Anonimen
|
Lemavrica, danes je do sedaj že 1x deževalo, malo sončka sem videla, sedaj pa je oblačno. Kako bo pa jutri pa ne vem, jaz upam na lepo vreme, da bom lahko šla na piknik. Cuma, saj me vsak da vidijo, tako da bi jih moj trebuh bolj malo šarmiral. Jaz sem od vseh sošolk starejša 6 let, tako, da jih moj trebuh prav nič ne impresijonira, še celo kakšna zna butnit, da si ne predstavlja med faksom otroka imeti, ali pa v tem svetu.......Jaz pa mislim da mi je samo fauš . Misska, to pa res ne more biti fajn, da te nekdo z 28 tednom starim trebuhom vpraša, če si prišla na splav . Prej bi te lahko nekdo vprašal če si rodit prišla, ne pa na splav. Nekateri res nimajo taktike. Ali pa so morda zgolj vsega navajeni in hodijo tudi take s trebuhom na splav . Zvezda, uh kaj bi dala za kopel....pa imam samo tuš, če se obrit hočem je to misija nemogoče....uh, banaaaaaaaa!!!!! Punce, ki se selite: VSAKA ČAST, meni se še posesat ne ljubi, kaj šele celo gospodinjstvo spakirat, preselit in razpakirat.....ampak je pa fino, ko se seliš na novo in je vse lepše, pa še sobice boste za začele rihtat..... Tudi naju še čaka menjava tal, barvanje itd.
|