tinkamiška
|
Hojla pupe Hvala za komentarje za mojo Izo, sej enkrat se bomo kej dobile, pa jo zraven pripeljem, da vam vsem lubčke raztala GoYa, mi gremo na Chios, sem brala, da še ni tako zelo turističen otok(kolikor je to sploh lahko v Grčiji ) in da je julija tam morje toplo okoli 27 sopinj, kar je za mojo Izo zakon in temperatura zraka naj bi bla do 30 stopinj, kar je tudi zakon, vsak meni No bomo vidli kako bo. Gremo pa v kraj Kamaris(se mizdi) v hotel Sunset(se mi zdi) , smo že marca rezervirali pa sem že malo pozabila, ker smo se odločili za first minute, je prišlo tudi ceneje. Katero destinacijo pa ti opazuješ? Pika, kr pritte nas obiskat v Grčijo Drugače so pa meni tudi bolj oddaljene destinacije všeč, ampak to bo prišlo na vrsto par let kasneje, ko bomo lahko z najinima škratoma popokali in šli malo po svetu Anitka, stiskam pestke Soncek.djukelica, vem, da bi bile skupaj pri decemberkah, sem pa zate zelo vesela, da je vse vredu in ti želim, da bi bilo še naprej tako Citrončica, pestke, pestke! En lep pozdravček tudi vsem ostalim pupam, srečno vsem! Tinka