojim da je že cela pajčevina tam doli...komaj pa čakam sezono seveda user posted image

Kolk mi je zanimiv, k končno najdem čas da pridem gor, vse pobegnete... hi hi

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
7.6.2007 13:16:50   
corfu
O, marija šele zdaj vidim, da sem si kupila od Željka Joksimovića in ne od Tošetauser posted image , pa saj je ta tud dober, ni?user posted image . Ne na koncertu še nisem bila.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
7.6.2007 13:21:59   
Ajvy
Željko je tudi dober, vsak po svoje, moram pa reči da sem bila bolj fascinirana nad Tošetom u živo, kolkr pa nad Željkom... neverjetno kaj lahko nekateri počnejo s svojim glasom user posted image  

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
7.6.2007 13:25:21   
corfu
Ja eni imajo res neverjetne glasovne sposobnosti. Ko sem bila na koncertu Gorana Karana, sem imela vse kocine pokonc. Res, svaka čast!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
7.6.2007 13:27:08   
Ajvy
Seveda, sej on ima šolan glas... take je najlepše poslušat...
Ko smo šli na Nightwish-e , takrat sem pa mislila,da sem v nebesih, ženska je šolana operna pevka... to te šele odnese  user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
7.6.2007 14:31:44   
corfu
Kje pa ste čveke, kuhate kosilo?user posted image  Al sexsate?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
7.6.2007 15:17:41   
corfu
No, zdaj pa jaz šibam po mojega sinkotauser posted image  pol bom pa celo popoldne z njim po igriščih laufala, tako, da nč panike delatuser posted image  Zvečer se pa beremo!

Pridne bodite!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
7.6.2007 15:36:22   
Anonimen
hej..

Evo, sem že varuška. Kosilo smo uspešno odpravili, tako da smo zdaj vsi siti. Zdaj sem se pa vlegla, saj so se mi v spodnjem nadtropju pojavile čudne bolečine, ki jih ne znam opisat. Boljše preventivno odležat, da ne bi bilo kaj narobe.

Sicer pa je lep sonček zunaj. Mogoče pa mojega in tamalo pošljem kaj ven, da bosta zvečer lažje zaspala.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
7.6.2007 15:51:41   
Anonimen
Punce ste pa grozne od zjutraj pa do zdej ste čvekale 7 strani pa pol, sej ste grozne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
7.6.2007 16:35:16   
corfu
...ne grozne, grozljiveuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
7.6.2007 16:43:26   
Anonimen
Sekta pač... Kaj češ....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
7.6.2007 17:13:37   
Freycha
EVO PUNCE, SMS OD SISKAMISKE: z velikim veseljem vam sporočava, da sta se nama ob 14:58 pridružila DAVID (1660g, 40cm) in ob 15:05 DOMEN (2105g, 45 cm).....

Ko sem sporočila tudi Baji, sem tudi od nje dobila dva lepa sms-a: jaz pa sem včeraj prvič cartala in dojila Reneja juhuhuhu:), drugi sms pa je bil: nič mi niso rekli (ob vprašanju kdaj gre domov). Še vedno je v topli posteljici, danes pa se poleg tega tega še "sonči", ker je malo zlateničen. Mu gre pa na bolje :) Upam, da ga jutri dobim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
7.6.2007 17:13:48   
ronja
Ej, punce, zdaj me pa sploh ni več strah, če bom šla čez rok! Ste take čvekeuser posted image , da mi sigurno ne bo dolgčas! Mate take fajn zelo nenosečkaste teme, se mi zdi;) Povsod drugod razprovaljajo samo o plenicah, pa dudkah, pa kaj bomo jedle po porodu in česa da ne smemo... Ve pa lepo o borovničkah, pa alko, pa seks, heheuser posted image Skratka: love you girlsuser posted image user posted image Pa čeprav sicer sploh ne pijem alkota - samo pravijo, da se mi nič ne pozna, da sem že original usekana, ko da bi bila pijana...

Sicer sem mela včeraj spet popadke, pa skoz me vse dol tišči in če potipam, čutim glavo od tamale dobesedno nad oz.med sramno kostjo... tak da mogoče vseeno ne bo čakala do julija, ampak je vseeno fino bit tudi pri vas, hihi, pa se vam bom kar sem pa tja mal oglasila.

Če bom pa zgago delala, me pa rodit pošljiteuser posted image

zvesta, hehe, bi rada bla zraven, ko boš borovničke potegnila iz torbeuser posted image Me zanima, kako bo babica pogledala, hihi!

Glede brezmadežnega spočetja je pa tako, da ma moja mala stanovanjsko pravico do julija, ker če je bila spočeta po običajnih (veliko bolj zanimivih potih), potem je bila definitivno narejena 1.10 ali pa katerikoli dan potem. Prej pa ne, če ni bla brezmadežno spočetauser posted image , ker očija par dni ni blo okoli - teren (drugi pa nekak niso tok zanimivi, mam visoke kriterijeuser posted image ). Tak da če bom junijka, potem mala prehiteva, al pa je bla brezmadežno spočeta...

corfu, jaz se bom pa k tebi 1x naročila, da me naličiš - a veš, da še NIKOLI  v življenju nisem bila naličena? Niti na maturantskem plesu ne, samo trepalnice sem mela namazane, ker si je to (skupaj z visokimi petami) želel moj takratni fant, plesalec in sošolec, vse v eni osebi (saj veste, da sem praktik, "all in one", heheuser posted image ) Jaz sem si pa želela, da nima kravate in sva upoštevala želje;)

Ne, resno, a bi bila za eno tako preobrazbo? Za hec, da vidim, kako to zgleda... Pa da mal fanta kap zadane, hehe, se zmeniva recimo zvečer za v kino, pa mu pridem naličena s trepalnicami s kleščami (ne vem točno, kaj te klešče delajo, ampak sem pa firbecuser posted image )

freycha, kaj pa tebi manjka user posted image ? A ti je user posted image ušel ali so ti prepovedali? Če nič od tega, napodi vse morebitne moteče dejavnike ven, pa hop po njem... Sej navadno nimajo ptotiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
7.6.2007 17:24:34   
Anonimen
Bravo siskamiska....

Dolgo sta si se trudila obdržati jih v bušiju...

In sta prava korenjaka!

Čestitke še tukaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa spet zjokala, ko je Freycha objavila novičko, zdaj pa spet paničarim in grem za likalnik. Pa če 5 srajčk speglam, jih bom pa 5. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
7.6.2007 17:31:46   
tejči77
Babnce, zdaj sem si pa oddahnila- Sem bila že skoraj prepričana da vas nikoli več ne dohitim. Danes se namreč že cel dan trudim priti do zadnje strani, pa ni in ni šlo. Bolj sem brala, bolj ste štepale strani. Od zjutraj sem brala od 157 strani do sem. Sicer sem še ene pogodbe pisala in kuhala, ampak tudi nč druzga mi ni uspelo danes nardit.
Fijuuu, samo da sem prišla do konca. Ker ne bi bila rada ves čas na stranskem tiru, golfat pa nočem, moram vse prebrat.
No, pošteno ste me nasmejale. Zdaj vem, če bom kaj slabe volje, najboljš da se spravim kar na naš forum. Ve lahko še najhujšo depresijo odpravite.
Jaz grem pa zdajle na en sladoled ven, čeprav dežuje - ni čudno da že ves junij dežuje, to je lahko edina možna posledica na vse tole kar se tle dogaja.
O sexu pa - no, kaj je že to. Se ne spomnim več. Mogoče me pa prpravte do tega da se mi bo še zdaj na koncu kej zaluštal.
Čvekice, kar potrudite se, da imam spet eno uro branja ko pridem nazaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
7.6.2007 17:33:38   
tejči77
Siskamiska, čestitke. Sta pa prava korenjaka, tale dva vajina sinova. Boste verjetno hitro doma.
Freycha, če boš vračala SMS, seveda ne pozabi, da jo vse julijke pozdravljamo in pošiljamo čestitke, pa da se nam čimprej spet pridruži.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
7.6.2007 17:36:55   
tejči77
Haaaa, jaz pridem na svoj račun, oz. zraven šele ko vas ni gor. Bi bil pa hec, da bi se sama s sabo pogovarjala in še jaz naštepala par strani.
Ni strahu! Sej grem!
Se beremo.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
7.6.2007 18:00:05   
Bonni
Babe, pa vi ste  "grozne"user posted image user posted image user posted image , ni čudno, da skoz dežuje, če tok čvekateuser posted image . Imam skoz prižgan računalnik, pa vas vseeno komaj dohajam. No, pa saj prav.

user posted image Siskamiska za oba D-ja. Super!!!

Mi smo pa, medtem ko ste ve na veliko čvekale, naredili en fajn biznis v Leclercu s koškom za plenice, ki je v akciji. Se res splača. Za košek in 3 kasete daš 50 eu, potem pa dobiš nazaj še 21 eu (na kartico), medtem ko je v BC 52 eu samo koš. Kul, a ne?

Punce, ketera krema je že dobra za vnete bradavice pri dojenju? Bepanthen ali še kakšna? Grem jutri v akcijo v Lekarno, da nabavim še te malenkosti. Sej sploh ni konca ...

Uživejteuser posted image !

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!