|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
6.6.2007 16:40:51   
Anitka
Ojla čveke user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa vem zakaj je tako vremeuser posted image user posted image user posted image Prosim vas ne preveč čvekat v petek in soboto, ker grem v soboto z vrtcem na izlet in mi bi radi lepooooooooooooooo vreeeeeeeeeeemeeeeeeeeeeeeeeeee. Prosim, prosim user posted image user posted image user posted image user posted image

GoYa saj ni sile za povpraševanje, ko boš lahko kaj povprašaj pa napiši. Sicer pa kot sem že napisala lahko grem na dopust le v juliju in avgustu user posted image Bomo pač švicali.

Koala v redu, pa se zmenimo po 17. Do dopustov bomo že prišle skupaj, a ne?

Mene pa počasi začenjajo dajati živčki, ker prihaja dan D. Tokart imam take čudne, mešane občutke, da je joj. Mi je sicer prej ena prijateljica rekla, da čuti na urinuuser posted image , da je uspelo in sedaj sem postala prav živčnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kje je še petek in potem sobota. Bi zdaj najraje zaspala in se v soboto zjutraj zbudila. Kja bi dala, da bi moje sanje resničnost postale.user posted image Bomo videli vkratkem, a ne? Sicer pa, če ima user posted image namen priti naj se prikaže že kar jutri in mi prihrani napetost in stres.

Nič, grem nekaj delat, da se zamotim in se beremo.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
7.6.2007 13:49:54   
pika74
Heloooooooooooou user posted image .

Sva se z neni dons fajn načvekale... čeprou mi je blo na konc kar hudo user posted image , da je mogla it... no, sej se bomo še doble... pomoje že drug teden.

GoYa - hvala za češnje user posted image user posted image user posted image ... pr nas so še čist zelene user posted image .

A vam neki povem... zdele sm skuhala južno... pa se mi je rižota razkuhala user posted image ... jah nč... jest bom vseen jedla, k sm lačna k volk user posted image .

Držte se pa oglaste se kej... zdej sm vas mal gor prestaula.

dijoooooooooo.................user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
7.6.2007 14:03:33   
tinkamiška
Hojla pupe user posted image

Hvala za komentarje za mojo Izo, sej enkrat se bomo kej dobile, pa jo zraven pripeljem, da vam vsem lubčke raztalauser posted image

GoYa, mi gremo na Chios, sem brala, da še ni tako zelo turističen otok(kolikor je to sploh lahko v Grčijiuser posted image ) in da je julija tam morje toplo okoli 27 sopinj, kar je za mojo Izo zakon in temperatura zraka naj bi bla do 30 stopinj, kar je tudi zakon, vsak meniuser posted image No bomo vidli kako bo. Gremo pa v kraj Kamaris(se mizdi) v hotel Sunset(se mi zdi)user posted image , smo že marca rezervirali pa sem že malo pozabila, ker smo se odločili za first minute, je prišlo tudi ceneje.
Katero destinacijo pa ti opazuješ?user posted image

Pika, kr pritte nas obiskat v Grčijouser posted image

Drugače so pa meni tudi bolj oddaljene destinacije všeč, ampak to bo prišlo na vrsto par let kasneje, ko bomo lahko z najinima škratoma popokali in šli malo po svetuuser posted image

Anitka, stiskam pestkeuser posted image

Soncek.djukelica, vem, da bi bile skupaj pri decemberkah, sem pa zate zelo vesela, da je vse vredu in ti želim, da bi bilo še naprej takouser posted image

Citrončica, pestke, pestke!

En lep pozdravček tudi vsem ostalim pupam, srečno vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 828
7.6.2007 14:13:40   
citrončica
Tinkamiška,Grčija je cela lepa,jo zelo pohvalijo,jaz na otokih sicer še nisem bila,le na celini,pa je bilo tudi noro..
Hvala za pestke,ja še vedno trepetam!!!!user posted image

Pika,no pa sta bili kar znosni s čvekanjemuser posted image ,pri nas dežja še ni,upam,da ne pride pop od vas kako neurje..user posted image user posted image

Tudi vsem ostalim,kljub kislemu vremenu,lep dan!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 829
7.6.2007 14:16:05   
pika74
O citrončica... ti si pa pomoje že kar blizu testa a?

Kateri dan je danes?

Lp
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
7.6.2007 14:29:06   
citrončica
Pika,odvisno,kako šteješuser posted image user posted image user posted image ,
28.5.je bil ET,zdaj pa ene štejejo 15.dan za test že 11.6-štejejo tudi dan ET,ene 12.6.,ko je 15.dan po ETuser posted image
nisem več dost pametna,jaz sem 12.6.računala test,
tako da je danes 10/11.danuser posted image user posted image user posted image !?!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 831
7.6.2007 14:30:20   
pika74
Uuuu to je pa že kr bliz... jaz sem 2x dobla M na 6. dan po ET... se prau, si že kr deleč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 832
7.6.2007 14:35:10   
soncek.djukelica
Citrončica, ja super! V soboto lahko delaš test! Še 2 dni!Ali boš čakala do krvnega testa?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 833
7.6.2007 14:37:15   
citrončica
Ja Pika,blizu,pa še takooooo daleč!!!
Jaz sem zadnjič na 8/9dan dobilauser posted image ,zdaj je to sicer mimo,a vseeno,sem ravno s kolegico prej govorila,jo je nazadnje 13.dan dobilauser posted image ,tako da tu žal ni nobenega pravila....bo treba počakat...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 834
7.6.2007 14:39:46   
pika74
sej vem citrončica....sam če že men ni ratal, nej vsej teb... a veš, kok majo fajn apartmaje... sm zadnč mal uč vrgla... se splača user posted image user posted image user posted image

...kako smo že rekl... da bomo ti pa jest pa Anitka skup v apartmaju al kako?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
7.6.2007 14:40:15   
citrončica
Soncek.dj.,a v soboto??
Premamilo me je,priznam,sem kupla enega first sign?!-nekaj takega,nisem ga še delala,ker se mi zdi,da če bi user posted image  pokazal,nebi verjela,če pa -, bi se pa prepričevala,da je prezgodaj,
pravijo da po 10.dnevu že pokaže,samo jaz imam že tako daljše cikle..30-32dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 836
7.6.2007 14:41:47   
citrončica
Ja,Pika,bomo skup v apartmaju,pa če tudi le eni rata,bo pa druge dve vsaj za kak dan prešvercala zravenuser posted image user posted image ,za boljši feeling!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
7.6.2007 14:43:55   
pika74
OK pol smo zmenjen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
7.6.2007 14:44:10   
soncek.djukelica
Kar naredi ga v soboto! Prosim, prosim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kljub temu,da imaš daljše cikluse ti sedaj to ne velja, ker si imela ciklus voden od zunaj in vsi ti hormoni,ki si jih dobivala tvoj ciklus izničili!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
7.6.2007 14:49:00   
citrončica
OK,v soboto!1 Imate kak recept,da do takrat npr.zaspimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj grem filme gledat,moram še od včeraj Pirate s Karibov do konca pogledat,pa mislim,da imam še enega pripravljenega,pa bo večer-upam!!

Neposredna povezava do sporočila: 840
7.6.2007 14:52:15   
soncek.djukelica
morda samo namig.....le še 2x grem spat!Ker na noči na soboto boš že težje spala!Pa tolaži se s tem,da nič dolgo za čakat,večino si že dala skozi!

Neposredna povezava do sporočila: 841
7.6.2007 14:56:08   
citrončica
Hvala,hvala za vzpodbudne besede,
samo realnost je malček drugačna,je že predolgo od tega,da si pozabila!?
Saj je sicer čisto cool,le ko moram na wc,grem bolj s strahom,pa ko me kaj špikne ali malo tišči,me opomni,da se nekajuser posted image  dogaja....

< Sporočilo je popravil citrončica -- 7.6.2007 14:58:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 842
7.6.2007 14:59:13   
soncek.djukelica
nisem pozabila, tudi mene je bilo strah iti na wc,ampak če moraš...ker pa imaš dobre znake,nisi pisala o kakšnem izcedku,če so obiski wc pogosti si na zelo dobri poti!

Neposredna povezava do sporočila: 843
7.6.2007 15:25:19   
GoYa
Citrončica, si že zelo blizu user posted image . Jaz mislim, da bi ti tudi danes že prav pokazal test, ampak da bo za zihr počakaj do sobote...al pa vsaj do jutri user posted image . Joj, nas bolj srbijo prstki mende kot tebe user posted image . Je pa kar dober znak, da ni user posted image . Ampak je res tako, kot si napisala, da ni pravila. Enim pride šele po tem, ko končajo s prometriumom oz. ne vem kaj se že jemlje v LJ in MB (utrogestan al kuga že, dabroston...pojma nimamuser posted image ).

Pika74, a si probala češnje? Al si se rižote napokala, da ni blo več placa user posted image user posted image user posted image . Drgač je pa pr naš še ogromnoooo češenj, sam nima kdo gor splezat, ker je ful visoka češnja. Lahk svojga pošlješ, on je bolj visoke sorte.
Aja, pa z neni ste ble pridne, ker vsaj pri nas ni dežja. Očitno se ji je res mudilo nazaj user posted image .

Tinkamiška, bom tudi jaz mal pogledala za Chios. Drugače jaz gledam mal Grčijo, Turčijo, Španijo...kar bi bilo najbolj ok (last minute čakam). Od Grčije pa nekak najbolj Rodos, tudi Kreto. KRf in Zakintos sva že bla. No, moj je bil tudi že na Kreti in Rodosu (ja, kar 2x na absolventu), sam me z mišolino še nismo ble user posted image

Čak, a pol v soboto čakamo dve lepi novički - citrončico in Anitko user posted image . Punce, pestke so samo za vaju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 844
7.6.2007 15:40:30   
Anitka
Ojla!

Kako kaj čveke moje?user posted image A vam povem kako se je začel moj današanji dan? Grrrrrroznooooooooo, z mojim cviljenjem. Bi me skoraj kap. Pa da povem kaj je bilo. Jaz sem še ležala, ker ta teden začnem kasneje, moj dragi pa se je že spakiral in se še malo vlegel pri meni. Pa sva se nekaj pogovarjala in sem ga želela objeti in šok. Skočila sem iz postelje, še prej glasno zacvilila in cepetala v kotu. Dragi me gleda kaj mi je in rečem - pajka imaš na srajci. Jaz sem mislila, da me bo kap. Od kod se je vzel nimam pojma. Pa še ogromen je bil - črni. No in on ga je hitro spravil iz sebe in ga nato iskal po postelji. Jaz imam namreč tako fobijo pred njimi,da je groza. Ga je moral najti, jaz pa od histerije skoraj v jok. Še dobro, da nisem bila sama. Verjetno niti v službo od strahu ne bi šla.

Ja Pika in Citrončica me imamo rezerviran apartma. Bomo skupaj tam ležale. Bo že katera rabila kako pomoč, pa bomo mogle biti tam vse tri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Citrončica jaz stiskam ene veliiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeee pestke zate. Zase sicer tudi, a nekega velikega upanja si ne želim dajati. Še testa nimam doma, ker ga itak nikoli ne rabim. Če jutri M ne bo, si ga nabavim (sicer pa itak pride). V soboto pa sem itak cel dan odsotna. Mah naj se že vlije, da bo mir, če se že more. Ja hvala vsem za pestke.

Lep dan še naprej in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
7.6.2007 16:59:21   
citrončica
Halo,Anitka,kje pa je dobra volj??To je zihr od šoka zjutraj,in če se hitro ne spraviš k sebi in na kaj lepega ne misliš,ti še enga pajka naštimam,da te šok spravi nazaj v normalno stanje....malo heca,saj veš,da ti nebi,mam kolegico,ki se tudi boji pajkov,pa nisem vedla,da tko zelo,pa sem ji 1x v pizzeriji na sosednji krožnik unga iz čupačups lizik naštimala,pa ko ga je vidla,nam je celo mizo zrušla in še kelnarja s solato....tako da sem vidla,da to ni hec....sicer ni zamerla,ker nismo vedel,da jo je strah pajkov,sem si pa za večno zapomnila,da jo je,
v glevnem,kakorkoli,obupat pa ne smeš,no!!!
Pa hvala za pestke,vsaka pride prav,da le pomagajo!!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
7.6.2007 19:11:15   
koala
MHHHHHHHHHHH meni pa po novih srečkah diši!!!!!!! citrončica, mene je tudi skozi nekaj pikalo in zvijalo, kod da se user posted image pripravlaj. In vem kako je ko je treba na wc, jaz še zdaj vedno s strahom prečekiram če je stanje še ok. Samo midve pa obedve komja pričakujeva 12.6, jaz grem namreč prvič najinega user posted image pogledat, upam da bo vse kot mora biti. A si za kavo?

Anitka, jaz imam ful občutek da bo v soboto 300-tka padla. Ti res iz srca privoščim!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 847
7.6.2007 21:19:02   
Anitka
Ta je pa dobra Citrončica - jaz si kar predstavljam tole tvojo prijateljico v gostilni. Jaz bi verjetno storila podobno. Ufff še zdaj me vse mrazi, če se spomnim na jutranji šok.

Koala jaz pa si le ne upam upati. Poleg vsega so me danes začele boleti prsa ob strani, tako, da mislim, da še ne bo tako željene 300-tkeuser posted image Kaj pa vem?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.6.2007 22:14:02   
citrončica
Anitka,ti si imela zjutraj šok terapijo,jaz pa zvečer-rjav izcedek!!!user posted image Sem sicer obrisala in ga ni več,je bil pa kar komkreten flekec rjave barve...no,zgleda da bo noč prinesla svoje,bo treba počakat...pa tako človek kar upa in upa iz dneva v danuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.6.2007 8:27:02   
lana38
citrončica!
Jutro je že sobota.user posted image  Tisti rjavi flekec pa nič kaj ne pomeni. Tudi jaz sem v začetku user posted image  imela težave s tem. Najprej vgnezditvena, potem pa še tisti izcedek v 6T.

Anitka- boleče prsi so tudi znak za user posted image . Meni so včasih prav napoti, tako bo občutljive.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?